M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 To też jest dobre wyjście. Ja w tym roku mam opóźnienie w zakupach..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 W internecie jest w sumie wiekszosc tego co normalnie w sklepie a i czasem perelki ktorych nie ma w sklepie, masz pod nosem a nie biegasz po 10 sklepach i szukasz :diabloti: Teraz zostal nam prezent dla tescia i brata Tz.. Latwo nie bedzie... Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 M&S napisał(a):Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami..... Zalezy gdzie :) Tutaj pisza ze max zamowic 20/12 zeby doszla przed :) kurierem to jeden-dwa dni, poczta piorytet to tez chyba szybko? Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Różnie bywa, a ja i tak nie mam pomysłów....... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dlatego ja skorzystalam np z tych stron http://iprezenty.pl/ http://www.prezent.pomysl.com/ http://trafionyprezent.pl/ Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 O dzięki za podpowiedź, zobaczę. Ja zazwyczaj kupuję na Allegro.... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Na allegro tez kupilam ale to wybralam juz gre dla brata i dlatego tam kupilam :) Quote
łamAga Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Witamy :lol: Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll: Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :). Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 witamy się cieplutko:) prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:) Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dOgLoV napisał(a):Witamy :lol: Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll: Tak trzeba zwracać uwagę na ceny, bo można przepłacić.... Buszki napisał(a):A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :). Ja wybieram się jutro..... unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:) Szczęściara. Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 My pojechalismy ale wrocilismy z niczym... nie dalo sie chodzic i kupowac... Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 deer_1987 napisał(a):My pojechalismy ale wrocilismy z niczym... nie dalo sie chodzic i kupowac... To kiepsko..... Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja bym dala rade chodzic ale nie Tz, on zaraz paniki dostaje jak widzi tyle ludzi w jednym skupisku :mad: za kare sam bedzie jezdzil i kupowal przez tydzien prezenty.. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 :diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję Quote
stokrotka.af Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 witanko sobotnie :lol: a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz: Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 stokrotka.af napisał(a):witanko sobotnie :lol: a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz: O, to tak jak ja:lol: Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 M&S napisał(a)::diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję No jak taki jest to ma sam cos wymyslec i kupic, ja mam dla tesciowej od dawna z neta prezent i moge jechac do niej a jego w domu zostawie :P Quote
taxelina Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 M&S napisał(a):To też jest wyjście.....;) Zostanie z krolikiem bo sherry jedzie do mamy :D Quote
Błyskotka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 stokrotka.af napisał(a):a psiaki nie chciały sikać i qupkać na tą wykładzinę? :evil_lol: A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...? Pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Błyskotka napisał(a):No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach. Zgadzam się.... Asiaczek napisał(a):A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...? Pzdr. Bo czasami pieski siedzą cały czas w kojcach (mam na mysli te malutkie) i nie są wyprowadzane na siusiu, a po wejściu na ring...niespodzianka (widziałam taki obrazek onegdaj w Rzeszowie, ale kobitka nie zawstydziła się). Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Może trzeba było jej przypomniec, że sprząta się po swoich psach...? Mam 35 fotek z naszego spotkania. Ale wstawię je jutro popołudniu, OK? Pzdr. Quote
Recommended Posts