jonQuilla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 M&S napisał(a):Dzięki:lol::lol::lol: Kiedy...nie wiem, być może nigdy:evil_lol::eviltong: Gadasz głupoty, chyba się nie wyspałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 jonQuilla napisał(a):Gadasz głupoty, chyba się nie wyspałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fakt, źle się czuję, ale nie ma to wpływu na to, co napisałam....u nas nie ma szans, nie ma fajnych szpicówek i nie robią badań....:shake: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 M&S napisał(a):Fakt, źle się czuję, ale nie ma to wpływu na to, co napisałam....u nas nie ma szans, nie ma fajnych szpicówek i nie robią badań....:shake: to może gdzieś dalej? :) Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Pozyjemy, zobaczymy.... Aiko nie ma jeszcze dwóch lat, ma czas;) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hej, ja mam chyba ze 2-3 fotki Aiko. Rzeczywiście, pod koniec oceny ring był zasikany chyba 4-5 razy... A Aiko wyjątkowo namiętnie wwąchiwał się w te mokre plamy...Ciekawe, że i poza ringiem psy miały swoje złe dni, bo a to jakieś rzyganko było, a to rozdyźdana kupa.... Czemu ludzie ie wysikujaą swoich psów przed wejsciem na teren wystawy, na ring...? I potwierdzam,M&S wczoraj ledwo zyła;katar dawał jej się mocno weznaki... Aniu, zdrówka!!! Jakbym była potrzebna (jakieś zakupy, obiadek....)-daj znać,podjadę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Co do ewent. potomstwa po Aiko ,to zgadzam się z M&S. Jeżeli mój pies ma badania (przynajmniej te podstawowe), to nie będę udostępniac psa, jako reproduktora do suk,bez badań. Jatutaj nie zmieniam zdania,mam nadzieję, że M&S też:) Gratulacje dla Aiko za zrobienie licencji repa:)!!!! Pzdr. Quote
łamAga Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witamy :lol: Glaski dla futrzakow :loveu: a kiedy zobaczymy tygryska ??:loveu: Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Gratulacje! No nawet jak sie ma reproduktora to nie ma co na swiat powolywac psow/suk ktore moga byc chore albo nie beda przynajmniej tak dobre rasowo jak tata. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Dokładnie tak. Nie kazda suczka powinna miec małe i nie kazdy pies musi kryc suczki... pzdr. Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Asiaczek napisał(a):Hej, ja mam chyba ze 2-3 fotki Aiko. Rzeczywiście, pod koniec oceny ring był zasikany chyba 4-5 razy... A Aiko wyjątkowo namiętnie wwąchiwał się w te mokre plamy...Ciekawe, że i poza ringiem psy miały swoje złe dni, bo a to jakieś rzyganko było, a to rozdyźdana kupa.... Czemu ludzie ie wysikujaą swoich psów przed wejsciem na teren wystawy, na ring...? I potwierdzam,M&S wczoraj ledwo zyła;katar dawał jej się mocno weznaki... Aniu, zdrówka!!! Jakbym była potrzebna (jakieś zakupy, obiadek....)-daj znać,podjadę:) Pzdr. Fajnie, że udało się zrobić:p Fakt, przed ringiem pieseczki dały popis.....tylko co one są winne, że ludzie z nimi nie wychodzili.... A to obsikane ringi to standart, szczególnie, że my chodzimy po pomkach, a z nimi to już masakra. Siedzą w transporterach cały czas i na ring, a na ringu kooopa i siku:diabloti::mad: Może, gdyby za takie zachowanie sędzia odmówił oceny psa/suki, to ludzie nauczyliby się wlaściwego zachowania.... Asiaczek napisał(a):Co do ewent. potomstwa po Aiko ,to zgadzam się z M&S. Jeżeli mój pies ma badania (przynajmniej te podstawowe), to nie będę udostępniac psa, jako reproduktora do suk,bez badań. Jatutaj nie zmieniam zdania,mam nadzieję, że M&S też:) Gratulacje dla Aiko za zrobienie licencji repa:)!!!! Pzdr. Zgadzam się!!!! Dzięki:p dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: Glaski dla futrzakow :loveu: a kiedy zobaczymy tygryska ??:loveu: witanko:multi: Nie wiem kiedy będą foty..... deer_1987 napisał(a):Gratulacje! No nawet jak sie ma reproduktora to nie ma co na swiat powolywac psow/suk ktore moga byc chore albo nie beda przynajmniej tak dobre rasowo jak tata. Asiaczek napisał(a):Dokładnie tak. Nie kazda suczka powinna miec małe i nie kazdy pies musi kryc suczki... pzdr. Mam taki sam pogląd!!! Quote
