Kosmaty Gałganek Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czekamy na Was :lol:[/FONT] Quote
Cienka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Hop hop wilczaki czekamy na zdjęcia:cool3: Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wilczusie mam nadzieję, że się nie pogniewacie, mam prośbę: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]WYJĘ O POMOC ! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT] Quote
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cześć Marysin:D Odwiedzam po przerwie a tu szpicowatych w śniegu nie ma?:) Nieskromnie zapraszam przy okazji na bazarek dla Wikinga. Dużo fajnych rozmaitości, nie da się ich określić jednym przymiotnikiem:evil_lol: ZAPRASZAMY!:loveu: duża pomoc to choćby podniesienie i powiadomienie innych:razz: (link w moim banerku;-)) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 M&S - jak nie chcecie byc tutaj z nami, to napiszcie. Chociaz ja nadal na Was czekam, pomna só Ani, że będa fotki z Belgii:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]my też czekamy :lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A ktos z Was nie moze zadzownic do nich? