Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Żyjemy ostatnio bardzo szybko.....
Aiko roooośnie jest śmieszny;)

MAks dostaje leki na serducho, starutki jest futrzak.

Nasze Sparcze dzieci skończyły rok i są okrutnie podobne do tatusia. Ostatnio oglądałam zdjęcia i spłakałam się jak bóbr.

Mam duuuuże zaległości na dogo - nie wiem kiedy nadrobię.

Dużo zdrówka dla Maksa - moja starowinka Gabiśka też na lekach - tak to już jest z emerytami.

Znam ten ból z zalgłościami po nieobecności.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Pzdr

Posted

Cześć :):)

Niestety nie mogę już bywać na dogo w ciągu dnia, nowe obyczaje w pracy...

A w dodatku, od początku roku dzieje sie u nas trochę....za sprawą tego oto stworka:):)

Posted

Nie Asiu.
Zwariowałam totalnie i mam kota Nevkę......seal-point.
Kasia ma niestety dorosłe kociąbry i w naszym stadzie nie byłoby im dobrze. U nas może być tylko maluch.
A oznaką mojej fiksacji jest zamiar udziału w kociej wystawie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Hahahaha, niedawno była na Ursynowie. A teraz to nie wiem.
Miałam tam być, bo przy okazji była tam i wystawa myszek;), serio-serio...
Ale jakos tak nie zgadałam się dokładnie z koleżanką i.... nie pojechałam. Bardzo żałuję, bo chciałam porobic fotki myszkom i ragdollom...
Trudno. Może jak wy pojedziecie to mnie to wtedy bardziej zmobilizuje i też się przejadę:)
Jak się nazywa kociamber?

Pzdr.

Posted

Śmiej się, śmiej.....

Tak wiem, że była na Ursynowie.
Najbliższa będzie w Legionowie....
Tylko, że to jest wyzwanie, bo ja się na tym zupełnie nie znam. I jeszcze jakieś firanki na klatkę...ZGROZA. Asiu ja i firanki. Odbiło mi totalnie.
Oficjalnie to ALan z Sosnowego Raju, ale prywatnie to jest MANIEK;).

Posted

Ja kiedys miałam takie firaneczki w kolorze stalowym. Dostałam od koleżanki w spadku...
Ale jak nie masz, to możesz połozyc zwykły koc i też będzie dobrze. Bo kot jest oceniany na stoliku u sędziego a nie w klatce. I wystrój klatki jest bardziej dla zwiedzających i/lub potencjalnych klientów, niż do oceny...

Hello Maniek:)

Pzdr.

Posted

Kocio jest super :loveu:
Ja mam takie firanki w kolorze ciemny granat. Jak chcesz to moge Ci pozyczyc bo ja raczej ze swoim nie bede juz jezdziła.
A czy zglosilas kotecka do Legionowa? bo chcialam sie wybrac aby poogladac kociska to bym Cie nawiedzila i zobaczyla Twoje cudo na zywo :cool3:

Posted

Też myślałam o kocu, albo czymś w tym guście.
Jest możliwość kupienia firaneczek na zamówienie, ale ceny kretyńskie.
Kocie wystawy to w zasadzie trochę dla rozrywki, bo Maniek i tak będzie w przyszłości kastratem.....:evil_lol:
A poza tym, to mały ma szpicowy charakter i nie jest specjalnie nakolankowym kotkiem;)

Maniek też mówi Hello:lol:

Posted

no raczej nie bede bo jakos tak zhardział ten moj rudzielec i obawiam sie ze nie dostałabym od niego pozwolenia na pokazywania jego wysokosci Uppka :evil_lol:
Hodowczyni mi juz wczesniej mowila ze koty to takie stworzenia ze albo sie od malego z nimi jezdzi na wystawy albo raczej nie, bo po długiej przerwie to moga byc kłopoty z kotem w sensie ze nie bedzie grzeczny.
Dlatego zasloneczki leza w szufladzie i sie kurza.
A z kastratem tez mozna jezdzic na wystawy

Posted

margherita napisał(a):
no raczej nie bede bo jakos tak zhardział ten moj rudzielec i obawiam sie ze nie dostałabym od niego pozwolenia na pokazywania jego wysokosci Uppka :evil_lol:
Hodowczyni mi juz wczesniej mowila ze koty to takie stworzenia ze albo sie od malego z nimi jezdzi na wystawy albo raczej nie, bo po długiej przerwie to moga byc kłopoty z kotem w sensie ze nie bedzie grzeczny.
Dlatego zasloneczki leza w szufladzie i sie kurza.
A z kastratem tez mozna jezdzic na wystawy

Ten glut też ma charakterek;), a ja wystawię go bo jestem ciekawa jak to jest.
Wiem, że wystawia się również kastratów i kastratki.

Posted

margherita napisał(a):
To jak mnie nie zasypie na tej mojej wsi to przyjade do Legionowa zeby zobaczyc koteczka - :pManieczka

Ma nie padać....

Ja zgłosiłam tylko na sobotę. Dwa dni to trochę za dużo jak na pierwszy raz;)