M&S Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 A teraz Zuzia:lol: Zuzia ma już 9 lat i 4 miesiące.....czas leci ładny jestem, prawda;):lol: Quote
M&S Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 .................................... Quote
margherita Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 kocio jest przezabawny, jaki zafascynowany światłem z lampki :evil_lol: i to fajna fotka, Aiko wyrósł na kawał fajnego i ładnego szpikulca :p to nie ja strąciłem te igiełki z choinki, słowo daje, to nie ja!!! Quote
tulasy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Świetne zdjęcia. A jak Zuzia przyjęła młodego kociaka ? Przyjaźnie czy raczej go tępi ?? Aiko pięknie wygląda, jaki ciemny !! i juz ładną kryzę dostaje . Podoba mi się chłopak Basia Quote
Wanilka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 M&S napisał(a):Wani Wasz Kurupelek bardzo mi się podoba, ciekawa jestem jak wygląda na "żywca". Nie będę ukrywać ,że debeściak z niego wyrośnie:evil_lol: Na "żywca" wyglada fajniej:multi: Ma super charakter.Jest straszna przylepą.....ale tylko do mnie:evil_lol:. Z psami dogaduje się bardzo dobrze. Nawet nikogo nie lubiaca Lilka go uwielbia :diabloti: Biały cycek też go lubi. Kurdupel zawojował już cała rodzinę:eviltong: Quote
jamnicze Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Manio widzę ciekawski chłopak :). To trawkę skubnie, to za lampkę się bierze ... A może uda Ci się zrobic jakieś fotki psio-kocich zabaw? Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 tulasy napisał(a):Świetne zdjęcia. A jak Zuzia przyjęła młodego kociaka ? Przyjaźnie czy raczej go tępi ?? Aiko pięknie wygląda, jaki ciemny !! i juz ładną kryzę dostaje . Podoba mi się chłopak Basia Zuzia o dziwo jak na jej charakterek przyjęła Mńka bardzo dobrze. Tylko warczy i czasmi fuka. "Łapoczynów" nie było. Nawet jak nikt nie widzi usiłuje go powąchać:evil_lol:. Aika przyjmowała znacznie dłużej, była obrażona. Aiko ma fajne futro, i zupełnie inne od Maksa i Sparka. Może nie tak całkiem inne, ale bardziej szczeciniaste od Sparczego, dłuższe i gęściejsze. Wanilka napisał(a):Nie będę ukrywać ,że debeściak z niego wyrośnie:evil_lol: Na "żywca" wyglada fajniej:multi: Ma super charakter.Jest straszna przylepą.....ale tylko do mnie:evil_lol:. Z psami dogaduje się bardzo dobrze. Nawet nikogo nie lubiaca Lilka go uwielbia :diabloti: Biały cycek też go lubi. Kurdupel zawojował już cała rodzinę:eviltong: To wiewiór mieszka z Wami? Fajnie!!! jamnicze napisał(a):Manio widzę ciekawski chłopak :). To trawkę skubnie, to za lampkę się bierze ... A może uda Ci się zrobic jakieś fotki psio-kocich zabaw? Tak, ciekawy świata:cool3: Quote
Tekla64 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ooo ile pieknych zwierzakow na zdjeciach musze znowu wrocic do starych zwyczjow i do was regularnie zagladac bo potem nie nadrobie hihihi dobrze ze znowu jestescie i sa zdjcia nie wiadomo ktrego zwierzaka chwalic , wsie sa piekne futrzaste i takie chetne do zdjec drapanko od nas Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Tekla64 napisał(a):ooo ile pieknych zwierzakow na zdjeciach musze znowu wrocic do starych zwyczjow i do was regularnie zagladac bo potem nie nadrobie hihihi dobrze ze znowu jestescie i sa zdjcia nie wiadomo ktrego zwierzaka chwalic , wsie sa piekne futrzaste i takie chetne do zdjec drapanko od nas Dzięki za miłe słowa:lol::lol: Zapraszamy nieustająco!!!! Futrzaste wydrapane... Quote
jamnicze Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A czym tak Manio się zainteresował, jakaś specjalna miseczka? Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 jamnicze napisał(a):A czym tak Manio się zainteresował, jakaś specjalna miseczka? Nie, to takie śmieszne urządzenie z piłeczką w środku.... Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 ............................................ Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 .......................................... Quote
Wanilka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 M&S napisał(a): To wiewiór mieszka z Wami? Fajnie!!! :cool3: A z kim ma wiewiór mieszkać? Przecież to mój pies:evil_lol: Quote
M&S Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Wanilka napisał(a):A z kim ma wiewiór mieszkać? Przecież to mój pies:evil_lol: Co prawda, to prawda.:cool3: Quote
DominikaAnna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witajcie! Fajna sfora :) http://img407.imageshack.us/img407/6726/1006457.jpg :loveu: http://img94.imageshack.us/i/1006485w.jpg/ do niedawna też miałam kociaka, który lubił leżeć w takiej samej pozycji :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/4102/1006494.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Zaraz to naprawię :diabloti: Witam i pozdrawiam :lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts