Asiaczek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Noooo, jestem wielki:0 http://images10.fotosik.pl/470/6d846360acd2a620.jpg pzdr. Quote
M&S Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Buszki']A u nas ma być dzisiaj 10st.Na razie jest 7,ale może dobije :).Żeby tylko nie było tak buro i wilgotno :roll:. U nas świeci jeszcze...... [quote name='Asiaczek']Noooo, jestem wielki:0 http://images10.fotosik.pl/470/6d846360acd2a620.jpg pzdr. Wielki:):) Quote
łamAga Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Witamy sie :lol: http://images10.fotosik.pl/470/6d846360acd2a620.jpg jaki słodki kudlacz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ona wcale nie jest duza!!!! ino tak zaprezentowany i zezdjeciowany kot , zwlaszcza z kudlami tak wyglada hihihi to jest zwykly europejski dachowiec ino jej sie trafily chyba geny po dziwnych przodkach jedyna jak dotad takowa wyszla. i dziekuje za pochwaly w imieniu kota bo mojej zaslugi tu nie ma zadnej ale fakt fajnie miec takiego deczko innego kota w swoim gospodarstwie a jaka lowna jest i jak se super radzi z zyciem w ogole, robi ino co sama chce lub se wymysli hihihi Quote
M&S Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='dOgLoV']Witamy sie :lol: http://images10.fotosik.pl/470/6d846360acd2a620.jpg jaki słodki kudlacz :loveu::loveu::loveu::loveu: Hello:multi: [quote name='Błyskotka']Tekla64 super kocisko :) Świetny kociak:lol: [quote name='Tekla64']ona wcale nie jest duza!!!! ino tak zaprezentowany i zezdjeciowany kot , zwlaszcza z kudlami tak wyglada hihihi to jest zwykly europejski dachowiec ino jej sie trafily chyba geny po dziwnych przodkach jedyna jak dotad takowa wyszla. i dziekuje za pochwaly w imieniu kota bo mojej zaslugi tu nie ma zadnej ale fakt fajnie miec takiego deczko innego kota w swoim gospodarstwie a jaka lowna jest i jak se super radzi z zyciem w ogole, robi ino co sama chce lub se wymysli hihihi Bardzo profesionalna prezentacja:lol::lol::lol: I jaka pracowita;) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) Wiatmy się:p Quote
M&S Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 jamnicze napisał(a):Dobry wieczór :) deer_1987 napisał(a):Czesc wieczorne :) A witam, wieczór dobry:) Tygrys zaszczepiony, waży 2 kg i 45 dkg Może iść na wystawę;) Quote
jamnicze Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 To moje malizny wespół zespół by go przeważyły :) Quote
M&S Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 jamnicze napisał(a):To moje malizny wespół zespół by go przeważyły :) Ale on jest starszy, ma 3 i pół miesiąca;) deer_1987 napisał(a):I dzielny byl u weterynarza? :) Bardzo był dzielny, on niczego się nie boi. Na stole rozwala się na plecy i każe się drapać wetowi po brzuchu:evil_lol: Miał też przy okazji obcięte pazurki...a potem wszedł do trasportera i poszedł spać. Quote
M&S Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 deer_1987 napisał(a):to bez problemowy kociak :loveu: Dokładnie tak:) Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ciekawe jakie ma futerko w dotyku :) Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ładny ten mruczek :) Chyba nawet większy od mojego psa :lol: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Witamy :lol: deszczowo - śnieżnie :roll: Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: deszczowo - śnieżnie :roll: Śnieżnie :crazyeye:? My się witamy deszczowo :roll:. Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Buszki napisał(a):Śnieżnie :crazyeye:? My się witamy deszczowo :roll:. Tak, teraz juz przestało padac ale rano jak patrzyłam w okno to widziałam padajacy sliczny biały sniezek ale jak wyszłam na dwor to sie rozczarowałam bo razem z tym slicznym śnieżkiem padał deszcz :angryy: Quote
sunshine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: deszczowo - śnieżnie :roll: a do tego jest bardzo ciepło i już tylko sieje mżawicą:P Quote
Buszki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dOgLoV napisał(a):Tak, teraz juz przestało padac ale rano jak patrzyłam w okno to widziałam padajacy sliczny biały sniezek ale jak wyszłam na dwor to sie rozczarowałam bo razem z tym slicznym śnieżkiem padał deszcz :angryy: Wierzę,u nas koło południa też zaczęło być deszczowo-śnieżnie ;).Do tego wietrznie. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 M&S napisał(a): Bardzo był dzielny, on niczego się nie boi. Na stole rozwala się na plecy i każe się drapać wetowi po brzuchu:evil_lol: Miał też przy okazji obcięte pazurki...a potem wszedł do trasportera i poszedł spać. Zuch chłopak:) Jak macie jakieś problemy z pazurkami, to przy najbliższej okazji mogę poobcinac Boryskowi, Tygryskowi i Zuźce:) Nie ma problemu:) Pzdr. Quote
Recommended Posts