M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Izabela124. napisał(a):Serdecznie gratuluję! Bardzo dziekuję:):) Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Gratulacje i od nas!! Super mu poszlo! Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje i od nas!! Super mu poszlo! DZIĘKOWAĆ:multi::multi: Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 pewnie sie nie mozesz doczekac az go usciskasz? Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):pewnie sie nie mozesz doczekac az go usciskasz? Fakt, nie mogę.....muszę cierpliwie czekać Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A jak dlugo musisz czekac? Dobrze ze masz kociaki do towarzystwa :loveu: Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):A jak dlugo musisz czekac? Dobrze ze masz kociaki do towarzystwa :loveu: Jeszcz są w Nitrze......myślę, że będą w nocy Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):uprzejmie donoszę, że dziś :loveu::loveu:Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi: wczoraj dostał bardzo dobrą.... Wygrał z keesem, który wczoraj dostał BOBa..... Bardzo się cieszę!!!!! Gratulacje serdeczne:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 M&S napisał(a)::-(:-(:-(Maniek 12.09.2010-08.11.2011:-(:-(:-( Nasz Maniuś umarł wczoraj wieczorem........................... [FONT=Comic Sans MS]Bardzo mi przykro :-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic]Gratuluję[/FONT] :lol: [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To nie tak, że myślę, że wynik wystawy osuszy łzy po stracie przyjaciela ale zawsze to jasny promyczek. Dobre wiadomości są na wagę złota, kiedy nam źle.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziwnie wygląda w jednym poście smutek i radość ale to takie całe nasze życie :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):uprzejmie donoszę, że dziś :loveu::loveu:Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi: wczoraj dostał bardzo dobrą.... Wygrał z keesem, który wczoraj dostał BOBa..... Bardzo się cieszę!!!!! O,to Wy też macie się czym cieszyć.Gratulacje!!! Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Bardzo mi przykro :-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Century Gothic]Gratuluję[/FONT] :lol: [FONT=Comic Sans MS]To nie tak, że myślę, że wynik wystawy osuszy łzy po stracie przyjaciela ale zawsze to jasny promyczek. Dobre wiadomości są na wagę złota, kiedy nam źle.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziwnie wygląda w jednym poście smutek i radość ale to takie całe nasze życie :roll:[/FONT] Dziękuję za słowo wsparcia i za gratulacje:) Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) :) :) Dziękować, dziękować:):) Quote
Tekla64 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 no gratuluje i ciesze sie bardzo razem z wami Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Tekla64 napisał(a):no gratuluje i ciesze sie bardzo razem z wami Bardzo, bardzo dziękuję!!!!! Quote
stokrotka.af Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Przyszliśmy się przywitać i pomerchać cudne murzynki :evil_lol: no i pogratulować sukcesów :multi: Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 stokrotka.af napisał(a):Przyszliśmy się przywitać i pomerchać cudne murzynki :evil_lol: no i pogratulować sukcesów :multi: Witamy pięknie!!!! dziękujemy:) Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Cienka napisał(a):Oooo gratulki takie wielkieeeeee za wielkieeeeee dziękujemy:) Quote
tulasy Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ANIU WIELKIE GRATULACJE DLA MANI I AIKO - WILCZE GÓRĄ Basia Quote
M&S Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 tulasy napisał(a):ANIU WIELKIE GRATULACJE DLA MANI I AIKO - WILCZE GÓRĄ Basia Dziękujemy Basiu:multi: Tylko niestety wilczych jak na lekarstwo.....w sobotę wygrał kees i były w zasadzie same keesy, Aiko i 2 sucze prawie wilcze. I z tego co wiem w Kielcach też były głównie keesy i jeden młody chłopak, podobno trochę w typie Sparka(po tatusiu). deer_1987 napisał(a):Milego dnia :) Miłego dnia:lol::lol: Quote
Recommended Posts