NATKA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 M&S napisał(a):Hello witam wszystkich cieplutko:):) Może w weekend złapię trochę czasu i wstawię foty..... Co do wystawy, to wycofałam zgłoszenie Mańka, bo chłopak nie nadaje się do pokazania. Nie lubi osób, których nie zna. Jak przychodzą znajomi, to daje długą i dopiero po pewnym czasie przychodzi, ale nie na kolanka. Na rękach posiedzi chwile i mówi to już wystarczy tych czułości. Uznałam więc, że nie ma sensu chłopaka i siebie stresować, a poza ty nie ma szans żeby go pokazać jak trzeba. Może trochę się ustatkuje, ale nie sądzę. A teraz z pewną taką nieśmiałością:oops: muszę się przyznać, że od kilku dni mieszka z nami przyrodni brat Mańka, po ojcu..... Borys w kolorze blue-point, jest młodszy o 18 dni, mniejszy o polowę i super fajny. Reasumując odbiło mi totalnie......:evil_lol::crazyeye: M&Ski szalejecie, oj szalejecie :evil_lol: ;) - ja tylko życzę co by wszystkie futrzaki dobrze się chowały i im zdrówko dopisywało, szczególnie Maksiowi weteranikowi :lol: Quote
michal_unga Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 M&S napisał(a):Kocię ma prawie 4 miesiące, a Aiko jest w nim absolutnie zakochany... Tylko żeby z tego nie wyszedł jakiś mezalians. hihi Wspaniały kolor kota. M&S napisał(a):Nie Asiu. Zwariowałam totalnie i mam kota Nevkę......seal-point. Kasia ma niestety dorosłe kociąbry i w naszym stadzie nie byłoby im dobrze. U nas może być tylko maluch. A oznaką mojej fiksacji jest zamiar udziału w kociej wystawie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To pozytywna wariacja. Nasz pierwszy szpic też był przyzwyczajony do kota w domu - chociaż obce gonił. Pozdrawiam psio kocie M&S'y Quote
lolka75 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ale super!!!! psiate i kociate!!! to to co tygryski lubia najbardziej!!!! nie moge sie doczekac fotek a oczyska mlodego wilczusia widac ze rozkochane w kocisku:loveu::loveu: A swoja droga to Aiko wyrosl niesamowicie:crazyeye: chociaz ciagle widac na pycholu jego szczeniorowatosc;):loveu:. Piekny jest:loveu: Quote
M&S Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Ja tak szybciutko.... Uprzejmie donoszę, że MAKS kończy dziś 15 lat i 6 miesięcy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wow to wszystkiego najlepszego Maksiu :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Błyskotka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wszystkiego dobrego :). Tak trzymaj Maksiu i jeszcze więcej :) :) :). Quote
jamnicze Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To już na prawdę wiekowy pan :) Sto lat Maksiu :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Sto lat :multi:[/FONT] Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Asiaczek napisał(a):NOnononono, czwarty facet w domu... Pzdr. ...ci dwaj "panowie" nie bedą ceszyć sie długo swoją męskością:evil_lol: tulasy napisał(a):No Anka faktycznie Ci odbiło.. no ale trudno - już z Ungą do Ciebie nie przyjadę, bo zje Ci koty. Głaskaj wszystkie futra ode mnie Basia Przyjedziesz Basiu, przecież z Unagą i Aurą byliście i moje kocice przeżzyły i Twoje panny też:cool3: A Kita, była walecznym kotem i trzymała w ryzach psy sąsiadów:evil_lol: Błyskotka napisał(a):No no kolejny kociak ;). Aha...... NATKA napisał(a):M&Ski szalejecie, oj szalejecie :evil_lol: ;) - ja tylko życzę co by wszystkie futrzaki dobrze się chowały i im zdrówko dopisywało, szczególnie Maksiowi weteranikowi :lol: Dzięki :p michal_unga napisał(a):Tylko żeby z tego nie wyszedł jakiś mezalians. hihi Wspaniały kolor kota. To pozytywna wariacja. Nasz pierwszy szpic też był przyzwyczajony do kota w domu - chociaż obce gonił. Pozdrawiam psio kocie M&S'y Nie ma takich mozliwości:evil_lol: ...co ja poradzę, że lubie takie futrzaste i ogoniaste:evil_lol:;) Tekla64 napisał(a):i my pozdrawiamy a