Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Zuch chłopak:) Jak macie jakieś problemy z pazurkami, to przy najbliższej okazji mogę poobcinac Boryskowi, Tygryskowi i Zuźce:) Nie ma problemu:) Pzdr. chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :) Quote
M&S Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):Ładny ten mruczek :) Chyba nawet większy od mojego psa :lol: Który? Borys może tak, Tygrys jeszcze mniejszy:evil_lol::evil_lol: dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: deszczowo - śnieżnie :roll: Buszki napisał(a):Śnieżnie :crazyeye:? My się witamy deszczowo :roll:. Witamy, u nas mrzyło popołudniu..... dOgLoV napisał(a):Tak, teraz juz przestało padac ale rano jak patrzyłam w okno to widziałam padajacy sliczny biały sniezek ale jak wyszłam na dwor to sie rozczarowałam bo razem z tym slicznym śnieżkiem padał deszcz :angryy: Rano nawet trochę słońca było.... sunshine napisał(a):a do tego jest bardzo ciepło i już tylko sieje mżawicą:P A ciepło;) deer_1987 napisał(a):Jak tak kociaki i Aiko? Dzięki, maja się całkiem dobrze:p Buszki napisał(a):Wierzę,u nas koło południa też zaczęło być deszczowo-śnieżnie ;).Do tego wietrznie. U nas ponuro się zrobiło:shake: Asiaczek napisał(a):Zuch chłopak:) Jak macie jakieś problemy z pazurkami, to przy najbliższej okazji mogę poobcinac Boryskowi, Tygryskowi i Zuźce:) Nie ma problemu:) Pzdr. Ba, przecież to Tygrys:evil_lol: pazurki, to przy okazji u weta. U Borysa nie ma prolemu z obcinaniem, a Zuzi nie obcinamy bo wychodzi na dwór i musi mieć oręż do ew. obrony:cool3: Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 M&S napisał(a):Który? Borys może tak, Tygrys jeszcze mniejszy:evil_lol::evil_lol: A ile Tygrysek waży? Quote
M&S Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :) A nie masz nikogo znajomego w swoim mieście? Quote
M&S Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):A ile Tygrysek waży? Aktualnie 2,45 kg (ma 3 mce i 3 tyg.) Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jeszcze tylko 45 dag i przerośnie S :) Quote
M&S Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):Jeszcze tylko 45 dag i przerośnie S :) Na to wygląda;) Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 M&S napisał(a):A nie masz nikogo znajomego w swoim mieście? Niewiele oj niewiele ...;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):chciałabym tak jak wy jeździec sobie razem po wystawach,odwiedzać się i wogóle :) Ale kilka osób masz znajomych w okolicy swojego miejsca zamieszkania...? pzdr. Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Znajomych tak,ale nie psiarzy.... Quote
M&S Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):Znajomych tak,ale nie psiarzy.... No to faktycznie kiepsko, ale może i oni polubią psy i wystawy? Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Witamy w ten ostatni dzień roku 2011 :multi: Quote
Guest papillonek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 M&S napisał(a):No to faktycznie kiepsko, ale może i oni polubią psy i wystawy? Niestety nie... ale zawsze jest dogo ;) Quote
M&S Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='NATKA'] Dziękujemy:lol: [quote name='dOgLoV']Witamy w ten ostatni dzień roku 2011 :multi: :multi:Witamy:multi: [quote name='papillonek']Niestety nie... ale zawsze jest dogo ;) No właśnie;):p [quote name='dOgLoV'] Dzięki:multi: Quote
Buszki Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :). Quote
Atrisko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Moje kochane M&S-ki... w tym NOWYM 2012 ROKU wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj.... Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Atrisko'][B][COLOR=blue]Moje kochane M&S-ki... Mój Tż zawsze do mnie mówi (napisze tak jak się mówi ) ememensy cos Ci napisały :evil_lol: Quote
Atrisko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a):Mój Tż zawsze do mnie mówi (napisze tak jak się mówi ) ememensy cos Ci napisały :evil_lol: a mnie nasze jak to piszesz "ememensy" od zawsze kojarzyły się z kolorowymi gadającymi w reklamie TV cukiereczkami...słodkie takie są i były...znaczy ich nick a nie One same Quote
taxelina Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Oby ten 2012 przyniosl duzo sukcesow! Quote
Guest papillonek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niech taneczny lekki krok, będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu, od sukcesu do sukcesu! Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
M&S Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='jenis'] Dziękujemy:lol: [quote name='Buszki']Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :). Dzięki i Wam też pieknego 2012:multi: [quote name='Atrisko']Moje kochane M&S-ki... w tym NOWYM 2012 ROKU wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj.... Joku Kochana Tobie i Twoim bliskim i futrzastej wszystkiego dobrego na Nowy Rok:lol::lol::lol: [quote name='dOgLoV']Mój Tż zawsze do mnie mówi (napisze tak jak się mówi ) ememensy cos Ci napisały :evil_lol: Ja ładnie:loveu::loveu: [quote name='Atrisko']a mnie nasze jak to piszesz "ememensy" od zawsze kojarzyły się z kolorowymi gadającymi w reklamie TV cukiereczkami...słodkie takie są i były...znaczy ich nick a nie One same Dobre;) [quote name='deer_1987']Oby ten 2012 przyniosl duzo sukcesow! Dziękujemy:p [quote name='papillonek']Niech taneczny lekki krok, będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu, od sukcesu do sukcesu! Szczęśliwego Nowego Roku. Dziękujemy za piękne życzenia!!!!! Quote
M&S Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 ŻYCZĘ WSZYSTKIM DOBREGO I PIĘKNEGO 2012 ROKU!!!!!! Quote
Recommended Posts