NATKA Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jak miło, że się odezwałyście i fotki są super :lol: Aiko już dorosły taki się zrobił :lol: A Maksia proszę ode mnie porządnie wymiziać i w nochal ucałować :p Quote
margherita Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Brawa dla Aiko :cool2: Basiu ja zrozumialam ze Eiko to ten szpicek z dziewczyna w czerwonym sweterku :p I powiem ze to bardzo ładny szpicek - podoba mi sie to Sparkusiowe dziecie, duze gratulacje dla młodego :klacz: Quote
Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 loj to znaczy zdobywacie ringi przebojem!!! i tak trzymac gratulacje i czekamy na wiecej fotek i wiesci drapanka futrow do skory !!! Quote
M&S Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 jamnicze napisał(a):Z tego zdjęcia wnioskuję, że Eiko wygrał, Wy 2, a konkurent 3? Jak miło popatrzyć na futra :) dokładnie taka kolejność :) dOgLoV napisał(a):Ooo wreszcie jakies fotki :lol: i to wystawowe :multi: pieknie :loveu: czy takie piękne to nie wiem...tata robił a on średnio się zna niestety :roll: Cienka napisał(a):Super, że są fotki tylko poprosimy więcej:eviltong: postaramy się jakoś ponadrabiac te zaległości tulasy napisał(a):Aniu który to jet Sparkowe dziecię, z tym facetem czy z ta dziewczyną. Wszystkie fajne Basia Basiu! Eiko jest z kobitką w czerwonym...niestety nie bardzo potrafią go wystawiać a on charakterek ma po tatusiu więc sama rozumiesz, ze najłatwiejszy nie jest :diabloti: NATKA napisał(a):Jak miło, że się odezwałyście i fotki są super :lol: Aiko już dorosły taki się zrobił :lol: A Maksia proszę ode mnie porządnie wymiziać i w nochal ucałować :p wyrósł Maluch ma 54 cm wzrostu :cool3: Maksio miziany codziennie margherita napisał(a):Brawa dla Aiko :cool2: Basiu ja zrozumialam ze Eiko to ten szpicek z dziewczyna w czerwonym sweterku :p I powiem ze to bardzo ładny szpicek - podoba mi sie to Sparkusiowe dziecie, duze gratulacje dla młodego :klacz: dzięki Margarytko ja nadal jestem ciekawa jak dzieci będą się zmieniały, chociaż już skończyły rok i śmiesznie widać co mają po mamusi a co po tatusiu... ;) Tekla64 napisał(a):loj to znaczy zdobywacie ringi przebojem!!! i tak trzymac gratulacje i czekamy na wiecej fotek i wiesci drapanka futrow do skory !!! prawie przebojem zwłaszcza, że teraz co wystawa to konkurencja twardo tez się stawia ale myśle, że Austrie podbijemy :cool3: pozdr. m. Quote
Błyskotka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kochana mordka :). A gdzie teraz będziecie się wystawiać ? Spotkamy się w Łodzi w maju ? Quote
taxelina Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Aiko bardzo ladny :) A moj poprzedni post pomiety przy cytowaniu :D Quote
Asiaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Gratuluję wyników w Grazu:) Kurcze, teraz w Austrii to jedna Rodzina szpickowa;) pzdr. Quote
Agappe Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Znowu cisza... Pzdr. pisałam gdzieś, że to zaraźliwe ;) u mnie w większości subskrypowanych(aa tak to się odmienia?) tematów ostatnie posty datuje się jeszcze na poprzedni rok :evil_lol: Quote
taxelina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Agappe napisał(a):pisałam gdzieś, że to zaraźliwe ;) u mnie w większości subskrypowanych(aa tak to się odmienia?) tematów ostatnie posty datuje się jeszcze na poprzedni rok :evil_lol: Zapraszam w takim razie do nas, juz Cie dawno nie bylo :razz: Ale tutaj takie cisze sa niepokojace.. Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Hej kochani, co u Was słychać? :-)[/FONT] Quote
taxelina Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Myslę, że M&S zrezygnowały z DGM.... Pzdr. A wiesz gdzie je mozna znalesc? FB? Quote
Asiaczek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Maria jest na FB, ale rzadko, natomiast Ani nie ma. Albo ja źle jej szukam. pzdr. Quote
taxelina Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Maria jest na FB, ale rzadko, natomiast Ani nie ma. Albo ja źle jej szukam. pzdr. A mozesz mi na pw podeslac link do Marii? Bo ja nie wiem jak ona ma na nazwisko.. Quote
Angelika_Roser Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]big kiss dla wilczych :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Błyskotka napisał(a):Ja też poproszę bo nie umiem znaleźć. Wysłałam PW. Pzdr. Quote
Recommended Posts