Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Maniu kochana zmartwiłaś mnie problemami Maxa. On taki ciągle dziarski a tu problemy -ze stawami ??? Wygłaszcz go
Na stronę projektu zaraz zajrzę
Powodzenia w Grazu
Basia

Posted

Uprzejmie donoszę, że Aiko w Grazu doskonały II lokata, pierwszy był Eiko vom Hadenmarkt (dziecko Sprka). Więc wszystko w rodzinie zostało;)

Mania napisze zapewne więcej, jak wróci. Ja niestety nie pojechałam, zostałam z Maksem.....

Posted

M&S napisał(a):
Uprzejmie donoszę, że Aiko w Grazu doskonały II lokata, pierwszy był Eiko vom Hadenmarkt (dziecko Sprka). Więc wszystko w rodzinie zostało;)

Ooooo to gratulacje !!!! :multi:

Posted

Bardzo fajnie - to mi się podoba i tak trzymać tym bardziej,że radośc jest podwójna. Mam nadzieje,że Mania bedzie miała dużo
zdjęć.
Aniu napisz jak tam Max
Basia

Posted

M&S napisał(a):
Mania napisze zapewne więcej, jak wróci. Ja niestety nie pojechałam, zostałam z Maksem.....

Gratulacje!!!

A co u Maxa?
Kiedy foteczki?

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Gratki dla Aiko i dla dzieciaczka Sparka tym bardziej, a Maksiowi zdrówka życzę i mam nadzieje że wiosenne słoneczko poprawi jego samopoczucie :lol:

Posted

Im bardziej wiosenna pogoda tym Maks bardziej żywotny się robi na szczęście, ale starość nie radość...

wrzucę kilaka fotek z Grazu:

Aiko a z tyłu konkurent

klasa młodzieży w całości (Aiko na początku, Eiko na końcu)

Posted

[quote name='M&S']Im bardziej wiosenna pogoda tym Maks bardziej żywotny się robi na szczęście, ale starość nie radość...
[/QUOTE]
Dokladnie, skad ja to znam.... czekam na wiosne to bedzie Niuni i Maksowi troche latwiej :loveu: Dacie rade!