Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ...i ja Wam powiem Dzień dobry!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Witaj Aniu! U nas piękne słonko, właśnie wychodzę z piesami!:lol::lol::p Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 dzień dobry zobaczcie jakie piękne SŁÓŃCE mamy..(mam nadzieję, ze wszyscy ;)) a dla Was kwiatuszki :loveu: reszta będzie później ;) m. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzień dobry zobaczcie jakie piękne SŁÓŃCE mamy..(mam nadzieję, ze wszyscy ;)) a dla Was kwiatuszki :loveu: reszta będzie później ;) m. Ale cedzisz te fotki...:mad: Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Mudik napisał(a):Witaj Aniu! U nas piękne słonko, właśnie wychodzę z piesami!:lol::lol::p Cześć Magda!!!, miłego spaceru..........zazdroszczę A. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 gosiaja napisał(a):Dzieńdoberek :) hej,hej:lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek... Asiaczkowe różności na moich tymczasowych gości Pzdr. byłam, fajny bazarek, już koś mi zwinął worek na karmę:diabloti: A. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek... Asiaczkowe różności na moich tymczasowych gości Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale cedzisz te fotki...:mad: Pzdr. no wiem wiem ;) ale musiałąm z Maksowatym iść do weta...a teraz spadam ze Sparkusiem na sparerek.... m. Quote
gosiaja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 też chciałam worek na karmę ale już nie ma :( Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 gosiaja napisał(a):też chciałam worek na karmę ale już nie ma :( A może jakis pojemnik może być? Taki firmowy...? Mogę się porozglądać. No i za workiem tez...:lol: pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A może jakis pojemnik może być? Taki firmowy...? Mogę się porozglądać. No i za workiem tez...:lol: pzdr. .....Asiu, jakbyś mogła, to byłoby super:lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Worek na karmę to Dżezik wygrał w ub. r. w Panevezys. To było trofeum chyba na BOG1. W sprzedaży nie widziałam, ale, prawdę mówiąc, nie rozglądałam się zbytnio. Natomiast, jak byłam na wystawie w Amsterdamie, to dam można było kupić taki duzo plastikowy pojemnik na 12-15 kg karmy. Cena nie była wysoka, bo bym nie kupiła pojemnika, a kupiłam 2! Może jak będziemy w Lux lub w Austrii. to będzie można kupić. Trzeba będzie poświęcić ok. pół godziny na przegląd stoisk... Pzdr. Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Worek na karmę to Dżezik wygrał w ub. r. w Panevezys. To było trofeum chyba na BOG1. W sprzedaży nie widziałam, ale, prawdę mówiąc, nie rozglądałam się zbytnio. Natomiast, jak byłam na wystawie w Amsterdamie, to dam można było kupić taki duzo plastikowy pojemnik na 12-15 kg karmy. Cena nie była wysoka, bo bym nie kupiła pojemnika, a kupiłam 2! Może jak będziemy w Lux lub w Austrii. to będzie można kupić. Trzeba będzie poświęcić ok. pół godziny na przegląd stoisk... Pzdr. Asiu, jesteś skarbnicą wiedzy wszelakiej:loveu: A. Quote
jamnicze Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Śliczne krokusiki - nareszcie trochę wiosny :lol: Quote
taxelina Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mam dwie takie pojemniki, jeden na karme drugi a nic. kiedys to byly pojemniki na 15kg jedzenia dla swinek morskich (razem 30 kg) Quote
M&S Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 deer_1987 napisał(a):Mam dwie takie pojemniki, jeden na karme drugi a nic. kiedys to byly pojemniki na 15kg jedzenia dla swinek morskich (razem 30 kg) dla świnek :crazyeye: to chyba im rzadko karmę kupowałaś :lol: m. Quote
gosiaja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A może jakis pojemnik może być? Taki firmowy...? Mogę się porozglądać. No i za workiem tez...:lol: pzdr. jak by przy okazji jakiś się napatoczył to ja chętnie :) Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):dla świnek :crazyeye: to chyba im rzadko karmę kupowałaś :lol: m. raczej druga opcja :D mialam hodowle swinek i bylo ich ponad 40 :cool3: Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 deer_1987 napisał(a):raczej druga opcja :D mialam hodowle swinek i bylo ich ponad 40 :cool3: o:-o, to Ty miałaś bardzo poważną hodowlę!!!!! A. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czemu juz nie spisz od prawie 8? :P Niom byla.. lyse swinki i nie tylko Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Czemu juz nie spisz od prawie 8? :P Niom byla.. lyse swinki i nie tylko ...bo Mama spać nie może hehe...za to ja chętnie bym pochrapała dłużej, ale bez przesady bo już prawie 10, a i psiaki czekają ;) m. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):...bo Mama spać nie może hehe...za to ja chętnie bym pochrapała dłużej, ale bez przesady bo już prawie 10, a i psiaki czekają ;) m. ja sie przed 6 obudzilam :P Juz po pierwszy spacerze, potem mykam do zoologicznego rozejrzec sie za roznymi podlozami do akwarium (chce cos tam zmienic u mnie :P) Quote
Recommended Posts