gosiaja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jak skończyłam pracę to już tak nie wiał o nie mam zdjęć sztormu :( Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 deer_1987 napisał(a):tz opowiadal dzis ze w Eslöv 10 stopni bylo i grad... ..O, a to ciekawe :cool3: A. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gosiaja napisał(a):jak skończyłam pracę to już tak nie wiał o nie mam zdjęć sztormu :( to nic, jeszcze nie jeden sztorm będzie;) A. Quote
taxelina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rano deszcze wiatr snieg.. troche pokrecona pogoda.. Co u Was? Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zima powróciła:-( u nas śnieg po kolana:-( i -4,koszmar.:placz: Quote
M&S Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 J.G napisał(a):Zima powróciła:-( u nas śnieg po kolana:-( i -4,koszmar.:placz: u nas śnieg wali .....płakac się chce:-(:-(:-( A. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No, śmieję się, bo jak widziałam ten piękny śnieg i siebie oblepioną białym szaleństwem, to co mi pozostało...? A, i chciałam napisać, że jak Wam nie podoba się śnieg, to idźcie spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: J.G - dzisiaj byłam u Ani i Mani i porobiłam troszkę fotek; sa juz u Ani w notebooku. Może niedługo je wstawią na DGM... tylko kiedy to będzie...? Pzdr. Quote
M&S Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):No, śmieję się, bo jak widziałam ten piękny śnieg i siebie oblepioną białym szaleństwem, to co mi pozostało...? A, i chciałam napisać, że jak Wam nie podoba się śnieg, to idźcie spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: J.G - dzisiaj byłam u Ani i Mani i porobiłam troszkę fotek; sa juz u Ani w notebooku. Może niedługo je wstawią na DGM... tylko kiedy to będzie...? Pzdr. zaraz idę spać :eviltong:, a foty zainstaluję jak będą moce przerobowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):U nas też, hihihi... Pzdr. My płaczemy a Asiaczek się śmieje.... zresztą ja teraz też:multi: Quote
J.G Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):No, śmieję się, bo jak widziałam ten piękny śnieg i siebie oblepioną białym szaleństwem, to co mi pozostało...? A, i chciałam napisać, że jak Wam nie podoba się śnieg, to idźcie spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: J.G - dzisiaj byłam u Ani i Mani i porobiłam troszkę fotek; sa juz u Ani w notebooku. Może niedługo je wstawią na DGM... tylko kiedy to będzie...? Pzdr. Najlepiej teraz hehehe.....:evil_lol: Quote
Mudik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mało nie zemdlałam jak odeszłam od kompa i zobaczyłąm ile napadało tego białego g*******:angryy::angryy::angryy::angryy:, ze 30 cm jest, oby do piątku nie było po nim śladu, nie są to fajne warunki do jazdy samochodem zwłaszcza po nocy:placz::cool1::shake::diabloti:, precz z zimą!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Mudik napisał(a):Mało nie zemdlałam jak odeszłam od kompa i zobaczyłąm ile napadało tego białego g*******:angryy::angryy::angryy::angryy:, ze 30 cm jest, oby do piątku nie było po nim śladu, nie są to fajne warunki do jazdy samochodem zwłaszcza po nocy:placz::cool1::shake::diabloti:, precz z zimą!!!!!!!!!!! Jak Maks wrócił późnym wieczorem ze spaceru, to wyglądał jak ubrany w białą narzutkę, przykra pogoda, ja chcę wioooosnę:placz::placz::placz::placz::placz:. A gdzie się wybierasz w piątek? A. Quote
taxelina Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Co tam u Was? :D U nas sloneczko ale ja i tak nie mam duzo czasu.. zaraz na pierwszy spacer, potem na zakupy a potem do szkoly... Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was? :D U nas sloneczko ale ja i tak nie mam duzo czasu.. zaraz na pierwszy spacer, potem na zakupy a potem do szkoly... Hej, hej, u nas bez zmian, Mania na zajęcia pojechała, ja zalegam, a za oknem regularna zima:diabloti:. Napadał tego białego ze 20 cm i pada dalej:angryy::angryy::angryy:. A. Quote
gosiaja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pozdrowionka z zimowej gdyni miłego dzionka życzę Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ja też pozdrawiam z zimowej Warszawy, ale na dobry dzień..... Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 chcę wstawić fotki, ale wklejaja sie same miniaturki, nie wiem dlaczego i jestem.....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: A. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A ja mam dowody na to, że to białe szaleństwo za oknem to nie fatamorgana! Ha! Chociaz może za kilka godzin zniknie snieg i znowu zaświeci słońce i bedzie WIOSNA!!! Jak wróce z poczty, to u siebie w Galerii wstawię fotki z pięknej białej krainy zwanej Mokotów!:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 u mniw słoneczko nawet ładnie świeci, ale to białe jakoś nie chce zginąć:mad::mad::mad: A. Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pogoda mnie wnerwia na maxa, przyznaję, ale powiem Wam, że jak rano wyszłam z białymi, i wszędzie było nasypane, i one radośnie rzuciły się na śnieg, z niesamowitą energią i humorem, to doszłam do wniosku, że może zostać zima na cały rok ;) Aniu, z nogą już masz końcówkę? Dobrze pamiętam, do końca miesiąca? A jak Marysia sobie radzi? Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jbk napisał(a):Pogoda mnie wnerwia na maxa, przyznaję, ale powiem Wam, że jak rano wyszłam z białymi, i wszędzie było nasypane, i one radośnie rzuciły się na śnieg, z niesamowitą energią i humorem, to doszłam do wniosku, że może zostać zima na cały rok ;) Aniu, z nogą już masz końcówkę? Dobrze pamiętam, do końca miesiąca? A jak Marysia sobie radzi? Ja nawet nie mogę cieszyć się radością futer na śniegu:angryy:, noga leży na kanapie a ja z nią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czasem się irytuję, mówiąc delikatnie, ale idę w poniedziałek na rtg i kontrolę, zobaczymy co będzie.... Mania jest troszkę zmęczona, ale nie ma wyjścia, musi sobie radzić i radzi:lol:, czsem mamrocze pod nosem, ale jest dziewczyna ok.:loveu: A. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 J.G napisał(a):Coś słabo zaklinasz tą wiosnę bo u nas nadal zima:-( i pada śnieg. robię, co w mojej mocy:eviltong: A. Quote
Recommended Posts