M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 dianusia921 napisał(a):Witamy :lol: Ta sama rasa a tak różne te Twoje kociaki... Może lepiej się upewnię, to ta sama rasa prawda ? ;) Nigdy nie miałam kota, nie ciągnie mnie jakoś do nich, ale lubię sobie pooglądać kociaki u kogoś :) Chociaż mam małe plany żeby za jakiś czas (bardzo długi czas) sprawić sobie maine coona, ale to w bardzo dalekiej przyszłości są plany do zrealizowania... Co do Aiko to wygląda pięknie :loveu: Konkurent też fajny, ale Aiko mi się bardziej podoba :) Witanko:p Koty są jednej rasy, neva masqarade, mają nawet jednego tatusia;) Koty są fajne, polecam każdemu. Aiko jest fajny, prawda:lol: tulasy napisał(a):Aiko jest the best Basaia Basieńko:loveu::loveu::loveu::loveu: unikatowydiament napisał(a):witamy się:) i całuski zasyłamy Witanko:multi::multi: Quote
Buszki Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja mam kota,czystej rasy dachowca :diabloti:,też polecam.Właśnie wprosiła się na noc do domu,bo mrozik idzie. Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Buszki']Ja mam kota,czystej rasy dachowca :diabloti:,też polecam.Właśnie wprosiła się na noc do domu,bo mrozik idzie. Ja też mam, 10-cio letnią Zuzię tri....(na zdjęciu z Kicią, która odeszła w ubiegłym roku w wieku 18 lat:-() Quote
Buszki Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale te są jakieś parapetowe,a moja jest dachowa :diabloti:.I do tego duuużo młodsza,3latka dopiero ma :lol:. Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Buszki napisał(a):Ale te są jakieś parapetowe,a moja jest dachowa :diabloti:.I do tego duuużo młodsza,3latka dopiero ma :lol:. Dachowiec, odmiana parapetowa.....;) Quote
taxelina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg Jaki maja naturalny kolor oczu? bez flesza :) Quote
M&S Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='deer_1987']http://img98.imageshack.us/img98/1500/img2791ue0.jpg Jaki maja naturalny kolor oczu? bez flesza :) Brązowo-zielone:) Quote
jamnicze Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A tu widzę koci wątek się zrobił :) Ale się nie dziwię, śliczne te Twoje kicie, częściej ich fotki wstawiaj :) Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Cześć jamnicze:) No prawie koci;), dzieki. Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 M&S napisał(a):Dachowiec, odmiana parapetowa.....;) A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:. Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Buszki napisał(a):A,to ja nie wiedziałam,że dachowce mają odmiany.W takim razie moja,to odmiana pergolowo-drewutniowo-łąkowa :diabloti:. Bo 1/4 życia spędza na dachu,1/4 na pergoli,1/4 na drewutni i 1/4 na łące skąd przynosi mi rezenciki :evil_lol:. Piękna odmiana dachowca:cool3: Zuzia nie poluje, jest zbyt jasna. Kita polowała, przynosiła mi różne prezenciki....... Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A ja wczoraj widziałam Zuzię na żywo:) Boryska i Maniutka też widziałam. A tylko Aiko dał się pogłaskać. Ba! Nawet się upominal, aby go głaskać, hahaha... pzdr. Quote
jamnicze Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A co, chłopaki mruczaki takie niedotykalskie? ;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka. A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała... pzdr. Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Moja też nie da się obcemu dotknąć.Może to i dobrze,bo jej mama była bardzo kiziasta i za ludźmi chodziła,no i rok temu zniknęła :(. Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja wczoraj widziałam Zuzię na żywo:) Boryska i Maniutka też widziałam. A tylko Aiko dał się pogłaskać. Ba! Nawet się upominal, aby go głaskać, hahaha... pzdr. Wszystko się zgadza:) jamnicze napisał(a):A co, chłopaki mruczaki takie niedotykalskie? ;) Asiaczek napisał(a):kicie zupełnie nie były zainteresowane moja osobą. Chociaz Borysek parę razy przebiegł delikatnym truchtem obok mnie, obwąchał moje buty. Maniek z kolei -pokazał się łaskawie jak się obudził i wyszedł z koszyka. A zuzka - to tylko na koniec siedziała na schodach i obserwowała... pzdr. Nie poznały jeszcze Asi, ale mam nadzieję, że Asia będzie częstrzym gościem:lol: Buszki napisał(a):Moja też nie da się obcemu dotknąć.Może to i dobrze,bo jej mama była bardzo kiziasta i za ludźmi chodziła,no i rok temu zniknęła :(. Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Witanko wieczorne :) Witamy:lol::lol: Quote
Buszki Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 M&S napisał(a): Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu: Ja śpię z dwoma baskami,kota by nie wpuściły do łóżka ;). Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='M&S']Wszystko się zgadza:) Nie poznały jeszcze Asi, ale mam nadzieję, że Asia będzie częstrzym gościem:lol: Zuzia nie jest zbyt wylewna, ale jak idziemy spać, to jest moim osobistym grzejniczkiem i mruczanką:loveu: Oj, chciałabym... Pzdr. Quote
M&S Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, chciałabym... Pzdr. Ja też:lol: deer_1987 napisał(a):a sa jakies zdjecia z spotkania? :D Nie ma, miałysmy duuuuużo do obgadania, Asia fotnęła tylko storczyki, jak zawsze czasu za mało..... Quote
Asiaczek Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 I chyba część tych fotek jest prześwietlona, bo akurat słońce wyjrzało zza chmur... pzdr. Quote
Recommended Posts