M&S Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Ja zdolna jesteś!!!! Ładne motylki:) I wycieraczka też fajna:) Quote
Buszki Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jejku,jakie piękne szafki :loveu:! http://images49.fotosik.pl/1259/cc01eaae483df3bbmed.jpg Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja chce śnieg ![/QUOTE] [quote name='M&S']Nie chce zimy.....nie chcę śniegu, chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Zgadzam sie z M&S :D Quote
tulasy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Szafki fajne a wycieraczka super. Ja mam w kuchni na stole ceratę w motylki Basia Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Georgia]super wycieraczka...niestety ja bym pewnie długo się nią nie nacieszyła :roll:[/FONT] Quote
M&S Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]super wycieraczka...niestety ja bym pewnie długo się nią nie nacieszyła :roll:[/FONT] Salsa zjadłaby wycieraczkę? Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='M&S']Salsa zjadłaby wycieraczkę? [FONT=Georgia] nie, ja nie lubię wycieraczek w mieszkaniu więc wyrzuciłabym na klatkę schodową a tam zniknęłaby równie szybko jakby się pojawiła :roll:[/FONT] Quote
M&S Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 A to mi do głowy nie przyszło......ja nie mam klatki schodowej z sąsiadami;) Quote
Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 My mamy wycieraczkę przyczepiona do podłogi ,bo niestety też mam takiego sąsiada :roll: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Georgia]:razz: przyczepiona wycieraczka to dobry patent w sumie ale kiepsko ze sprzątnięciem pod nią albo wytrzepaniem...no ale lepsze to niż ją tracić[/FONT] Quote
Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 :) Mamy taką sprzątaczkę ,że pożal się boże ona sprząta tylko gdzie jest brudno jak nie to idzie dalej... Quote
jonQuilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [FONT=Georgia]nie, to u mnie akurat pani sprzątająca jest bardzo sumienna a i w dodatku zawsze miła i uśmiechnięta :) przez jakiś czas przychodziła inna babeczka to schodząc po schodach miałam wrażenie że mi zaraz mopem zdzieli przez łeb za to że wyszłam w trakcie kiedy ona pracuje rozumiem że tego typu praca nie jest pracą fajną i każdy wolałby robić coś innego ale to nia znaczy żeby się wyżywać na innych [/FONT] Quote
Tekla64 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 no motylki ciekawe! wycieraczka super storczyki tyz mam a pogoda coraz gorsza na wycieraczce u nas najczesciej lezy jakis kundel i sprzatam sama milego wieczoru Quote
stokrotka.af Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 moja wycieraczka jest na zewnątrz, na klatce znaczy się, ale osiedle zamknięte i domofon jest w klatce i póki co nic nie ginęło ;) a pani sprzątająca przemiła i nigdy mnie nie goniła jak z psem wracałam z lasu a ona akurat myła podłogi :multi: a poza tym zawsze dawała mi cynk jak długo Rufol "płakał" za mną :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Relacja z mojej wizyty i M&S (5.1.2012 r.(): Kilka zdjęć z pobytu u M&S... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i Aiko. Tylko 1 zdjęcie;-) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tygrysek - Gwiazdorek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Tygrysek:smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='stokrotka.af']moja wycieraczka jest na zewnątrz, na klatce znaczy się, ale osiedle zamknięte i domofon jest w klatce i póki co nic nie ginęło ;) a pani sprzątająca przemiła i nigdy mnie nie goniła jak z psem wracałam z lasu a ona akurat myła podłogi :multi: a poza tym zawsze dawała mi cynk jak długo Rufol "płakał" za mną :evil_lol:[/QUOTE] Warszawka no to wiadomo :D Wszytsko strzeżone,pozamykane ,u Nas tak nie ma no chyba że masz domek wtedy możesz się pozamykać jak chcesz ;) Cudny kocureeek :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cd. Tygrysek-Gwiazdorek:smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A teraz Borysek, który nie miał dobrego dnia do zdjęć;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 I kiciorki razem:smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 http://img201.imageshack.us/img201/6679/zmianarozmiaruimg2931.jpg nie rob mi zdjec! Quote
M&S Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Wielkie dzięki Asiu, raz jeszcze!!!!! Quote
Recommended Posts