Tekla64 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nooo to gratulacje serdeczne !!! ciesze sie ze tak pieknie poszlo ale nie ciesze sie z twojego kataru co do zachowan pso na wystawach a przede wszytskim przewidywalnosci ich zachowan no to.... brak elementarnych zasad i podstaw i co pan zrobsz? nic kedys jeszcze sedziowie rugali za to Quote
Hiro Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aniu, moje gratulacje!!!! zkoda,że nie ma zdjęć( Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Tekla64 napisał(a):nooo to gratulacje serdeczne !!! ciesze sie ze tak pieknie poszlo ale nie ciesze sie z twojego kataru co do zachowan pso na wystawach a przede wszytskim przewidywalnosci ich zachowan no to.... brak elementarnych zasad i podstaw i co pan zrobsz? nic kedys jeszcze sedziowie rugali za to Dzięki :lol::lol: a na resztę szkoda słów............. Hiro napisał(a):Aniu, moje gratulacje!!!! zkoda,że nie ma zdjęć( Dziękuję:p Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ooo to gratulacje :loveu: Dziękujemy:multi: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A wiesz, że nigdy jakos nie zwrócilam uwagi na siki na ringu, bo.... baski albo pierwsze albo drugie. Po akitach i malamutach, a te duze to juz mus wysikac przed ringiem. Bo jak zwali kalafiora, to nie idzie to wysprzatac. A siku - małe jeziorko. więc przy tych duzych to raczej ludzie zwracaja uwagę. Ale teraz sobie skojarzyłam, że rzeczywiscie pomki to siedza w klatkach albo na stoliczkach. Rzadko kiedy właściciele chodza z nimi na siku. No i taki mały psiak wyjdzie z klatki, idzie na ring i co robi....? Siiiiiiiiiika, długo i namiętnie.... Pzdr. Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Takie zachowanie, to standart.....i nie ma się co dziwić, że młody przyspawał się do podłogi:angryy::mad: My mamy trochę przekichane z wystawianiem pod sam koniec, bo nawet jak są ringi na dworzu to jest podobnie:mad: A Aiko zaczyna dorastać, testosteron się odzywa:diabloti::evil_lol: Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Niby tak, ale czasem jest to irytujące...... Quote
stokrotka.af Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 a ja kiedyś pytałam czy psiaki nie sikają na tą zieloną wykładzinę :cool3: gratulacje dla Aiko, co tam jak nie u nas to zagramanicą Aiko zrobi karierę jako tatuś :multi: Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 stokrotka.af napisał(a):a ja kiedyś pytałam czy psiaki nie sikają na tą zieloną wykładzinę :cool3: gratulacje dla Aiko, co tam jak nie u nas to zagramanicą Aiko zrobi karierę jako tatuś :multi: Moje nie sikały i Aiko też nie sika.....:eviltong:chyba bym się spaliła ze wstydu. Dziekować, dziękować:lol::lol:, pożyjemy, zobaczymy;) Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A nie ma na kazdej wystawie psiej toalety? ale z kolei nie kazdy pies akurat tam bedzie chcual sikac Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Psie toalety sa - to sa miejsca wysypane trocinami. Moje na taki wynalazek wogóle nie zwracaja uwagi; musza miec trawę... Nieraz, jak trawy nie ma, tylko beton, to musze się sporo nachodzic, aby one zrobiły ku... Ale wtedy wsio pakuje do torebeczki i jest czysto...:) pzdr. Quote
M&S Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):A nie ma na kazdej wystawie psiej toalety? ale z kolei nie kazdy pies akurat tam bedzie chcual sikac są, ale moje je olewały i to nie dosłownie.....wolą naturalne kibelki;) Asiaczek napisał(a):Psie toalety sa - to sa miejsca wysypane trocinami. Moje na taki wynalazek wogóle nie zwracaja uwagi; musza miec trawę... Nieraz, jak trawy nie ma, tylko beton, to musze się sporo nachodzic, aby one zrobiły ku... Ale wtedy wsio pakuje do torebeczki i jest czysto...:) pzdr. Wszystko się zgadza;) Quote
Recommended Posts