Angelika_Roser Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [FONT=Comic Sans MS]witamy i powodzenia!!:loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 [quote name='deer_1987']Powodzenia na wystawie! [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]witamy i powodzenia!!:loveu:[/FONT] [quote name='jenis']Witam.Czekam na wieści jak wam poszło:) Witamy się pięknie i uprzejmie donosimy, że Aiko został Najlepszym Juniorem i tym samym ukończył MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT:multi::lol::lol: Rasę wziął pies champion. Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ] Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) Dziękujemy:lol::lol: Quote
M&S Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!! Dziękować:lol::lol: Quote
Błyskotka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A jakie kolejne plany wystawowe ? Będziecie w Łodzi na klubowej ? Quote
andromeda Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Hejka, Gratuluje sukcesów:) Dawno mnie tu nie było. Ogromne zmiany.... Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Błyskotka napisał(a):A jakie kolejne plany wystawowe ? Będziecie w Łodzi na klubowej ? Zgłosiłam młodego do Łodzi, mam nadzieję, że będziemy. jenis napisał(a):Gratulacje!!! Dziekuję:) andromeda napisał(a):Hejka, Gratuluje sukcesów:) Dawno mnie tu nie było. Ogromne zmiany.... Witaj, cieszę się, że jesteś!!! Dziękować:lol: Tak, dużo się zmieniło...... Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jeszcze raz gratuluję Młodemu:) Piękne futerko, piekny ruch, stójki nie widziałam;) Pzdr. Quote
NATKA Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Hejka Ooo ale Aiko wyrósł :loveu: bardzo mi się podoba i ten jego kolorek - konkurencja wysiada ;) I gratki dla młodego oczywiście :lol: Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze raz gratuluję Młodemu:) Piękne futerko, piekny ruch, stójki nie widziałam;) Pzdr. Dzięki Asiu raz jeszcze. Cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i pogadać. Było bardzo miło, mam nadzieję na powtórkę w Wie na krajówce:) A swoją drogą, to mieszkając w Wwie, spotykamy się w Białym.... NATKA napisał(a):Hejka Ooo ale Aiko wyrósł :loveu: bardzo mi się podoba i ten jego kolorek - konkurencja wysiada ;) I gratki dla młodego oczywiście :lol: Hej, hej:):) Fajny jest chłopak, ma super charakter, nawet trochę mało szpicowaty;) Dziękujemy:p:p Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 M&S napisał(a):Dzięki Asiu raz jeszcze. Cieszę się, że mogłyśmy się spotkać i pogadać. Było bardzo miło, mam nadzieję na powtórkę w Wie na krajówce:) A swoją drogą, to mieszkając w Wwie, spotykamy się w Białym.... No, zgadzam się, kretyństwo pierwszej wody...;) Pzdr. Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Asiaczek napisał(a):No, zgadzam się, kretyństwo pierwszej wody...;) Pzdr. Trzeba to naprawić..... Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Jesteśmy umówione:) pzdr. Wszystko się zgadza......:) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 bety - to juz nie taki maluszek. Aiko dostał cudne futerko, podrósł... ciekawa jestem, cy byś go poznała:) pzdr. Quote
bety Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']bety - to juz nie taki maluszek. Aiko dostał cudne futerko, podrósł... ciekawa jestem, cy byś go poznała:) pzdr. Eeeeeeeee tam dla mnie maluszek z niego i już. ;) Pzdr Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='bety']Gratulacje dla maluszka :) Pzdr Dzięki bety:lol: Cieszę się, że jesteś!!! Quote
M&S Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']bety - to juz nie taki maluszek. Aiko dostał cudne futerko, podrósł... ciekawa jestem, cy byś go poznała:) pzdr. [quote name='bety']Eeeeeeeee tam dla mnie maluszek z niego i już. ;) Pzdr Taki trochę wyrośnięty maluszek:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jakie zapatrzenie:) Pewnie coś jadłaś, co? http://img690.imageshack.us/img690/1157/1007252j.jpg pzdr. Quote
Recommended Posts