Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A ja mam taką wierzbę płaczącą,co liście gubi systematycznie do wiosny :evil_lol:.Żadne wichury (jakaś złamana gałązka się nie liczy) i mrozy jej nie ruszają,nawet przekleństwa mojego małżonka (liście wpadają do oczka :roll:). Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak mi sie wydawalo ze mnie pominelas :razz: http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=18101808&viewfull=1#post18101808 Quote
M&S Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Cienka']Hejka po 15 niektórzy normalni już prace skończyli ja niestety do nich nie należę :( Ja normalnie pracuję do 16.15....... [quote name='Buszki']A ja mam taką wierzbę płaczącą,co liście gubi systematycznie do wiosny :evil_lol:.Żadne wichury (jakaś złamana gałązka się nie liczy) i mrozy jej nie ruszają,nawet przekleństwa mojego małżonka (liście wpadają do oczka :roll:). Fajna brzuzka;) [quote name='deer_1987']Tak mi sie wydawalo ze mnie pominelas :razz: http://www.dogomania.pl/threads/127077-Szpice-Wilcze-z-Marysina?p=18101808&viewfull=1#post18101808 bardzo przepraszam....rehabilitacja jest ok. bardzo pomaga:p [quote name='unikatowydiament']hello popołudniowo:) Hello wieczrowo:) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 M&S - w niedzielę na AWF jest wystawa kocia.Miałam wielką ochotę przyjść tam, ale.... musze byc pod bronia ze względu na Erkę i jej ewent. poród... Może Wy się wybierzecie? pzdr. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Asiaczek']M&S - w niedzielę na AWF jest wystawa kocia.Miałam wielką ochotę przyjść tam, ale.... musze byc pod bronia ze względu na Erkę i jej ewent. poród... Może Wy się wybierzecie? pzdr. Wiem Asiu, bo moje znajome koty bedą..... Jeżeli będziemy w Wwie, to pewnie pójdę, ale zasadniczo mamy być w Alpach;) Tylko Manię dziś dopadł jakiś wirus:diabloti::mad: i nie wiem jak będzie.....okaże się jutro. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ooooo, mając do wyboru Alpy a wystawę kocią, to wybrałabym.... Alpy jednak;) Zdrówka dla Mani:) pzdr. Quote
M&S Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, mając do wyboru Alpy a wystawę kocią, to wybrałabym.... Alpy jednak;) Zdrówka dla Mani:) pzdr. Ja też zdecydowanie!!!! Czuję potrzebę zmiany otoczenia, choć na chwilę, a to jest jedyna okazja.............................. Następna kocia wystawa będzie pod koniec stycznia przyszłego roku, obiecałam, że na niej będę, oczywiście tylko towarzysko;) Quote
sunshine Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Cześć wilcze:0 zbliża się weekend:) W Alpy śmigacie...ech nie zabierzecie małego nadbagażu?:D Quote
M&S Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 sunshine napisał(a):Cześć wilcze:0 zbliża się weekend:) W Alpy śmigacie...ech nie zabierzecie małego nadbagażu?:D Cześć :) Takie są plany, ale nie wiem co z nych wyjdzie.......... Quote
Buszki Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 W Alpy ? Mnie też,mnie też zabierzcie :multi: .I moje stadko szczeniaczków,z mamusia i ciocią :evil_lol:. Quote
M&S Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 dOgLoV napisał(a):Hello :lol: Hello:multi: Buszki napisał(a):W Alpy ? Mnie też,mnie też zabierzcie :multi: .I moje stadko szczeniaczków,z mamusia i ciocią :evil_lol:. Guzik, nigdzie nie jedziemy.....:shake::-(Marysia jest chora, a tak bardzo chciałam choć na chwilę zmienić otoczenie..... deer_1987 napisał(a):Czesc popoludniowe! Cześć:) Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 a gdzie w te Alpy jezdzicie ? czy to sa rozne miejsca czy macie stale szkoda ze wam nie wyjdzie ta raza , szybkiego powrotu do zdrowia Mani! ale jeszcze jest pre innych weekendow hihihi mysle ze w koncu zmienisz klimat czego zycze my jedziemy na tydzien 10.12. Quote
kalyna Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 szkoda, że wyjazd się nie udał :( ale może jakaś inna okazja na wyjazd się trafi? Quote
Buszki Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Szkoda,że nie jedziemy :(.A co to za choróbsko się do Marysi przyplątało? Quote
jamnicze Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 W Alpach, to mnie jeszcze nie było, ale Tatry, to mam już trochę obchodzone :). A Ty nie miałaś przypadkiem nogi rehabilitować? To jak po górach chcesz fikać? Quote
M&S Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Tekla64 napisał(a):a gdzie w te Alpy jezdzicie ? czy to sa rozne miejsca czy macie stale szkoda ze wam nie wyjdzie ta raza , szybkiego powrotu do zdrowia Mani! ale jeszcze jest pre innych weekendow hihihi mysle ze w koncu zmienisz klimat czego zycze my jedziemy na tydzien 10.12. W różne miejsca, ale najbardziej lubię okolice Salzburga:loveu: kalyna napisał(a):szkoda, że wyjazd się nie udał :( ale może jakaś inna okazja na wyjazd się trafi? Tak w przyszłym roku, mam nadzieję.... Buszki napisał(a):Szkoda,że nie jedziemy :(.A co to za choróbsko się do Marysi przyplątało? ostre zapalenie gardła z b. wysoka temp.:shake: jamnicze napisał(a):W Alpach, to mnie jeszcze nie było, ale Tatry, to mam już trochę obchodzone :). A Ty nie miałaś przypadkiem nogi rehabilitować? To jak po górach chcesz fikać? A czy powiedzałam, że będę chodzić po górach.....:evil_lol: Tekla64 napisał(a):w ramach hihihi dokładnie tak;) Dzień dobry, świeci słońce!!! Quote
sunshine Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 dzień dobry... u nas nie świeci:( Szkoda że nie jedziecie w Alpy... heheh już widze taki pakiet wilcze+shir+baski+ banda szczyli:D Granda;) Quote
Tekla64 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 mmmm Salzburg piekne miasto piekne i fajne okiloce my teraz ino na nartki w Alpy Quote
taxelina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 A masz mozliwosc pojechania w Alpy w innym terminie? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='M&S']Hello:multi: Guzik, nigdzie nie jedziemy.....:shake::-(Marysia jest chora, a tak bardzo chciałam choć na chwilę zmienić otoczenie..... Cześć:)[/QUOTE] Zdrówka dla Mani... Pzdr. Quote
Recommended Posts