M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Tekla64 napisał(a):witam pieknie mroznie a slonecznie ale ale tys powinna sie uaktywnic z pwodu nogi powinnas chodzic i cwiczyc !? no wlasnie jak tam noga? Hello, Ale ja jestem uaktywniona....juz byłam z Aikiem na spacerku:lol: Buszki napisał(a):Witanko,zaczynamy odtajać ;). Troszkę mrozku u nas było rano.....nie lubimy zimna:roll: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Rano to mnie nawet ręce zmarzły.... Pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Rano to mnie nawet ręce zmarzły.... Pzdr. Ja też nie wzięłam rękawiczek.............................. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Czapkę i rękawiczki mam schowane głęboko w szufladach. Ale chyba trzeba je wyjąć i mieć pod ręka,właśnie na takie poranne spacery... Pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Czapek to ja nie noszę, gryzą mnie w mózg....:evil_lol: Quote
Buszki Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A ja uważam,że najlepszym przyjacielem psiarza na zimowym spacerze jest właśnie czapka ;). Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Czapurka na długie psie spacery jest the best! pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Buszki']A ja uważam,że najlepszym przyjacielem psiarza na zimowym spacerze jest właśnie czapka ;). [quote name='Asiaczek']Czapurka na długie psie spacery jest the best! pzdr. Być może tak jest, ale ja i tak nie noszę..... Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jak ide na dłuższe spacery to zakładam.... Lubię mieć wtedy ciepło .... wszędzie:) pzdr. Quote
gosiaja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [*] dla Manka ja tylko rękawiczki na razie nosze na czapkę jeszcze za ciepło a i mamy parę nowych zdjęć w galerii Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak ide na dłuższe spacery to zakładam.... Lubię mieć wtedy ciepło .... wszędzie:) pzdr. Jasna sprawa;) gosiaja napisał(a): dla Manka ja tylko rękawiczki na razie nosze na czapkę jeszcze za ciepło a i mamy parę nowych zdjęć w galerii Dzięki gosiaja.... zaraz do Was wpadnę:) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 gosiaja napisał(a): dla Manka ja tylko rękawiczki na razie nosze na czapkę jeszcze za ciepło a i mamy parę nowych zdjęć w galerii Wiesz,o 6-tej rano jest jeszcze dosyc mroźno.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 O! I jak ja mam pochodzić w tej temperaturze tak ok. 2 godzinki, to sama rozumiesz - musze mieć ciepło i tu i tam .... Pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 gosiaja napisał(a):dziś o 6 u mnie było -1 Na moim rano, tzn. ok. 7.30 było -4:crazyeye: deer_1987 napisał(a):Teraz u nas 3 :D Ja nawet nie chcę wiedzieć ile jest teraz..... Asiaczek napisał(a):O! I jak ja mam pochodzić w tej temperaturze tak ok. 2 godzinki, to sama rozumiesz - musze mieć ciepło i tu i tam .... Pzdr. Rozumie się!!!! gosiaja napisał(a):u nas teraz jest 0,1 stopnia Aha, moża wytrzymać:p Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Może ktoś jest zainteresowany bazarkiem z plastikowymi/wiklinowymi legowiskami dla psów? Co prawda legowiska sa uzywane, ale w b.dobrym stanie... Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11 Pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Asiaczek']Może ktoś jest zainteresowany bazarkiem z plastikowymi/wiklinowymi legowiskami dla psów? Co prawda legowiska sa uzywane, ale w b.dobrym stanie... Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11 Pzdr. Dzięki za zaproszenie, zajrzę:) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Super! Ja sobie zamówiłam jedno duże i jedno małe - będę miała jak znalazł dla maluchów do zabawy:) pzdr. Quote
M&S Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Super! Ja sobie zamówiłam jedno duże i jedno małe - będę miała jak znalazł dla maluchów do zabawy:) pzdr. No faktycznie, a może starszym też sie spodobają...? Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mrozno nadal ale slonecznie witam w niedzielny ranek ja wam powiem ze wieksza czesc zycia czapek nie nosilam bo tyz mnie drapaly i dusily ale ..... okazalo sie ze jednak se krzywde tym zrobilam i od jakiegos czasu bez czapki juz nie wychodze choc teraz powiem ze duzo za pozno wiec moze jednak warto sie przekonac i znalezc czapke co mniej bedzie gryzla a z czasem sie jakos wsio na glowie ulozy hihihi do dzis nie lubie ale muszem Quote
Buszki Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 M&S napisał(a):Być może tak jest, ale ja i tak nie noszę..... Ja kiedyś też nie nosiłam,co najwyżej opaskę na uszy jak już na prawdę przymroziło ;). Tekla64 napisał(a):mrozno nadal ale slonecznie witam w niedzielny ranek ja wam powiem ze wieksza czesc zycia czapek nie nosilam bo tyz mnie drapaly i dusily ale ..... okazalo sie ze jednak se krzywde tym zrobilam i od jakiegos czasu bez czapki juz nie wychodze choc teraz powiem ze duzo za pozno wiec moze jednak warto sie przekonac i znalezc czapke co mniej bedzie gryzla a z czasem sie jakos wsio na glowie ulozy hihihi do dzis nie lubie ale muszem Mądre słowa z tą czapką.Zresztą,jak przygrzeje,to zawsze można zdjąć i w kieszeń włożyć ;). U nas dzisiaj o 9 było -2,3.Pranie sztywne na dworze :diabloti:,a ręcznikiem to można by zabić :evil_lol:. Quote
taxelina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Buszki napisał(a):a ręcznikiem to można by zabić :evil_lol:. to tylko czekac az sasiad Cie zdenerwuje :razz: Quote
Recommended Posts