M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='J.G']Aniu,kliknij na mój baner,na mej stronie w linkach innych jest PROMAR zapoznaj się z ofertą i pracami,osobiście polecam,ale wybór należy do was.:loveu: ...Jacku, byłam tam już kilka dni temu, widziałam i myślimy A. Quote
J.G Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Rozumiem;) Ja też się wahałem,a teraz jestem cały w skowronkach.:multi: Quote
M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='lolka75']ale bardzo latwo sobie zrobic stronke...bardzo latwo:multi: na przyklad tu: bezpłatna strona Witajcie serdecznie:loveu::multi: usmialam sie z pani motorniczej:evil_lol: witaj Loluś! dzięki za podpowiedź, zobaczymy :p A. Quote
jbk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dobry wieczór :) Jak nauka Marysiowa? Jak noga Aniowa? A jak psiupsiurki? Buziaczki ode mnie i samków ;) Quote
M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='jbk']Dobry wieczór :) Jak nauka Marysiowa? Jak noga Aniowa? A jak psiupsiurki? Buziaczki ode mnie i samków ;) hej, hej jak miło, że wpadłaś z wierszem a ja zacznę od końca najlepiej mają się kociszcza, śpią, jedzą, gadają, śpią, jedzą, mruczą...., futra też całkiem spoko, może tylko ciut za krótko biegają, ale taka karma, , Mani nauka, ciężko pracowała nad projektem z zarządzania (praca "zbiorowa"), a jaka ocenka będzie, to się dowiemy w terminie póżniejszym. Noga moja spoczywa głównie w jednej pozycji na kanapie, czsami zabieram ją na spacer do kuchni, łazienki i znów grzecznie wraca na pobyt kanapowy głaski dla białasów A. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale nie przeciążaj nogi; kibelek - OK, kuchnia - niekoniecznie... Pzdr. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale nie przeciążaj nogi; kibelek - OK, kuchnia - niekoniecznie... Pzdr. nie Asiu, nie przeciążam absutnie, ona wisi w powietrzu, ale czasem muszę się postawić do pionu;) A. Quote
jamnicze Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ania, przez Ciebie oplułam monitor !!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (pierwszy raz mi się zdarzyło :diabloti:) a teraz prostuję przeponę, bo ze śmiechu zakwasów zaczęła dostawać :evil_lol: Quote
M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='jamnicze']Ania, przez Ciebie oplułam monitor !!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (pierwszy raz mi się zdarzyło :diabloti:) a teraz prostuję przeponę, bo ze śmiechu zakwasów zaczęła dostawać :evil_lol: biedny monitor, ale śmiech to zdrowie A. Quote
M&S Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 deer_1987 napisał(a):A ja przyszlam zyczyc dobranoc, jeszcze wieczorny spacer i spac :D miłego spaceru i dobrej nocy:p A. Quote
taxelina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja przyszlam zyczyc dobranoc, jeszcze wieczorny spacer i spac :D Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Znowu zaspałyście! Ha, jestem pierwsza dzisiaj:multi:... Pzdr. nie zaspałyśmy, miałyśmy tylko niezbyt miłą pobudkę:cool1:, psy się złapały, a w zasadzie to szczyl złapał Maksa i pokaleczył mu ucho, więc przyjemnie nie było:-(. zastrzelę gnoja:diabloti::mad::mad::mad::mad::mad: i przerobię go na skórkę A. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Znowu zaspałyście! Ha, jestem pierwsza dzisiaj:multi:... Pzdr. Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 deer_1987 napisał(a):No to mniej mily poranek mieliscie.. .....fakt, tak czasem bywa, niestety:-( A. Quote
tulasy Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Aniu czy ucho Maxa do szycia ??? a o co poszło Sm(p)arkowi ??? Basia Quote
lolka75 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ojej:-(.... musiala byc spora roznica pogladow wilczych:shake: dac po doopce zaczepiasowi:mad: pozdrowki wiosenne:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A jak teraz chłopcy do siebie? Jak ucho? Pzdr. Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Już wszystko mówię. Rano (6.00), Mania półprzytomna schodziła z góry wypuścić kundle na szybkie siusianko, przde nią ze schodów zbiegał Maks i tak się spieszył, że spadł ze schodów, a spadając wpadł na Sparka, który stał niżej i niczego się nie spodziewał. Maks staranował Sparka, który również spadł ze schodów, a że szczyl szybki jest to zaatakował myśląc pewnie, debil jeden, że Maks go atakuje za nic. Wczepił się w biedne maksowe ucho, ale ucho całe jest, tylko podrapane w środku. Mania rzuciła sie na gnoja, a ja jak tylko szybko mogłam, "doleciałam" do nich. Nie powiem, w przedpokoju ciemno, ale lagą dostał po d..., i puścił. Maksowe ucho przemyłam, ale jeszcze go boli. Teraz obaj śpią, choć Maks jest na Sparka obrażony i To widać, Spark ma debilny wyraz twarzy. Mania znów w stresie, Sparka chce przerobić na futerko.... ........i tak wyglądał nasz dzisiejszy uroczy ranek. A. Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 lolka75 napisał(a): dac po doopce zaczepiasowi:mad: pozdrowki wiosenne:loveu: ...dałam po dooopce, dałam. wiosenne mówisz Loluś, gdzie wiosenne, to wiosenne, u nasz zima wraca:cool1:, koszmar jakis, ale bardzo dziekujemy i pozdrawiamy gorąco:p A. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Już wszystko mówię. Rano (6.00), Mania półprzytomna schodziła z góry wypuścić kundle na szybkie siusianko, przde nią ze schodów zbiegał Maks i tak się spieszył, że spadł ze schodów, a spadając wpadł na Sparka, który stał niżej i niczego się nie spodziewał. Maks staranował Sparka, który również spadł ze schodów, a że szczyl szybki jest to zaatakował myśląc pewnie, debil jeden, że Maks go atakuje za nic. Wczepił się w biedne maksowe ucho, ale ucho całe jest, tylko podrapane w środku. Mania rzuciła sie na gnoja, a ja jak tylko szybko mogłam, "doleciałam" do nich. Nie powiem, w przedpokoju ciemno, ale lagą dostał po d..., i puścił. Maksowe ucho przemyłam, ale jeszcze go boli. Teraz obaj śpią, choć Maks jest na Sparka obrażony i To widać, Spark ma debilny wyraz twarzy. Mania znów w stresie, Sparka chce przerobić na futerko.... ........i tak wyglądał nasz dzisiejszy uroczy ranek. A. No tak, wszystko jasne. U mnie tez jest podobnie, jak czasami jeden pies nie widzi całej rozgrywającej się sceny i atakuje drugiego "za nic". Ale tak bywa, gdy ma się więcej niż 1 psiaka... Zwróc uwagę na ucho, aby się krawiak nie zrobił. Pzdr. Quote
J.G Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witam. Po nie zbyt miłym poranku życzę miłego popołudnia. Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem.:loveu: Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 J.G napisał(a):Witam. Po nie zbyt miłym poranku życzę miłego popołudnia. Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem.:loveu: dzięki:lol: A. Quote
gosiaja Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dobrze ze ucho tylko trochę podrapane pozdrowionka Quote
M&S Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 gosiaja napisał(a):dobrze ze ucho tylko trochę podrapane pozdrowionka .....tak, dobrze, że tylko to.... A. Quote
Recommended Posts