łamAga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witamy bardzo deszczowo ;) ale ta pogoda jest dziwna , wczoraj wieczorem było sniegu do kostek a dzisiaj rano juz po sniegu nie było sladu i deszcz jest straszny :roll: Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witam się niedzielnie :). U nas to co wieczorem spadło,to już stopniało i deszcz pada.A do tego + 5 st. mamy ... Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 dOgLoV napisał(a):Witamy bardzo deszczowo ;) ale ta pogoda jest dziwna , wczoraj wieczorem było sniegu do kostek a dzisiaj rano juz po sniegu nie było sladu i deszcz jest straszny :roll: Witanko:) U nas też pogoda masakryczna:diabloti:.....czuję się jakbym dostała cymś w głowę..... Buszki napisał(a):Witam się niedzielnie :). U nas to co wieczorem spadło,to już stopniało i deszcz pada.A do tego + 5 st. mamy ... Cześć Buszki:p Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Czesc wieczornie dogo dziala to mozna szalec :D Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Buszki napisał(a):U mnie cały dzień działało :eviltong:. Miedzy 14 a 16 tez? Quote
stokrotka.af Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 witanko wieczorne :lol: jeśli Was to jakos cioteczki pocieszy to od przyszłego tygodnia idą mrozy :evil_lol: Quote
Atrisko Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 M&S napisał(a):(...) Cały czas na drugie futro namawiam.....to jest dopiero pełnia szczęścia!!!! Miałam dwa w sumie przez 6 lat.....i bardzo mi drugiego brakuje:-(, a jeszcze bardziej brakuje Aikowi... Zgadzam się:lol: (...) Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti: Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 deer_1987 napisał(a):Czesc wieczornie dogo dziala to mozna szalec :D Cześć, u mnie jakoś działa..... Buszki napisał(a):U mnie cały dzień działało :eviltong:. U nas też:shake: stokrotka.af napisał(a):witanko wieczorne :lol: jeśli Was to jakos cioteczki pocieszy to od przyszłego tygodnia idą mrozy :evil_lol: Ja nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może się prognoza nie sprawdzi:eviltong: Atrisko napisał(a):Hmmm... jak tak wykasować cytaty to Ania nam na każde pytanie odpowie bez "przymusu"...pytanie tylko KIEDY to drugie futro dla Aika się pojawi, bo że zgoda już jest :mamy to na piśmie...hihihi:diabloti: Ha, ha, ha ja nie mówiłam, że nie będzie...a kiedy, to się okaże:eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 hej.:hand: mijamy się w paru galeriach, więc postanowiłam wstąpić. ;) kiedyś poczytam, bo teraz idę spać.:lol: Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 u nas mrozy jutro maja byc po -7 w dzien.... Dzisiaj czekam na slonko to jakies zdjecia bym mogla porobic na dworzu :) Quote
Tekla64 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 u nas juz slonko z lekkim mrozem i w koncu choc troche zmrozone to bloto zapowiada sie fajny dzionek czego i wam zycze Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witamy i miłego dnia życzymy:loveu: Może jakieś foto?;) Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hej.:hand: mijamy się w paru galeriach, więc postanowiłam wstąpić. ;) kiedyś poczytam, bo teraz idę spać.:lol: Witam, tak zauważyłam;) Zapraszm częściej:lol: deer_1987 napisał(a):u nas mrozy jutro maja byc po -7 w dzien.... Dzisiaj czekam na slonko to jakies zdjecia bym mogla porobic na dworzu :) U nas też coś mrozami straszą....:shake: Dziś słońca nie ma i pada jakieś paskudztwo:diabloti: Tekla64 napisał(a):u nas juz slonko z lekkim mrozem i w koncu choc troche zmrozone to bloto zapowiada sie fajny dzionek czego i wam zycze Dzięki, mam nadzieję, że będzie:p Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy i miłego dnia życzymy:loveu: Może jakieś foto?;) Hello:multi: muszę pomyśleć....:razz: dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Milego dnia ;) Doberek:multi::multi: Dzięki!!! Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 nie ma co myśleć tylko fotki dawaj.:mad::D Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nie ma co myśleć tylko fotki dawaj.:mad::D Wszystko w swoim czasie:eviltong: deer_1987 napisał(a):To u nas takie piekne slonce :loveu: Zazdroszczę...... Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi: Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi: To ja lece, a mogę z Dorą ?:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi: To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To ja lece, a mogę z Dorą ?:evil_lol: Nie, wizzair ktory lata z Wawy nie bierze psow, dlatehgo ja promem musialam.. dOgLoV napisał(a):To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: E tam nie przesadzaj :D czuje sie inaczej na starcie i ladowaniu :) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 dOgLoV napisał(a):To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: ja jeszcze nie leciałam samolotem.;) Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie zazdrosc tylko wpadaj na zimowy spacerek :loveu: samolotem to 55 min i u nas! :multi: Z największą przyjemnością:multi::multi::multi: Aleksandra95 napisał(a):To ja lece, a mogę z Dorą ?:evil_lol: Mysle, że tak;) dOgLoV napisał(a):To ja bym nie doleciała :eviltong: po 15 minutach dostała bym zawału :eviltong: Nie zartuj, latanie, to jedna z przyemniejszych rzeczy:multi::lol: Quote
M&S Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja jeszcze nie leciałam samolotem.;) To koniecznie trzeba nadrobić;) Quote
Recommended Posts