Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
jak skończyłam pracę to już tak nie wiał o nie mam zdjęć sztormu :(

to nic, jeszcze nie jeden sztorm będzie;)

A.

Posted

J.G napisał(a):
Zima powróciła:-( u nas śnieg po kolana:-( i -4,koszmar.:placz:

u nas śnieg wali .....płakac się chce:-(:-(:-(

A.

Posted

No, śmieję się, bo jak widziałam ten piękny śnieg i siebie oblepioną białym szaleństwem, to co mi pozostało...?

A, i chciałam napisać, że jak Wam nie podoba się śnieg, to idźcie spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
J.G - dzisiaj byłam u Ani i Mani i porobiłam troszkę fotek; sa juz u Ani w notebooku. Może niedługo je wstawią na DGM... tylko kiedy to będzie...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, śmieję się, bo jak widziałam ten piękny śnieg i siebie oblepioną białym szaleństwem, to co mi pozostało...?

A, i chciałam napisać, że jak Wam nie podoba się śnieg, to idźcie spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
J.G - dzisiaj byłam u Ani i Mani i porobiłam troszkę fotek; sa juz u Ani w notebooku. Może niedługo je wstawią na DGM... tylko kiedy to będzie...?

Pzdr.

zaraz idę spać :eviltong:, a foty zainstaluję jak będą moce przerobowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Najlepiej teraz hehehe.....:evil_lol:

Posted

Mało nie zemdlałam jak odeszłam od kompa i zobaczyłąm ile napadało tego białego g*******:angryy::angryy::angryy::angryy:, ze 30 cm jest, oby do piątku nie było po nim śladu, nie są to fajne warunki do jazdy samochodem zwłaszcza po nocy:placz::cool1::shake::diabloti:, precz z zimą!!!!!!!!!!!

Posted

Mudik napisał(a):
Mało nie zemdlałam jak odeszłam od kompa i zobaczyłąm ile napadało tego białego g*******:angryy::angryy::angryy::angryy:, ze 30 cm jest, oby do piątku nie było po nim śladu, nie są to fajne warunki do jazdy samochodem zwłaszcza po nocy:placz::cool1::shake::diabloti:, precz z zimą!!!!!!!!!!!

Jak Maks wrócił późnym wieczorem ze spaceru, to wyglądał jak ubrany w białą narzutkę, przykra pogoda, ja chcę wioooosnę:placz::placz::placz::placz::placz:.
A gdzie się wybierasz w piątek?

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was? :D

U nas sloneczko ale ja i tak nie mam duzo czasu.. zaraz na pierwszy spacer, potem na zakupy a potem do szkoly...

Hej, hej,

u nas bez zmian, Mania na zajęcia pojechała, ja zalegam, a za oknem regularna zima:diabloti:. Napadał tego białego ze 20 cm i pada dalej:angryy::angryy::angryy:.

A.

Posted

chcę wstawić fotki, ale wklejaja sie same miniaturki, nie wiem dlaczego i jestem.....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

A.

Posted

A ja mam dowody na to, że to białe szaleństwo za oknem to nie fatamorgana! Ha! Chociaz może za kilka godzin zniknie snieg i znowu zaświeci słońce i bedzie WIOSNA!!!

Jak wróce z poczty, to u siebie w Galerii wstawię fotki z pięknej białej krainy zwanej Mokotów!:diabloti:

Pzdr.

Posted

Pogoda mnie wnerwia na maxa, przyznaję, ale powiem Wam, że jak rano wyszłam z białymi, i wszędzie było nasypane, i one radośnie rzuciły się na śnieg, z niesamowitą energią i humorem, to doszłam do wniosku, że może zostać zima na cały rok ;)

Aniu, z nogą już masz końcówkę? Dobrze pamiętam, do końca miesiąca?

A jak Marysia sobie radzi?

Posted

jbk napisał(a):
Pogoda mnie wnerwia na maxa, przyznaję, ale powiem Wam, że jak rano wyszłam z białymi, i wszędzie było nasypane, i one radośnie rzuciły się na śnieg, z niesamowitą energią i humorem, to doszłam do wniosku, że może zostać zima na cały rok ;)

Aniu, z nogą już masz końcówkę? Dobrze pamiętam, do końca miesiąca?

A jak Marysia sobie radzi?

Ja nawet nie mogę cieszyć się radością futer na śniegu:angryy:, noga leży na kanapie a ja z nią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czasem się irytuję, mówiąc delikatnie, ale idę w poniedziałek na rtg i kontrolę, zobaczymy co będzie....

Mania jest troszkę zmęczona, ale nie ma wyjścia, musi sobie radzić i radzi:lol:, czsem mamrocze pod nosem, ale jest dziewczyna ok.:loveu:

A.