Buszki Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A może jest zazdrosny,bo też by chciał komórkę ;). Witanko :). Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Buszki napisał(a):A może jest zazdrosny,bo też by chciał komórkę ;). Witanko :). Haha, może;) witanko!!! Quote
łamAga Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Neron jest bardzo zazdrosny o komputer :evil_lol: chyba musze zaczac sie bac :evil_lol: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Neron jest bardzo zazdrosny o komputer :evil_lol: chyba musze zaczac sie bac :evil_lol: Oooo, żeby go nie chciał zjeść;) Quote
łamAga Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Oooo, żeby go nie chciał zjeść;) No własnie ....jak ja siadam przed kompa to podchodzi do mnie piszczy i traca mnie nosem :evil_lol: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 dOgLoV napisał(a):No własnie ....jak ja siadam przed kompa to podchodzi do mnie piszczy i traca mnie nosem :evil_lol: chce skupić na sobie Twoją uwagę;) Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Izabela124. napisał(a):Przyszłam się przywitać :) unikatowydiament napisał(a):hello weekendowo:) Witam Was pięknie:lol::lol: Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ja witam drugi raz, pierwszy wyzej bylo :razz: Wy tu o wakacjach a mi za oknem snieg... :mad: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja witam drugi raz, pierwszy wyzej bylo :razz: Wy tu o wakacjach a mi za oknem snieg... :mad: Soory.....umknęło mi. Nam też pada;) Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Lepiej zabrac to paskudstwo :mad::diabloti: w gory wywiezc :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Witamy się:loveu: Kurcze jak tak czytam o tych poniszczonych rzeczach, to jednak lepiej mieć maluchy:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 witam, wreszcie po pracy ufff :shake: Rufol też przychodzi do mnie jak biorę lapka na kolana i wsadza pycha na klawiaturę, albo podrzuca jakieś swoje gadżety :evil_lol: a jak gadam z TZ na Skypie to przychodzi się przywitać i pycha pokazać i zębole i jęzorek też :evil_lol: ja rozumiem,że jedno futro na lans to za mało i tak mi próbujecie zasugerować przygarnięcie kolejnego :razz: Quote
Cienka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U nas na statystycznego członka rodziny (2 człowieki, 2 psy) przypada komputer. Pina bardzo lubi oglądać filmy na kompie Jogi natomiast woli położyć się obok i spać wiadomo w kupie cieplej. A 2 futra to zawsze fajniej niż jedno i futrom jest raźniej i lans większy:evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Tak, koniecznie musimy się umówić!!!! Fajnie, to trzymam za słowo i do zobaczenia :) M&S napisał(a):Nam też pada;) A u nas paskudnie taki zmrożony śniego-deszcz pada, no i oczywiście wieje ;) Tak więc Sajda tylko za potrzebą wychodzi i nie daje sie namówić na spacer, nawet w kubraczku :evil_lol: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 deer_1987 napisał(a):Lepiej zabrac to paskudstwo :mad::diabloti: w gory wywiezc :diabloti: Tam już nawaliło śniegu..... Mulicyt. mi nie działa:angryy::mad:...muszę po kolei Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy się:loveu: Kurcze jak tak czytam o tych poniszczonych rzeczach, to jednak lepiej mieć maluchy:evil_lol: Nie wszystkie duże dewastują:eviltong: witanko:multi::multi: Błyskotka napisał(a):Miłego weekendu :). Dzięki Aniu:lol: stokrotka.af napisał(a):witam, wreszcie po pracy ufff :shake: Rufol też przychodzi do mnie jak biorę lapka na kolana i wsadza pycha na klawiaturę, albo podrzuca jakieś swoje gadżety :evil_lol: a jak gadam z TZ na Skypie to przychodzi się przywitać i pycha pokazać i zębole i jęzorek też :evil_lol: ja rozumiem,że jedno futro na lans to za mało i tak mi próbujecie zasugerować przygarnięcie kolejnego :razz: Biedna jesteś, sobota w pracy....:shake: Aiko przychodzi i mnie zaczepia, ale najlepsze wprzeszkadzaniu są małe koty....chodzenie po klawiaturze, zasłanianie monitora, albo walenie łapą w monitor:diabloti: Cały czas na drugie futro namawiam.....to jest dopiero pełnia szczęścia!!!! Miałam dwa w sumie przez 6 lat.....i bardzo mi drugiego brakuje:-(, a jeszcze bardziej brakuje Aikowi... Cienka napisał(a):U nas na statystycznego członka rodziny (2 człowieki, 2 psy) przypada komputer. Pina bardzo lubi oglądać filmy na kompie Jogi natomiast woli położyć się obok i spać wiadomo w kupie cieplej. A 2 futra to zawsze fajniej niż jedno i futrom jest raźniej i lans większy:evil_lol: Zgadzam się:lol: jamnicze napisał(a):Fajnie, to trzymam za słowo i do zobaczenia :) A u nas paskudnie taki zmrożony śniego-deszcz pada, no i oczywiście wieje ;) Tak więc Sajda tylko za potrzebą wychodzi i nie daje sie namówić na spacer, nawet w kubraczku :evil_lol: Ja też trzymam;) U nas też padało ni to deszcz, ni to śnieg....pogoda do bani:mad: Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ja mam nadzieje ze nas stopnieje :razz: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja mam nadzieje ze nas stopnieje :razz: Może, może.....;) Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):Może, może.....;) Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad: Quote
stokrotka.af Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol: noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-( sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz: hoteli nie zamykają na weekendy :shake: mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol: P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops: Quote
M&S Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 deer_1987 napisał(a):Tego co ja najbardziej nie lubie to jak sie topi a potem zamarza na noc :mad: i nie posypia sola :mad: Teżtego nie lubię..... stokrotka.af napisał(a):no koty lubią się wygrzewać w ciepełku :cool3:, kocurek moje kumpeli sypia na klawiaturze lapka :evil_lol: noooo ja póki co mam za małe mieszkanko na więcej zwierza :-( sobota w pracy to pikuś....Pan Pikus :evil_lol: ja zasuwam również w niedzielę :razz: hoteli nie zamykają na weekendy :shake: mizianka wieczorne a w zasadzie to już nocne bardziej :evil_lol: P/s jak wstawiać cytat z wcześniejszych postów? bo ten guziczek działa tylko na ostatni post :oops: No tak, nie zamykają;) Multicytat...przy każdym poście, ktory chcesz zacytować musisz nacisnąć, a potem "cytuje odpowiedź" Quote
Recommended Posts