stokrotka.af Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 witanko wtorkowe i głaski dla futer :loveu: to kiedy 2 futrzak szpicowy :razz: Quote
M&S Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 stokrotka.af napisał(a):witanko wtorkowe i głaski dla futer :loveu: to kiedy 2 futrzak szpicowy :razz: Witanko:) jeszcze nie wiem.... Quote
Atrisko Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 M&S napisał(a):(...) Jak znajdzie się kandydatka na mamusię, to może będzie.....:razz: (...) no ja na to liczę, że znajdziesz jakąś świeżą krewką panienkę- znaczy dziarską- i wyjdą śliczne puchate kuleczki... Aniu przerabiałaś dwa szpice i wiesz z czym i jak to się ma... a ja pogadać sobie mogę... P.S.no niby tyle się nie dzieje ale cztery strony musiałam nadrobić...hihihi o zaległościach innych nie wspomnę... Quote
M&S Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Atrisko napisał(a):no ja na to liczę, że znajdziesz jakąś świeżą krewką panienkę- znaczy dziarską- i wyjdą śliczne puchate kuleczki... Aniu przerabiałaś dwa szpice i wiesz z czym i jak to się ma... a ja pogadać sobie mogę... P.S.no niby tyle się nie dzieje ale cztery strony musiałam nadrobić...hihihi o zaległościach innych nie wspomnę... Może gdzieś w świecie szerokim jest taka......;) Quote
M&S Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 A teraz zimowy las ze szpicem w tle;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Zimowy las wygląda pięknie, szczególnie to słońce między drzewami :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Zdjęcia wstawione, czyli juz wsio działa...? BTW - metryczki czekaja, ale dopiero w piątek będę dzwonic do Oddzialu i pytac, kto będzie. Albo kogo nie będzie.... Może jednak zdecyduję się w czwartek zadzwonic do pana Z.J. i dopytac....? Bo tez musze zapewnic sobie transport. A tu zapowiadaja taki mróz.... br.... pzdr. Quote
Aleksa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 http://img819.imageshack.us/img819/7540/dsc00434l.png śliczne :loveu::loveu::multi: Quote
Recommended Posts