Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 a zdjeciow zadnych nie powstawiasz??? nic a nic? Quote
M&S Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Tekla64 napisał(a):a zdjeciow zadnych nie powstawiasz??? nic a nic? Nie mam zdjęć, apatar jest w naprawie....... Quote
bety Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Melduję że fajniusie fotki obejrzane, zaległości nadrobione. Dużo zdrówka i kuruj się, żebyś szybko stanęła na nogi - bo przyszły sezon wystawowy czeka. ;):cool3: Pzdr Quote
M&S Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 bety napisał(a):Melduję że fajniusie fotki obejrzane, zaległości nadrobione. Dużo zdrówka i kuruj się, żebyś szybko stanęła na nogi - bo przyszły sezon wystawowy czeka. ;):cool3: Pzdr Hello:):) Dzięki, też chcę szybko dojść do siebie. Jeszcze tegorocznego nie zamknęłyśmy:evil_lol:;) Quote
bety Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 M&S napisał(a):Hello:):) Dzięki, też chcę szybko dojść do siebie. Jeszcze tegorocznego nie zamknęłyśmy:evil_lol:;) Eeeeeeeeeeee to dobrze :cool3:, pokazujcie kudłacza ile wlezie - może kiedyś się załapię na jego ocenę.:roll: A ja powiedzmy, że prawie zamknęłam - to będzie zależeć od stawki na jednej z wystaw. ;) Pzdr Quote
M&S Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 bety napisał(a):Eeeeeeeeeeee to dobrze :cool3:, pokazujcie kudłacza ile wlezie - może kiedyś się załapię na jego ocenę.:roll: A ja powiedzmy, że prawie zamknęłam - to będzie zależeć od stawki na jednej z wystaw. ;) Pzdr Mam taki zamiar;) Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 dobry dzien u nas zimny i wcale w brew prognozom bez slonca Quote
M&S Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 sunshine napisał(a):Jak tam noga boli?:P co u wilczych?:) Boleć za bardzo nie boli, ale szwy ciągną...... Wilczy nie rozumie dlaczago jestem w domu i nie chodzę z nim dla lasu....... Tekla64 napisał(a):dobry dzien u nas zimny i wcale w brew prognozom bez slonca A u nas świeeeci i jest chyba w miarę ciepło:) Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kurcze jak ja wam zazdroszcze takich normalnych spacerow po lesie moje niesttey glupawki mysliwskiej dostaja i nie da sie z nimi bez smyczy chodzic po lesie a wielka wielka szkoda, tesknie za takimi spacerami Quote
M&S Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Tekla64 napisał(a):kurcze jak ja wam zazdroszcze takich normalnych spacerow po lesie moje niesttey glupawki mysliwskiej dostaja i nie da sie z nimi bez smyczy chodzic po lesie a wielka wielka szkoda, tesknie za takimi spacerami Aiko pilnuje się (Maks i Spark też się pilnowali), choć trzeba uważać bo rózni ludzie z różnymi psami lażą, a Aiko ma ogromne zapotzebowanie na zabawę z psami.....co nie kazdemu psu może się podobać Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja postaram się dzisiaj zgrac te fotki z kwiatkami i wstawic i u mnie i u Ciebie. Oczywiscie, jak będa OK;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 A oto efekt mojej wizyty u Szpiców:smile: O dziwo, fotki kwiatów -myślałam, że będa prześwietlone - a tu okazało sie, że chyba tylko 4 zdjęcia wyrzuciłam. Jestem w szoku...;-) Oczywiście - same storczyki. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cd. U M&S - kwiaty. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cd. U M&S - kwiaty. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 nooo kolekcja storczykow imponujaca, to sa jednak bardzo piekne kwiaty mnie wiele z nich niestety ..... nie chcialo dalej zyc choc pare jednak jakos daje sobie rade hihihi Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Podobnie, jak u mnie. Kiedys była jakas promocja w OBI i kupiłam 2 egzemplarze - cudne! Zbierałam się, aby zrobic foteczki i.... zanim fotki zostały zrobione, kwiatki padły... Storczyki nie dla mnie. U mnie to na razie hoya jest OK i ostatno jakas odmiana peperonii... Pzdr. Quote
Tekla64 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 jak masz taka reke to do hoi polecam tyz sansewerie [ te szable] tez rosna se same z siebie byle czasem je podlac hihihi a wrocily do lask i staly sie modne Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nie mam dla nich miejsca.Mam dosyc ograniczoną przestrzeń na parapetach i gdzie tam jeszcze kwiaty można postawić/powiesić. Pzdr. Quote
tulasy Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Piękne storczyki masz Aniu. A dlaczego Asia nie zrobiła zdjęć kocurkom i szpiculowi jak miała aparat ??????? REKLAMACJA U mnie w parcy stroczyki kwitły juz drugi raz w tym roku. Teraz maja przerwę Aniu kuruj się pilnie , od kiedy rehabilitacja ? Basia Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Basik, ja te zdjęcia zrobiłam dosłownie na 5 minut przed wyjściem od M&S. Tak się zagadałysmy, bo i Mania była. O kiciach pisałam wczesniej, że olały mnie (nie dosłownie, lecz towarzysko:)), a Aiko najpierw wiercił się, potem poszedł spać, a my rozmawiałysmy... hahaha... Może w najbliższy czwartek nadrobię, ale nie obiecuję:) Pzdr. Quote
M&S Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dzięki Asiu za fotencje, nawet ładne wyglądaja przekwitające storczyki.....;) ...dogo mnie wywala:mad: Quote
M&S Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='tulasy']Piękne storczyki masz Aniu. A dlaczego Asia nie zrobiła zdjęć kocurkom i szpiculowi jak miała aparat ??????? REKLAMACJA U mnie w parcy stroczyki kwitły juz drugi raz w tym roku. Teraz maja przerwę Aniu kuruj się pilnie , od kiedy rehabilitacja ? Basia Dzięki Basiu:loveu: robie, co w mojej mocy. W piątek idę na zdjęcie szwów i zobaczymy (lekarze niektórzy uwazają, że po zdjęciu mozna juz do pracy.....ja mam troche inny pogląd) [quote name='Asiaczek']Basik, ja te zdjęcia zrobiłam dosłownie na 5 minut przed wyjściem od M&S. Tak się zagadałysmy, bo i Mania była. O kiciach pisałam wczesniej, że olały mnie (nie dosłownie, lecz towarzysko:)), a Aiko najpierw wiercił się, potem poszedł spać, a my rozmawiałysmy... hahaha... Może w najbliższy czwartek nadrobię, ale nie obiecuję:) Pzdr. To wszystko prawda.... Quote
bety Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Cudne masz storczyki (tfu tfu). :loveu: Tekla64 napisał(a):jak masz taka reke to do hoi polecam tyz sansewerie [ te szable] tez rosna se same z siebie byle czasem je podlac hihihi a wrocily do lask i staly sie modne Ostatnio wiele "starych" kwiatków wraca do łask. :) Już miałam chętnych na kilka moich staroci - takich co mają właściwości lecznicze. :p Pzdr Quote
Recommended Posts