Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada..

Mogłaby.....

dOgLoV napisał(a):
u nas tez pada cały dzień :roll: i po co nam był ten śnieg ....

Ja go nie chciałam:mad:

Posted

Cienka napisał(a):
Cześć Wilczaki :)

Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną?

Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:.

Posted

Buszki napisał(a):
Nawet nie mają zamiaru kwitnąć :shake:.Może one też potrzebują trochę zimna żeby wiedzieć kiedy ich czas :razz:.

Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jamnicze napisał(a):
Witanko :)
Gratulacje dla Aiko,warto jednak było przyjechać :) A ja dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy, sorki, że nie mogłam zostać aby wam kibicować w czasie występu ale musiałam lecieć do maluszków.

Jakie spojrzenie :)
http://img39.imageshack.us/img39/1118/zmianarozmiaruimg2932.jpg

Witanko:)

nas sedziowała P. Larska i po 15.00 bylismy po wszystkim;)
Pewnie, że było warto, szkoda tylko, że mój plan spacerowy wywiało..............

Do gdańska, zawsze!!!

Ja też się cieszę z naszego spotkania:lol::lol:

A spojrzenie, no wiesz, tygrysie:evil_lol:

Posted

M&S napisał(a):
Szkoda, że nie kwitną, niech już coś zakwitnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coś tam próbuje,ale nie oczary ;).Mam takie drzewko owocowe,krzyżówka cośtam-cośtam i ono ma zielone listki i białe kwiatki,tylko trochę je przymroziło ostatnio.

Posted

Cienka napisał(a):
Pytam o oczary Buszki bo w tamtym roku jakoś teraz zaczynały kwitnąć (mimo, Ze zima była zimowa a nie jesienna jak w tym roku)

domysliłam się:razz:

Tekla64 napisał(a):
u mnie zawziecie chce pigwa zakwitnac wystarczy?

Fajnie, u Was to prawie wiosna;) a u nas masakra...padało w nocy, a teraz wszystko płynie i slisko jak piorun.....:angryy:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
To i my się witamy:lol:
Nie będziemy ściemniać, że przeczytamy całe 390 stron:evil_lol: ale teraz będziemy odwiedzać na pewno ;)

Hello!!!

jak miło, witamy serdecznie:):)

Nie ma takiego obowiązku;)

Zapraszamy!!!!

Posted

Jak będzie chwila to coś poczytamy;) na wystawy jeździcie często? My byliśmy we Wro popatrzeć, jeździmy jeszcze do Katowic, Krakowa i Ustronia:)

Ok.
Jeździmy, jeździłyśmy częsciej....może do krakowa pojedziemy, ale jeszcze nie wiem.
W niedzielę w Gdańsku byłysmy:)

Posted

Kurcze Gdańsk to ... jakieś 600km w jedną stronę od nas:D także my tak bardziej lokalnie;) tym bardziej, że tylko oglądamy, bo wystawiać nie ma co;)

Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :)

Posted

Cienka napisał(a):
Oj zawsze do Gdańska można przyjechać na wakacje i przy okazji zahaczyć krajową w Gdyni (w lipcu) lub międzynarodową w Sopocie (w sierpniu) :)

Dokładnie tak!!!!

lolka75 napisał(a):
gratki dla Was i dla Aiko.... fantastyczne osiagniecie!!!!
czekam na foteczki
pozdrowienia z mokrej Hagi

Oooo, a kogo to moje piekne oczy widzą:crazyeye: Lolka:multi::multi: nareszcie!!!!

Dzięki:)

Fotki będę za ok. 2 tygodnie...mam nadzieję:roll:

Posted

Jeżdżę co roku do Sopotu i Gdańska choć na jeden dzień, bo uwielbiam te miasta:loveu:, ale akurat terminy się nie pokrywają;)

O widzisz, jak fajnie!!!!

Posted

Ale osobiście wolę wakacjować w bezludnych miejscach..;) Przez Sopot czy Gdańsk przejście z moimi maluchami to horror..:roll: ochów, ojów, achów... piiiisków nie ma końca:shake: w takich momentach wolałabym mieć dużego groźno - wyglądającego psiaka:evil_lol:

Posted

Ale osobiście wolę wakacjować w bezludnych miejscach..;) Przez Sopot czy Gdańsk przejście z moimi maluchami to horror..:roll: ochów, ojów, achów... piiiisków nie ma końca:shake: w takich momentach wolałabym mieć dużego groźno - wyglądającego psiaka:evil_lol:

Wiem, wiem....jak byłam 3 lata temu na wystawie w Sopocie z dwoma futrami (Maksem
  • i Sparkiem
  • ), a potem wieczorem na starówkę gdańską na spacer się wybrałam, miałam takie wzięcie jak nigdy:evil_lol::evil_lol: było to bardzo miłe, ale i troche męczące....;)

• Posted

U mnie to jest o tyle męczące, że dziewczyny, a w szczególności Dee, nie lubią ludzi:roll: jak ktoś za blisko podejdzie to atakuje, a poza tym jest taka pokrzywiona i każdy mówi, że jest nienormalna:shake: wkurza mnie to...

A, że Ty miałaś wzięcie to się nie dziwię, bo psiaki cudne:loveu: