M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 .................................................... widok z tarasu ogród w słońcu:), a za płotem poooola Quote
łamAga Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wow ale wy macie tam super i jaki swietny domek :crazyeye: czegos podobnego szukamy ale w Polsce :lol: Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 dOgLoV napisał(a):Wow ale wy macie tam super i jaki swietny domek :crazyeye: czegos podobnego szukamy ale w Polsce :lol: To nie moje włości, niestety.... Ja tam czasami bywam;) Błyskotka napisał(a):Bardzo ładnie :). Dzięki, też mi się podoba i klimat fajny:p Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 to jeszcze trochę wspominek.... ogród cd. Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 a to psiak mojej siostry Pikuś:) a to widok z okna biblioteki.... i Pikuś:) Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ............................... a to dziedziniec Ratusza Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ........................................... Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ................................................. Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 .................................................. Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ............................................. i to na razie tyle:p:p Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Błyskotka napisał(a):Jest co zwiedzać :). Tak, bardzo fajny kraj. Malutki autostrady oświetlone, wszędzie blisko, miły klimat.....jednym słowem sielsko-anielsko;) Quote
M&S Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 jenis napisał(a):Witanko jakie ładen foty i widoki:) Hello, fajnie,że się podobają:) Quote
M&S Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Jesteśmy w La Roche, pięna pogoda 25 stopni, bajka..... La Roche to małe urokliwe miasteczko niedaleko granicy z Holandią Quote
M&S Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Pewnego słonecznego przedpołudnia zawitał do nas taki gość...... to sokół, w okolicy mieszkają sokolnicy i polują z tymi ptakami. Fotki robiłam talefonem, a ptak patrzył się na nas z pewnym zdziwieniem...... Quote
Cienka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='M&S']Dzięki w imieniu Maksowatego:) No to nie siedź cicho!!!!! Ano odbiło, chociaż od lat były 2 ogonki i 2 futra. No to teraz są 3 ogonki:evil_lol: Zamiast czrnobiałego baska wolałabym tri....., a kot jest miłym dopełnieniem do psa:p Ja tak czasem mam zupełnie nie wiem czemu. Cóż narazie Jest Pina i Jogi ale kto wie może się kiedyś przybłąka jakiś kot na wycieraczkę:evil_lol:. Jak patrze na te fotki to maże o wakcjach, poprzedni urlop spędziłam w nowym domu na malowaniu ścian, sprzątaniu, przeprowadzce i wielkim wypakowywaniu a i jeszcze na u[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]żeraniu[/FONT] [/FONT]się z Piną (była zła, że nie mamy czasu się z nią bawić). Quote
łamAga Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Piekne widoki :loveu: i ta sloneczna pogoda :roll: u nas od nowa śnieg i zimno brrrr :roll: fajnie sie tak ogrzac u was w galeri :lol: pozdrawiamy i slonecznej niedzieli życzymy :lol: Quote
M&S Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 dOgLoV napisał(a):Piekne widoki :loveu: i ta sloneczna pogoda :roll: u nas od nowa śnieg i zimno brrrr :roll: fajnie sie tak ogrzac u was w galeri :lol: pozdrawiamy i slonecznej niedzieli życzymy :lol: Tak, lubię w takie zimowe dni wracać do słonecznych wspomnień....... Quote
M&S Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 A teraz fotki źwierzuntów:lol: Maniek i Zuzia Quote
Recommended Posts