M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):Śliczne fotki z mego ukochanego miasta. ja też uwielbiam Gdańsk:loveu:...zwłaszcza jak mozna tam spotkac takie samochody:cool3: m. Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 hehehe............dobre,ale kiedyś kupisz sobie takie auto.:lol: Quote
M&S Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):hehehe............dobre,ale kiedyś kupisz sobie takie auto.:lol: owszem chetnie, ale z drugiej strony psy się nie zmieszczą :P Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):jest stoikiem poprostu ;) Trzeba by go zobaczyć na polu na spacerku...... Nie ten pies :evil_lol: J.G napisał(a):proponuje jedno auto do lansowania,a drugie do wożenia psów:evil_lol:. I to jest bardzo sensowny pomysł pomysł :cool3: ale kto by to utrzymał? :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 proponuje jedno auto do lansowania,a drugie do wożenia psów:evil_lol:. Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 I to jest bardzo sensowny pomysł pomysł :cool3: ale kto by to utrzymał? :evil_lol: Pozdrawiam Iwa[/quote] Bogatemu wszystko wolno hehehe............:evil_lol: Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 J.G napisał(a): Bogatemu wszystko wolno hehehe............:evil_lol: Ecchhhh.... to w takim razie nie moja liga :roll: Ale kto wie..... jeszcze wiele lat przede mną :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Iwa-R napisał(a):Ecchhhh.... to w takim razie nie moja liga :roll: Ale kto wie..... jeszcze wiele lat przede mną :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Dokładnie,Iwa w najgorszym wypadu lub przypadku kupimy sobie takie auta w sklepie z zabawkami hehehe:multi: Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 J.G napisał(a):Dokładnie,Iwa w najgorszym wypadu lub przypadku kupimy sobie takie auta w sklepie z zabawkami hehehe:multi: A ja już kupować nie muszę. Mój brat swego czasu maniakalnie kupował sobie miniaturki samochodów do samodzielnego składania. Myślę, ze można by było coś z tego wybrać :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Iwa-R napisał(a):A ja już kupować nie muszę. Mój brat swego czasu maniakalnie kupował sobie miniaturki samochodów do samodzielnego składania. Myślę, ze można by było coś z tego wybrać :evil_lol: Pozdrawiam Iwa hehehe............... zazdroszczę tobie bo ja będę musiał zrobić sobie spacer po sklepach aby sobie wybrać zabawkę.:placz: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 NO, zmusilismy Anię do wstawienia kilku fotek. Lub Manię. Nie wiem...;) Jak tak przycisnąć, to zawsze "człowiek" ma troszkę fotek w zanadrzu, prawda?:lol: Pzdr. Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak tak......a twierdziła że nie ma fotek,a znalazła i w dodatku takie hitowe.:multi: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 J.G. - to chyba Twój wpływ... Ania tak się ucieszyła, że zajrzałeś tutaj... Pzdr. Quote
J.G Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nie to wpływ nas wszystkich,prosiliśmy o fotki i się nam udało.:multi: Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 J.G napisał(a):I to jest bardzo sensowny pomysł pomysł :cool3: ale kto by to utrzymał? :evil_lol: ..są tacy, którym pieniądze na jabłonkach rosną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 To tak w przyrodzie bywa? Qurczę, ja nic nie słyszałam... Będę w takim razie szukac takich jabłonek...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):To tak w przyrodzie bywa? Qurczę, ja nic nie słyszałam... Będę w takim razie szukac takich jabłonek...:lol: Pzdr. ...ja muszę poprosić o sadzonki :razz: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja się nie będę babrała z sadzonkam. Znajdę, wykopie i posadzę u siebie w domu, na środku dużego pokoju... A co!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja się nie będę babrała z sadzonkam. Znajdę, wykopie i posadzę u siebie w domu, na środku dużego pokoju... A co!:lol: Pzdr. ...masz rację, to zdecydowanie szybsza metoda...:razz::razz::razz: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Sadzonka to zdecydowanie lepszy pomysł,całe drzewo może się nie :shake:przyjąć i wtedy :placz:rozpacz gwarantowana. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ja jestem caarodziej-mag i u mnie będzie musiało się przyjąć... Nie będzie wyjścia...:mad: Pzdr. Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 J.G napisał(a):Sadzonka to zdecydowanie lepszy pomysł,całe drzewo może się nie :shake:przyjąć i wtedy :placz:rozpacz gwarantowana. ...ale są fachowcy od przesadzania "dorosłych" drzew :p ( a ja nawet wiem kto...:evil_lol:) Quote
M&S Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja jestem caarodziej-mag i u mnie będzie musiało się przyjąć... Nie będzie wyjścia...:mad: Pzdr. znam taka metodę...jak pada roślinka, to ja ją w inne miejsce i mówię: "albo rośniesz, albo.....ad kosz" :diabloti: Jak mądra to zrozumie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
J.G Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak jest! Jedyna niedogodnościa takiej metody jest to, że w koszu to jabłonka "daje" tylko monety, a jak sobie rośnie zdrowo - to daje banknoty! Pzdr. Tak tak same dwusetki :evil_lol: Quote
Recommended Posts