Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron jest bardzo zazdrosny o komputer :evil_lol:

chyba musze zaczac sie bac :evil_lol:

Oooo, żeby go nie chciał zjeść;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
No własnie ....jak ja siadam przed kompa to podchodzi do mnie piszczy i traca mnie nosem :evil_lol:

chce skupić na sobie Twoją uwagę;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja witam drugi raz, pierwszy wyzej bylo :razz: Wy tu o wakacjach a mi za oknem snieg... :mad:

Soory.....umknęło mi.

Nam też pada;)

Posted

witam, wreszcie po pracy ufff :shake:
Rufol też przychodzi do mnie jak biorę lapka na kolana i wsadza pycha na klawiaturę, albo podrzuca jakieś swoje gadżety :evil_lol: a jak gadam z TZ na Skypie to przychodzi się przywitać i pycha pokazać i zębole i jęzorek też :evil_lol:

ja rozumiem,że jedno futro na lans to za mało i tak mi próbujecie zasugerować przygarnięcie kolejnego :razz:

Posted

U nas na statystycznego członka rodziny (2 człowieki, 2 psy) przypada komputer. Pina bardzo lubi oglądać filmy na kompie Jogi natomiast woli położyć się obok i spać wiadomo w kupie cieplej.

A 2 futra to zawsze fajniej niż jedno i futrom jest raźniej i lans większy:evil_lol:

Posted

M&S napisał(a):
Tak, koniecznie musimy się umówić!!!!

Fajnie, to trzymam za słowo i do zobaczenia :)
M&S napisał(a):
Nam też pada;)

A u nas paskudnie taki zmrożony śniego-deszcz pada, no i oczywiście wieje ;) Tak więc Sajda tylko za potrzebą wychodzi i nie daje sie namówić na spacer, nawet w kubraczku :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Lepiej zabrac to paskudstwo :mad::diabloti: w gory wywiezc :diabloti:

Tam już nawaliło śniegu.....

Mulicyt. mi nie działa:angryy::mad:...muszę po kolei

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Witamy się:loveu:

Kurcze jak tak czytam o tych poniszczonych rzeczach, to jednak lepiej mieć maluchy:evil_lol:

Nie wszystkie duże dewastują:eviltong:

witanko:multi::multi:

Błyskotka napisał(a):
Miłego weekendu :).

Dzięki Aniu:lol:

stokrotka.af napisał(a):
witam, wreszcie po pracy ufff :shake:
Rufol też przychodzi do mnie jak biorę lapka na kolana i wsadza pycha na klawiaturę, albo podrzuca jakieś swoje gadżety :evil_lol: a jak gadam z TZ na Skypie to przychodzi się przywitać i pycha pokazać i zębole i jęzorek też :evil_lol:

ja rozumiem,że jedno futro na lans to za mało i tak mi próbujecie zasugerować przygarnięcie kolejnego :razz:

Biedna jesteś, sobota w pracy....:shake:
Aiko przychodzi i mnie zaczepia, ale najlepsze wprzeszkadzaniu są małe koty....chodzenie po klawiaturze, zasłanianie monitora, albo walenie łapą w monitor:diabloti:

Cały czas na drugie futro namawiam.....to jest dopiero pełnia szczęścia!!!! Miałam dwa w sumie przez 6 lat.....i bardzo mi drugiego brakuje:-(, a jeszcze bardziej brakuje Aikowi...

Cienka napisał(a):
U nas na statystycznego członka rodziny (2 człowieki, 2 psy) przypada komputer. Pina bardzo lubi oglądać filmy na kompie Jogi natomiast woli położyć się obok i spać wiadomo w kupie cieplej.

A 2 futra to zawsze fajniej niż jedno i futrom jest raźniej i lans większy:evil_lol:

Zgadzam się:lol:

jamnicze napisał(a):
Fajnie, to trzymam za słowo i do zobaczenia :)

A u nas paskudnie taki zmrożony śniego-deszcz pada, no i oczywiście wieje ;) Tak więc Sajda tylko za potrzebą wychodzi i nie daje sie namówić na spacer, nawet w kubraczku :evil_lol:

Ja też trzymam;)

U nas też padało ni to deszcz, ni to śnieg....pogoda do bani:mad:

Posted

no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol:

noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-(

sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz:
hoteli nie zamykają na weekendy :shake:

mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol:

P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad:

Teżtego nie lubię.....

stokrotka.af napisał(a):
no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol:

noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-(

sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz:
hoteli nie zamykają na weekendy :shake:

mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol:

P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops:

No tak, nie zamykają;)

Multicytat...przy każdym poście, ktory chcesz zacytować musisz nacisnąć, a potem "cytuje odpowiedź"