Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 M&S napisał(a):obstawiam, że wtorek:evil_lol: Kto wie ;). Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Buszki napisał(a):Ja też dzisiaj myślę,że jest niedziela :).Ciekawe co będę w niedzielę myślała ;). że jest niedziela:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Asiaczek napisał(a):że jest niedziela:) Pzdr. I dobrze;) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tak po namyśle stwierdzam,że w niedzielę będę wiedziała,że to niedziela bo mam gościa umówionego i czekam na to spotkanie :). Quote
łamAga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Buszki napisał(a):Ja też dzisiaj myślę,że jest niedziela :).Ciekawe co będę w niedzielę myślała ;). ja w niedziele bede myslala ze jutro do pracy :splat: Quote
Buszki Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a):ja w niedziele bede myslala ze jutro do pracy :splat: Ja nie mam tego problemu :diabloti:. Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Buszki napisał(a):Ja nie mam tego problemu :diabloti:. :diabloti: Witamy ;) Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr. Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Asiaczek napisał(a):No to jutro NIEDZIELA:) pZDR. Buszki napisał(a):Juuuż :crazyeye: ?! Asiaczek napisał(a):A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr. Raczej chodzi o to ze juz NIEDZIELA tak szybko ten czas leci :D Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Asiaczek napisał(a):A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr. Tzn że pojutrze do pracy :eek2: Quote
M&S Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dobrze, że ja jeszcze nie muszę....... Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 M&S napisał(a):Dobrze, że ja jeszcze nie muszę....... Tez tak sobie mysle :diabloti: ale ja za to musze zajac sie studiami :) Quote
Atrisko Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale sobie pogaduszki zafundowałyście...a może jakieś ciekawsze tematy...może rozmowy w stylu co zrobię z tym czasem wolnym co go mam na myśli....hihihih.... a u nas śniegiem sypnęło i niedzielny spacer jeśli pogoda dopisze będzie dłuuugi i mokry, a psica dopiero co wykąpana...jakieś pomysły jak temu zapobiec?! Quote
Buszki Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Asiaczek napisał(a):A co? Chałupka nie posprzątana? ciasto nieupieczone? czy o co chodzi...? pzdr. Tak ogólnie za szybko ;). Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Hejka :) Nie wiem jak u was ale u nas pogoda jest straszna :roll: Quote
taxelina Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dOgLoV napisał(a):Hejka :) Nie wiem jak u was ale u nas pogoda jest straszna :roll: dosc ciemno ale nie tak jak wczesniej... za to zaraz ma padac... Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 deer_1987 napisał(a):dosc ciemno ale nie tak jak wczesniej... za to zaraz ma padac... u nas juz padalo a mielismy isc na spacerek i zdjecia porobic :roll: Quote
taxelina Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dOgLoV napisał(a):u nas juz padalo a mielismy isc na spacerek i zdjecia porobic :roll: Ja do parku sie szykowalam.... ostatnimi tygodnia to codziennie pada i nie da sie isc na dluzszy spacer ani sherry luzem nie moze pobiegac :( Quote
M&S Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Atrisko napisał(a):Ale sobie pogaduszki zafundowałyście...a może jakieś ciekawsze tematy...może rozmowy w stylu co zrobię z tym czasem wolnym co go mam na myśli....hihihih.... a u nas śniegiem sypnęło i niedzielny spacer jeśli pogoda dopisze będzie dłuuugi i mokry, a psica dopiero co wykąpana...jakieś pomysły jak temu zapobiec?! Śnieg u Was spadł, to fajnie. Psica zapewne się cieszy:lol:. Buszki napisał(a):Tak ogólnie za szybko ;). No właśnie, za szybko..... dOgLoV napisał(a):Hejka :) Nie wiem jak u was ale u nas pogoda jest straszna :roll: pogoda....może być deer_1987 napisał(a):dosc ciemno ale nie tak jak wczesniej... za to zaraz ma padac... dOgLoV napisał(a):u nas juz padalo a mielismy isc na spacerek i zdjecia porobic :roll: Miłego spaceru:) Quote
M&S Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja do parku sie szykowalam.... ostatnimi tygodnia to codziennie pada i nie da sie isc na dluzszy spacer ani sherry luzem nie moze pobiegac :( U nas nie pada, jeszcze nie pada....... Quote
stokrotka.af Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 witamy w te wiosenne styczniowe przedpołudnie :cool3: Quote
Recommended Posts