bety Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Jaka toaleta - fiu fiu http://img94.imageshack.us/img94/7339/resizeofdsc00038.jpg jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]nie, ja nie lubię wycieraczek w mieszkaniu więc wyrzuciłabym na klatkę schodową a tam zniknęłaby równie szybko jakby się pojawiła :roll:[/FONT] papillonek napisał(a):My mamy wycieraczkę przyczepiona do podłogi ,bo niestety też mam takiego sąsiada :roll: A u mnie to sąsiedzi stojąc pod windą to nogi wycierają o wycieraczki leżące na parterze. :mad::mad::mad: papillonek napisał(a)::) Mamy taką sprzątaczkę ,że pożal się boże ona sprząta tylko gdzie jest brudno jak nie to idzie dalej... Brzmi to bardzo znajomo :evil_lol: GRATULACJE za Gdańsk :) Pzdr Quote
M&S Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 bety napisał(a):Jaka toaleta - fiu fiu http://img94.imageshack.us/img94/7339/resizeofdsc00038.jpg A u mnie to sąsiedzi stojąc pod windą to nogi wycierają o wycieraczki leżące na parterze. :mad::mad::mad: Brzmi to bardzo znajomo :evil_lol: GRATULACJE za Gdańsk :) Pzdr Full serwis:evil_lol: Ja nie mam problemów, mam osobistą wycieraczkę i tylko my nóżki wycieramy:razz: Dzięki:multi: dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: Hello, hello:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Atrisko napisał(a):A ja mam pomysła na wstawienie zdjęć...może się tak ładnie do Asiaczka uśmiechniemy i Ona zmniejszy zdjęcia i wstawi, żebyśmy pooglądać mogły...no nie mówię,że wszystkie ale może jakiegoś "przedstawiciela" chociaż...co Ty na to Aniu???....no to ja może już zacznę się szczerzyć...:biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: Nie ma sprawy:0 Jestem do dyspozycji... M&S napisał(a):Zdjęcia są zbyt duże, żeby na maila przesłać..... Moja bramka przyjmie wsio. Gorzej z wysyłaniem, bo wysyłac moge do 10 MB tylko.... M&S napisał(a):Mają powyżej 5 MB jedno...... To po jednym zdjęciu w mailu - dacie radę;) pzdr. Quote
M&S Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Dzieki Asiaczku, z laptokiem wyklaruje się cos w tym tygodniu....mam nadzieję;) Nie mam cierpliwości, żeby przez ten net wysyłać:diabloti:ta szybkość światła mnie powala:angryy::mad: Quote
Tekla64 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Tekla64 napisał(a):witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie Witanko:) U nas wczoraj tez było ponuro i sypało, ale teraz paskudnie jest..... Quote
Buszki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tekla64 napisał(a):witanko w ponury blotny i slotny pozny ranek a wczoraj bylo tak fajnie U nas to samo.A w nocy śnieg spadł i do rana prawie stopniał. Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Buszki napisał(a):U nas to samo.A w nocy śnieg spadł i do rana prawie stopniał. Paskudna pogoda..... Cześć Buszki:) Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pewnie dopiero w lutym przywali zima :roll: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Pewnie dopiero w lutym przywali zima :roll: Oby nie..................... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 M&S napisał(a):Oby nie..................... Ja widze u nas tylko na 2 tyg pogode i wtedy nie bedzie sniegu ale chyba to byloby dziwne jakby w ogole nie spadl przed wiosna... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja widze u nas tylko na 2 tyg pogode i wtedy nie bedzie sniegu ale chyba to byloby dziwne jakby w ogole nie spadl przed wiosna... Teraz są różne dziwne rzeczy.... Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 M&S napisał(a):Teraz są różne dziwne rzeczy.... Tak nagle wszystko zaczyna kwitnac :roll: a potem to przymrozi... albo snieg a zaraz odwilz... dzisiaj +4 Quote
jonQuilla Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [FONT=Georgia]dzień doberek :multi::loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dzień doberek :multi::loveu:[/FONT] dzień doberek!!!!!!! Quote
Cienka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Cześć Wilczaki :) Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną? Quote
stokrotka.af Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 witanko wieczorne :lol: rozpadało się u nas i śnieg topnieje i brudno :shake: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Hello deszczowo :roll: Hello:lol: Buszki napisał(a):Hejka wieczorowe :). Hej, hej:multi: Cienka napisał(a):Cześć Wilczaki :) Pytanie do Buszki jak tam oczary kwitną? Cześć Baski:p tzn. gdzie? stokrotka.af napisał(a):witanko wieczorne :lol: rozpadało się u nas i śnieg topnieje i brudno :shake: Witanko:) paskudna pogoda..... Quote
M&S Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak tam wieczor mija? Dziękuję, spokojnie:) pogoda paskudna:shake: Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No pogoda moglaby byc lepsza, znow pada.. Quote
Recommended Posts