czekamy na foty Dzięki:lol: jamnicze napisał(a):Ciekawe jak to umaszczenie wygląda :) Ładnie, taki jak u Mańka, tylko niebieski;) Asiaczek napisał(a):No i gdzie te fotki Boryska? Pzdr. Będą lolka75 napisał(a):ale super!!!! psiate i kociate!!! to to co tygryski lubia najbardziej!!!! nie moge sie doczekac fotek a oczyska mlodego wilczusia widac ze rozkochane w kocisku:loveu::loveu: A swoja droga to Aiko wyrosl niesamowicie:crazyeye: chociaz ciagle widac na pycholu jego szczeniorowatosc;):loveu:. Piekny jest:loveu: Cześć Lolcia:multi::multi: Tak Aiko KOCHA kociomby, tylko Borys nie daje sie tak molestowac jak Maniek:evil_lol: Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='dOgLoV']Wow to wszystkiego najlepszego Maksiu :BIG::BIG::BIG::BIG: Dziekujemy:lol: [quote name='Błyskotka']Wszystkiego dobrego :). Tak trzymaj Maksiu i jeszcze więcej :) :) :). Dzieki Aniu, też sobie tego życzę:p [quote name='jamnicze']To już na prawdę wiekowy pan :) Sto lat Maksiu :) Tak, Maks jest najstarszym szpicem wilczym w Polsce [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Sto lat :multi:[/FONT] Maks dziękuje;) [quote name='Asiaczek']Sto lat dla Starszego pana:) Pzdr. Bardzo dziękujemy:lol::lol: Quote
NATKA Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Maksiu piękny wiek osiągnął i niech będzie Wam dane cieszyć się sobą jak najdłużej :lol: Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 NATKA napisał(a):Maksiu piękny wiek osiągnął i niech będzie Wam dane cieszyć się sobą jak najdłużej :lol: Zgadzam się, wiek szacowny bardzo:) Też tego sobie życzymy!!!! Dzięki. Quote
Tekla64 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 no to wspaniale i nastepnych lat w zdrowiu!!!! gratulacje serdeczne dawaj zdjecia i nestora i reszty mlodziankow!!!! Quote
Cienka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Normalnie oglądam Twoja galerię od kiedy wróciłaś tylko siedzę cicho(super dużo fotek) ale Tobie na prawdę odbiło pozytywnie oczywiście:cool3:. [FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Kurde ja mojego małża nie mogę namówić nawet na małego biednego kotka o czarno-białym basenji nie wspomnę[/FONT]. [/FONT] [FONT=Verdana]oj jak już pisze to jeszcze dorzucam głaski dla jubilata i całej reszty [/FONT] Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [quote name='Tekla64']no to wspaniale i nastepnych lat w zdrowiu!!!! gratulacje serdeczne dawaj zdjecia i nestora i reszty mlodziankow!!!! Dzięki w imieniu Maksowatego:) [quote name='Cienka']Normalnie oglądam Twoja galerię od kiedy wróciłaś tylko siedzę cicho(super dużo fotek) ale Tobie na prawdę odbiło pozytywnie oczywiście:cool3:. [FONT=Tahoma][FONT=Verdana][SIZE=2]Kurde ja mojego małża nie mogę namówić nawet na małego biednego kotka o czarno-białym basenji nie wspomnę[/FONT]. [/FONT] [FONT=Verdana]oj jak już pisze to jeszcze dorzucam głaski dla jubilata i całej reszty [/FONT] No to nie siedź cicho!!!!! Ano odbiło, chociaż od lat były 2 ogonki i 2 futra. No to teraz są 3 ogonki:evil_lol: Zamiast czrnobiałego baska wolałabym tri....., a kot jest miłym dopełnieniem do psa:p Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 a teraz trochę wspomnień z mojego październikowego urlopu:) mieszkałam w miasteczku Overijse 18 km od Brukseli w takich okolicznościach przyrody:) w takim domku na górce:) Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ................................. ogród i lasek:p Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ........................................................ Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 :):):) a to warzywnik mojego ciotecznego Szwagra:p a to dom od kuchni (dosłownie) Quote
M&S Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 ................................ a to ulubienica domowników Kitka, rasy bobtail:lol: Quote
Recommended Posts