taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 M&S napisał(a):Nie mój typ.... ) Dobrze ze to jak z psami, ras tyle do wyboru ze mozna wziasc takiego co sie podoba :loveu: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 deer_1987 napisał(a):Dobrze ze to jak z psami, ras tyle do wyboru ze mozna wziasc takiego co sie podoba :loveu: Dokladnie tak:) Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Witamy się.:hand: Doberek:):) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy :) Tygrys piękny:) ale ja mam na kotecka szlaban nie do przeskoczenia;) Alergia? pzdr. Quote
M&S Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 dOgLoV napisał(a):Hello wieczornie ;) witanko:):):) Quote
Atrisko Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Śnieg twardy przez te mrozy psisko z "rozcapierzonymi" łapami chodzi...zimoooo... wieczorkiem późnym :roll: do Was zaglądamy :cool3: bo na słodkiego m&s' a ochotę mamy...:eviltong: Quote
Buszki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A moja Mała wlazła na lód na oczku i z piskiem uciekła,bo łapeczki przymarzać zaczęły :evil_lol:.Ciekawe czy dzisiaj też wlezie :diabloti:. Quote
Cienka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Mośki to zapominają o mrozie jak się im coś za ogrodzeniem ukarze (pies, kot, królik, kuropatwa czy sarna) :) Witamy się wtorkowo :) Quote
Tekla64 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 moim jakos nie przymarzaja wiec scigaja sie z kotami na skroty przez stawki a i na nich tancza z radocha hihihi u nas nic nie pada na razie za to temp sie podniosla Quote
M&S Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Atrisko napisał(a):Śnieg twardy przez te mrozy psisko z "rozcapierzonymi" łapami chodzi...zimoooo... wieczorkiem późnym :roll: do Was zaglądamy :cool3: bo na słodkiego m&s' a ochotę mamy...:eviltong: Śliczne rymy:lol: Aiko wczoraj w lesie leżał w śniegu i nic mu nie przeszkadzało.... Buszki napisał(a):A moja Mała wlazła na lód na oczku i z piskiem uciekła,bo łapeczki przymarzać zaczęły :evil_lol:.Ciekawe czy dzisiaj też wlezie :diabloti:. O bidula, musiała się zdziwić;) Cienka napisał(a):Mośki to zapominają o mrozie jak się im coś za ogrodzeniem ukarze (pies, kot, królik, kuropatwa czy sarna) :) Witamy się wtorkowo :) Dla takich atrakcji, to im się nie dziwię:cool3: Tekla64 napisał(a):moim jakos nie przymarzaja wiec scigaja sie z kotami na skroty przez stawki a i na nich tancza z radocha hihihi u nas nic nie pada na razie za to temp sie podniosla Fajne te twoje zwierza:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Witamy się, dziś u nas śniegiem sypie:evil_lol: więc temp niższa -10*:cool3: Asiaczek napisał(a):Alergia? pzdr. Nieee, tzn w sumie...:cool3: TZ nie lubi kotów, a w zasadzie się ich boi, a moja chi Deedee ma wielką awersję łącznie z tym, że startuje do kotecków nie zważając, że każdy jakieś 6 razy większy od niej:evil_lol: No i pozostają mi tylko szaraczki ogrodowe, które są niewierne i idą podjadać do każdej sąsiadeczki:lol: a jak im budkę zrobiłam do spania, to żaden nie korzysta:diabloti: cóż... 3 psy mam, to bez kotecka się muszę obejść:lol: Quote
stokrotka.af Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 witanko i mizianko dla futerek :loveu: Quote
tulasy Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pozdrawiamy dwu i czterołapki w te zimowe dzionki Basia Quote
M&S Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy się, dziś u nas śniegiem sypie:evil_lol: więc temp niższa -10*:cool3: Nieee, tzn w sumie...:cool3: TZ nie lubi kotów, a w zasadzie się ich boi, a moja chi Deedee ma wielką awersję łącznie z tym, że startuje do kotecków nie zważając, że każdy jakieś 6 razy większy od niej:evil_lol: No i pozostają mi tylko szaraczki ogrodowe, które są niewierne i idą podjadać do każdej sąsiadeczki:lol: a jak im budkę zrobiłam do spania, to żaden nie korzysta:diabloti: cóż... 3 psy mam, to bez kotecka się muszę obejść:lol: My też się witamy:multi: jest cieplej;) No to szkoda...... Aleksandra95 napisał(a):hejooo :hand: miłego dnia.:) Dzięki:lol: stokrotka.af napisał(a):witanko i mizianko dla futerek :loveu: Witanko, wymiziane:p deer_1987 napisał(a):Milego wtorku :loveu: Dzięki:lol::lol: tulasy napisał(a):Pozdrawiamy dwu i czterołapki w te zimowe dzionki Basia Dziękujemy:multi: Quote
M&S Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Witamy :multi: Hello:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Błyskotka napisał(a):Hejka :) :) Witanko:):) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 My tez się witamy:) U nas jest zdecydowanie ciepłej;), to znaczy mrozik był, ale nie taki, jak parę dni temu. No i sporo słoneczka:) pzdr. Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ale z tego co czytalam to mrozy maja odpuscic zeby potem przyjsc z zdwojona sila :mad: Quote
Recommended Posts