Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='J.G']Aniu,kliknij na mój baner,na mej stronie w linkach innych jest PROMAR zapoznaj się z ofertą i pracami,osobiście polecam,ale wybór należy do was.:loveu:

...Jacku, byłam tam już kilka dni temu, widziałam i myślimy

A.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']ale bardzo latwo sobie zrobic stronke...bardzo latwo:multi:
na przyklad tu:
bezpłatna strona
Witajcie serdecznie:loveu::multi:
usmialam sie z pani motorniczej:evil_lol:

witaj Loluś!

dzięki za podpowiedź, zobaczymy :p

A.

Posted

[quote name='jbk']Dobry wieczór :)

Jak nauka Marysiowa?

Jak noga Aniowa?

A jak psiupsiurki?

Buziaczki ode mnie i samków ;)

hej, hej jak miło, że wpadłaś z wierszem

a ja zacznę od końca
najlepiej mają się kociszcza, śpią, jedzą, gadają, śpią, jedzą, mruczą....,

futra też całkiem spoko, może tylko ciut za krótko biegają, ale taka karma,

,
Mani nauka, ciężko pracowała nad projektem z zarządzania (praca "zbiorowa"), a jaka ocenka będzie, to się dowiemy w terminie póżniejszym.

Noga moja spoczywa głównie w jednej pozycji na kanapie, czsami zabieram ją na spacer do kuchni, łazienki i znów grzecznie wraca na pobyt kanapowy

głaski dla białasów

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale nie przeciążaj nogi; kibelek - OK, kuchnia - niekoniecznie...

Pzdr.

nie Asiu, nie przeciążam absutnie, ona wisi w powietrzu, ale czasem muszę się postawić do pionu;)

A.

Posted

Ania, przez Ciebie oplułam monitor !!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(pierwszy raz mi się zdarzyło :diabloti:)
a teraz prostuję przeponę, bo ze śmiechu zakwasów zaczęła dostawać :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Ania, przez Ciebie oplułam monitor !!! :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(pierwszy raz mi się zdarzyło :diabloti:)
a teraz prostuję przeponę, bo ze śmiechu zakwasów zaczęła dostawać :evil_lol:

biedny monitor, ale śmiech to zdrowie

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Znowu zaspałyście! Ha, jestem pierwsza dzisiaj:multi:...

Pzdr.

nie zaspałyśmy, miałyśmy tylko niezbyt miłą pobudkę:cool1:, psy się złapały, a w zasadzie to szczyl złapał Maksa i pokaleczył mu ucho, więc przyjemnie nie było:-(. zastrzelę gnoja:diabloti::mad::mad::mad::mad::mad: i przerobię go na skórkę

A.

Posted

Już wszystko mówię.

Rano (6.00), Mania półprzytomna schodziła z góry wypuścić kundle na szybkie siusianko, przde nią ze schodów zbiegał Maks i tak się spieszył, że spadł ze schodów, a spadając wpadł na Sparka, który stał niżej i niczego się nie spodziewał. Maks staranował Sparka, który również spadł ze schodów, a że szczyl szybki jest to zaatakował myśląc pewnie, debil jeden, że Maks go atakuje za nic. Wczepił się w biedne maksowe ucho, ale ucho całe jest, tylko podrapane w środku. Mania rzuciła sie na gnoja, a ja jak tylko szybko mogłam, "doleciałam" do nich.
Nie powiem, w przedpokoju ciemno, ale lagą dostał po d..., i puścił.
Maksowe ucho przemyłam, ale jeszcze go boli.
Teraz obaj śpią, choć Maks jest na Sparka obrażony i To widać, Spark ma debilny wyraz twarzy. Mania znów w stresie, Sparka chce przerobić na futerko....

........i tak wyglądał nasz dzisiejszy uroczy ranek.

A.

Posted

lolka75 napisał(a):

dac po doopce zaczepiasowi:mad:

pozdrowki wiosenne:loveu:

...dałam po dooopce, dałam.

wiosenne mówisz Loluś, gdzie wiosenne, to wiosenne, u nasz zima wraca:cool1:, koszmar jakis, ale bardzo dziekujemy i pozdrawiamy gorąco:p

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Już wszystko mówię.

Rano (6.00), Mania półprzytomna schodziła z góry wypuścić kundle na szybkie siusianko, przde nią ze schodów zbiegał Maks i tak się spieszył, że spadł ze schodów, a spadając wpadł na Sparka, który stał niżej i niczego się nie spodziewał. Maks staranował Sparka, który również spadł ze schodów, a że szczyl szybki jest to zaatakował myśląc pewnie, debil jeden, że Maks go atakuje za nic. Wczepił się w biedne maksowe ucho, ale ucho całe jest, tylko podrapane w środku. Mania rzuciła sie na gnoja, a ja jak tylko szybko mogłam, "doleciałam" do nich.
Nie powiem, w przedpokoju ciemno, ale lagą dostał po d..., i puścił.
Maksowe ucho przemyłam, ale jeszcze go boli.
Teraz obaj śpią, choć Maks jest na Sparka obrażony i To widać, Spark ma debilny wyraz twarzy. Mania znów w stresie, Sparka chce przerobić na futerko....

........i tak wyglądał nasz dzisiejszy uroczy ranek.

A.

No tak, wszystko jasne. U mnie tez jest podobnie, jak czasami jeden pies nie widzi całej rozgrywającej się sceny i atakuje drugiego "za nic". Ale tak bywa, gdy ma się więcej niż 1 psiaka...
Zwróc uwagę na ucho, aby się krawiak nie zrobił.

Pzdr.

Posted

J.G napisał(a):
Witam.
Po nie zbyt miłym poranku życzę miłego popołudnia.

Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem.:loveu:

dzięki:lol:

A.