M&S Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='deer_1987']Czesc czwartkowo, juz zaraz weekend! Jak tam noga i rehabilitacja? Hello:multi: Noga jakby lepiej, pierwsza część rehabilitacji zakończona. [quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy się:) Witanko:p [quote name='Buszki']Hejka :).Co tam u Was słychać?Bo u nas śnieg od rana prószy :). U nas śniegu niet, ale nie było przyjemnie.... [quote name='dOgLoV']U nas tez od rana prószy snieg :lol: A u nas nieee:eviltong: [quote name='Asiaczek'] M&S - meldunek o zagłówkach - złożony i bedzie rozpatrzony pozytywnie;) Profilaktycznie weź jakis koc dla Aiko:) pzdr. Wezmę!!!! Dzięki Asiu:lol: [quote name='unikatowydiament']witamy popołudniowo:) Witamy wieczorkiem:) [quote name='stokrotka.af']a my witamy wieczorkowo ;) My również:lol: [quote name='NATKA']Przyszłam się przywitać i nadrobić zaległości :p Widziałam już piękny zimowy las i szalonego śnieżnego szpica :loveu: Kocurki też sobie pooglądałam - pikne egzemplarze :lol: O, jak miło Cię widzieć:multi::multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Witamy:) A co w nóżkę zrobiłaś? Quote
Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 -22 zimno , slonecznie , bialo pieknie ale bardzo zimno Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy:) A co w nóżkę zrobiłaś? doberek, złamałam 3 lata temu, a na jesieni wyjmowali zespolenie.... deer_1987 napisał(a):To dobrze ze troche lepiej! tak:) Tekla64 napisał(a):-22 zimno , slonecznie , bialo pieknie ale bardzo zimno U nas też zimno, ale świeci piękne słońce. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Hejka:) Fajne słodkości będa w Rz. Nie moje, kupne, ale na pewno posmakują:) pzdr. Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Hejka:) Fajne słodkości będa w Rz. Nie moje, kupne, ale na pewno posmakują:) pzdr. Oooo, brzmi zachęcająco:):) Quote
Buszki Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Witamy się nadal zimowo. Kurcze,tak fajnie już wczoraj było,a dzisiaj znowu zimnica straszliwa :angryy:. Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Buszki napisał(a):Witamy się nadal zimowo. Kurcze,tak fajnie już wczoraj było,a dzisiaj znowu zimnica straszliwa :angryy:. Hello:) Słońce piękne, ale zimno..... Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 M&S napisał(a):Oooo, brzmi zachęcająco:):) Smakują tez zachęcająco:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Smakują tez zachęcająco:) Pzdr. Mmmmmmmmmmm.................................. Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Witamy się ! :) My też się witamy:) Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a ja właśnie szamię sobie pączusia :) to taki wstęp do Tłustego Czwartku :) Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Witamy wieczornie i znowu mroźno .... Hello:multi: No właśnie, znowu ziiimno.......:mad: stokrotka.af napisał(a):a ja właśnie szamię sobie pączusia :) to taki wstęp do Tłustego Czwartku :) A ja własnie faworki:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ale robicie smaki;) a ja nic nie mam:D Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ejj, a ja nic właśnie nie jem.. :p chyba pójdę po batona :D Quote
Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Moni zrobila "Karpatke' ale w zasadzie bardziej jej "Bieszczadka" wyszla , za to dobre to to mmmm jak tam Tygrysiatko tyz kombinuje jak moze??? a bawia sie z wilczastym? dalabys jakie zdjecia z tych zabaw ale moga byc i calkiem normalne nie koniecznie zabawowe Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 deer_1987 napisał(a):U nas -4 :razz: u nas na pewno zimniej.. az boje się na termometr spojrzeć.:p Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale robicie smaki;) a ja nic nie mam:D Fatalnie....... Aleksandra95 napisał(a):ejj, a ja nic właśnie nie jem.. :p chyba pójdę po batona :D dobry pomysł:razz: deer_1987 napisał(a):U nas -4 :razz: to gorąco..... Tekla64 napisał(a):Moni zrobila "Karpatke' ale w zasadzie bardziej jej "Bieszczadka" wyszla , za to dobre to to mmmm jak tam Tygrysiatko tyz kombinuje jak moze??? a bawia sie z wilczastym? dalabys jakie zdjecia z tych zabaw ale moga byc i calkiem normalne nie koniecznie zabawowe Może w niedziele uda mi sie dokończyć foty z kociej wystawy wstawić, innych fot brak.... A Tajger wczoraj skończył 5 miesięcy:multi: i najbardziej kocha Aika:cool3: Aleksandra95 napisał(a):u nas na pewno zimniej.. az boje się na termometr spojrzeć.:p OK. 18.00 było -13.......:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Fatalnie.. idę stąd, bo smaki robicie dziewczyny:evil_lol: A ja te babskie dni mam, to dopiero smaki:roll: Quote
Guest papillonek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 U nas -23 na szczęście spacer już był :) Teraz razem z S jemy kolacje Quote
M&S Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Fatalnie.. idę stąd, bo smaki robicie dziewczyny:evil_lol: A ja te babskie dni mam, to dopiero smaki:roll: I wszystko się wyjaśniło.......:razz: [quote name='papillonek']U nas -23 na szczęście spacer już był :) Teraz razem z S jemy kolacje O matko, masakra.......:angryy: Quote
Recommended Posts