Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję że fajniusie fotki obejrzane, zaległości nadrobione.

Dużo zdrówka i kuruj się, żebyś szybko stanęła na nogi - bo przyszły sezon wystawowy czeka. ;):cool3:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Melduję że fajniusie fotki obejrzane, zaległości nadrobione.

Dużo zdrówka i kuruj się, żebyś szybko stanęła na nogi - bo przyszły sezon wystawowy czeka. ;):cool3:

Pzdr

Hello:):)

Dzięki, też chcę szybko dojść do siebie. Jeszcze tegorocznego nie zamknęłyśmy:evil_lol:;)

Posted

M&S napisał(a):
Hello:):)

Dzięki, też chcę szybko dojść do siebie. Jeszcze tegorocznego nie zamknęłyśmy:evil_lol:;)

Eeeeeeeeeeee to dobrze :cool3:, pokazujcie kudłacza ile wlezie - może kiedyś się załapię na jego ocenę.:roll: A ja powiedzmy, że prawie zamknęłam - to będzie zależeć od stawki na jednej z wystaw. ;)

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Eeeeeeeeeeee to dobrze :cool3:, pokazujcie kudłacza ile wlezie - może kiedyś się załapię na jego ocenę.:roll: A ja powiedzmy, że prawie zamknęłam - to będzie zależeć od stawki na jednej z wystaw. ;)

Pzdr

Mam taki zamiar;)

Posted

sunshine napisał(a):
Jak tam noga boli?:P co u wilczych?:)

Boleć za bardzo nie boli, ale szwy ciągną......
Wilczy nie rozumie dlaczago jestem w domu i nie chodzę z nim dla lasu.......

Tekla64 napisał(a):
dobry dzien u nas zimny i wcale w brew prognozom bez slonca

A u nas świeeeci i jest chyba w miarę ciepło:)

Posted

kurcze jak ja wam zazdroszcze takich normalnych spacerow po lesie
moje niesttey glupawki mysliwskiej dostaja i nie da sie z nimi bez smyczy chodzic po lesie a wielka wielka szkoda, tesknie za takimi spacerami

Posted

Tekla64 napisał(a):
kurcze jak ja wam zazdroszcze takich normalnych spacerow po lesie
moje niesttey glupawki mysliwskiej dostaja i nie da sie z nimi bez smyczy chodzic po lesie a wielka wielka szkoda, tesknie za takimi spacerami

Aiko pilnuje się (Maks i Spark też się pilnowali), choć trzeba uważać bo rózni ludzie z różnymi psami lażą, a Aiko ma ogromne zapotzebowanie na zabawę z psami.....co nie kazdemu psu może się podobać

Posted

nooo kolekcja storczykow imponujaca, to sa jednak bardzo piekne kwiaty
mnie wiele z nich niestety ..... nie chcialo dalej zyc choc pare jednak jakos daje sobie rade hihihi

Posted

Podobnie, jak u mnie. Kiedys była jakas promocja w OBI i kupiłam 2 egzemplarze - cudne! Zbierałam się, aby zrobic foteczki i.... zanim fotki zostały zrobione, kwiatki padły... Storczyki nie dla mnie. U mnie to na razie hoya jest OK i ostatno jakas odmiana peperonii...

Pzdr.

Posted

Piękne storczyki masz Aniu. A dlaczego Asia nie zrobiła zdjęć kocurkom i szpiculowi jak miała aparat ??????? REKLAMACJA
U mnie w parcy stroczyki kwitły juz drugi raz w tym roku. Teraz maja przerwę
Aniu kuruj się pilnie , od kiedy rehabilitacja ?
Basia

Posted

Basik, ja te zdjęcia zrobiłam dosłownie na 5 minut przed wyjściem od M&S. Tak się zagadałysmy, bo i Mania była. O kiciach pisałam wczesniej, że olały mnie (nie dosłownie, lecz towarzysko:)), a Aiko najpierw wiercił się, potem poszedł spać, a my rozmawiałysmy... hahaha... Może w najbliższy czwartek nadrobię, ale nie obiecuję:)

Pzdr.

Posted

[quote name='tulasy']Piękne storczyki masz Aniu. A dlaczego Asia nie zrobiła zdjęć kocurkom i szpiculowi jak miała aparat ??????? REKLAMACJA
U mnie w parcy stroczyki kwitły juz drugi raz w tym roku. Teraz maja przerwę
Aniu kuruj się pilnie , od kiedy rehabilitacja ?
Basia

Dzięki Basiu:loveu:

robie, co w mojej mocy. W piątek idę na zdjęcie szwów i zobaczymy (lekarze niektórzy uwazają, że po zdjęciu mozna juz do pracy.....ja mam troche inny pogląd)

[quote name='Asiaczek']Basik, ja te zdjęcia zrobiłam dosłownie na 5 minut przed wyjściem od M&S. Tak się zagadałysmy, bo i Mania była. O kiciach pisałam wczesniej, że olały mnie (nie dosłownie, lecz towarzysko:)), a Aiko najpierw wiercił się, potem poszedł spać, a my rozmawiałysmy... hahaha... Może w najbliższy czwartek nadrobię, ale nie obiecuję:)

Pzdr.

To wszystko prawda....

Posted

Cudne masz storczyki (tfu tfu). :loveu:

Tekla64 napisał(a):
jak masz taka reke to do hoi polecam tyz sansewerie [ te szable] tez rosna se same z siebie byle czasem je podlac hihihi a wrocily do lask i staly sie modne

Ostatnio wiele "starych" kwiatków wraca do łask. :) Już miałam chętnych na kilka moich staroci - takich co mają właściwości lecznicze. :p

Pzdr