Buszki Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 O,wątek koci się zrobił ;).Ja też mam kocicę wychodzącą,a właściwie wchodzącą,bo całe lato siedzi na dworze i do domu nie myśli przychodzić.Za to,jak się chłody zaczynają,to do domku bardzo chętnie idzie,ale też tylko na noc,bo w dzień woli na łące na myszy polować :). Quote
gosiaja Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Fajnie że z Boryskiem wszystko ok głaski dla zwierzyńca Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Cienka']Cześć wilczaki misiaki :) jeszcze żyje dziś wybuchł tylko czajnik elektryczny wywalając korki :P A jednak! [quote name='andromeda']Witaj :) Przykro mi z powodu Maniusia :( A może zgarniesz kiedyś jakiegoś biedaka z ulicy. Nikt nie będzie mówił jak masz go karmić czy ma mieszkać w domu czy gdziekolwiek indziej. Do mnie ok. 3 miesiące temu przywędrował Rysiek. Gdy go zobaczyłam na progu widać było tylko wielką głowę i nic więcej tak był wychudzony. Po odkarmieniu okazało się że Ryszard to wielki kocur najprawdopodobniej mieszanka persa/brytyjczyka. Jest ogromny, rudy i gadatliwy - no i chodzi za mną jak cień. Rysiek sam wybiera gdzie chce spać. Widać że lubi wolność Nie byłoby dobre wyjscie z sytuacji. Albo może skontaktuj sie z Kaprysem? albo z Choco (DGM). Choco wielokrotnie podrzuca mi watki kocie do udostepniania na FB.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Buszki napisał(a):O,wątek koci się zrobił ;).Ja też mam kocicę wychodzącą,a właściwie wchodzącą,bo całe lato siedzi na dworze i do domu nie myśli przychodzić.Za to,jak się chłody zaczynają,to do domku bardzo chętnie idzie,ale też tylko na noc,bo w dzień woli na łące na myszy polować :). Coś w tym rodzaju;). Zuzia na szczęście nie poluje.... unikatowydiament napisał(a):witamy się wieczorkiem:) Witanko:) gosiaja napisał(a):Fajnie że z Boryskiem wszystko ok głaski dla zwierzyńca Dzięki, towarzystwo wygłaskane:lol: Asiaczek napisał(a): Nie byłoby dobre wyjscie z sytuacji. Albo może skontaktuj sie z Kaprysem? albo z Choco (DGM). Choco wielokrotnie podrzuca mi watki kocie do udostepniania na FB.... Pzdr. Z Kaśią juz rozmawiałam, ale nic dla mnie nie ma..... A poza tym mam swoją koncepcje:cool3: Quote
M&S Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 deer_1987 napisał(a):To trzymamy kciuki za koncepcje! Dzięki:):) Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 A u nas się rozpadało na całego. Mam nadzieję, że do rana przestanie. Quote
M&S Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 dOgLoV napisał(a):Witamy :):):):) Witanko:lol::lol::lol: jamnicze napisał(a):A u nas się rozpadało na całego. Mam nadzieję, że do rana przestanie. To nieładnie....u nas był typowy, listopadowy smętny dzień. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 M&S napisał(a): Z Kaśią juz rozmawiałam, ale nic dla mnie nie ma..... A poza tym mam swoją koncepcje:cool3: O, to trzymam kciuki za koncepcję:) pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):O, to trzymam kciuki za koncepcję:) pzdr. Dzięki Asiu, muszę tylko zmiękczyć Manię..... Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Hahaha, obiecaj codzienne świeże obiadki;) pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, obiecaj codzienne świeże obiadki;) pzdr. Oj nie wiam, czy to podziała...... Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Witamy sie, ledwo Was widac taka mgla u nas :diabloti: Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Witamy sie, ledwo Was widac taka mgla u nas :diabloti: Oj, to fatalnie.....;) To tym bardziej miłego dnia:) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):Oj nie wiam, czy to podziała...... Musowo próbować:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Witam się przedpołudniowo,bez mgły i bez opadów,ale i bez słońca ;). Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziekujemy i dla Was tez milego dnia! :) Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Musowo próbować:) Pzdr. Będę karmila jak gęś:evil_lol: Buszki napisał(a):Witam się przedpołudniowo,bez mgły i bez opadów,ale i bez słońca ;). Witanko:lol: A u nas jakby troszkę prześwieca.... deer_1987 napisał(a):Dziekujemy i dla Was tez milego dnia! :) Dziękować:p Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 uprzejmie donoszę, że dziś :loveu::loveu:Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi: wczoraj dostał bardzo dobrą.... Wygrał z keesem, który wczoraj dostał BOBa..... Bardzo się cieszę!!!!! Quote
łamAga Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [SIZE="5"]Gratulacje [SIZE="5"]!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):uprzejmie donoszę, że dziś :loveu::loveu:Aiko w Nitrze dostał- CAC, CACIB i BOB:multi::multi::multi::multi::multi: wczoraj dostał bardzo dobrą.... Wygrał z keesem, który wczoraj dostał BOBa..... Bardzo się cieszę!!!!! No, widzisz!!!! Zawsze po deszczu wychodzi słoneczko, ZAWSZE!!!! Gratuluję!!!! UCAŁOWAĆ, UTULIC, WYKOCHAĆ, NAKARMIĆ (jak przyjadą) i z optymizmem patrzec w przyszłość:) Pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):No, widzisz!!!! Zawsze po deszczu wychodzi słoneczko, ZAWSZE!!!! Gratuluję!!!! UCAŁOWAĆ, UTULIC, WYKOCHAĆ, NAKARMIĆ (jak przyjadą) i z optymizmem patrzec w przyszłość:) Pzdr. Widzę Asiu, od razu bardziej optymistycznie patrzę w przyszłość!!!! Dziękuję:multi::multi::multi: Ucałuję, utulę, wykocham, nakarmię jak wrócą:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts