Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

W internecie jest w sumie wiekszosc tego co normalnie w sklepie a i czasem perelki ktorych nie ma w sklepie, masz pod nosem a nie biegasz po 10 sklepach i szukasz :diabloti: Teraz zostal nam prezent dla tescia i brata Tz.. Latwo nie bedzie...

Posted

M&S napisał(a):
Tylko teraz przesyłka nie dojdzie przed świętami.....

Zalezy gdzie :) Tutaj pisza ze max zamowic 20/12 zeby doszla przed :) kurierem to jeden-dwa dni, poczta piorytet to tez chyba szybko?

Posted

Witamy :lol:

Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll:

Posted

A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).

Posted

dOgLoV napisał(a):
Witamy :lol:

Ja też kupuje wiekszosc rzeczy na allegro , ale z cenami to roznie bywa, np kupilam Gabi rolki kauczukowe kułka , metalowa "łyżwa" , w sklepie były takie za okolo 300 zł na allegro dałam 130 z przesyłka ale już np lampa dziecieca do pokoiku na sufit jaką chce kupić Marysieńce w prezencie na gwiazdkę na allegro wyjdzie mnie jakies tez okolo 130 zł z przesyłką a w Obi mam identyczną za 99 zł tylko cholercia nie maja tego koloru co chce :roll:

Tak trzeba zwracać uwagę na ceny, bo można przepłacić....

Buszki napisał(a):
A ja właśnie wróciłam z zakupów.Normalnie koszmar:pełno samochodów,ludzi,kolejki...Ale jestem zadowolona,bo kupiłam mężowi piżamę za całe 10zł (porządna,bawełniana) :).

Ja wybieram się jutro.....

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

prezenciki już mam(i jestem zdziwiona,bo już je kupiłam we wrześniu,a zawsze mam z nimi problem) i już mam prawie wszystko wysprzątane:)

Szczęściara.

Posted

stokrotka.af napisał(a):
witanko sobotnie :lol:
a mnie się odechciewa wszystkiego, tylko bym leżała i leniuchowała :evil_lol: :razz:

O, to tak jak ja:lol:

Posted

M&S napisał(a):
:diabloti:Ci faceci są tacy wrażliwi......jak ja im współczuję

No jak taki jest to ma sam cos wymyslec i kupic, ja mam dla tesciowej od dawna z neta prezent i moge jechac do niej a jego w domu zostawie :P

Posted

Błyskotka napisał(a):
No ja pojadę na świąteczne zakupy albo wcześnie rano albo wieczorem. Masakra będzie w tych sklepach.

Zgadzam się....

Asiaczek napisał(a):
A niby dlaczego miałyby chciec załatwiac się na wykładzinę...?

Pzdr.

Bo czasami pieski siedzą cały czas w kojcach (mam na mysli te malutkie) i nie są wyprowadzane na siusiu, a po wejściu na ring...niespodzianka (widziałam taki obrazek onegdaj w Rzeszowie, ale kobitka nie zawstydziła się).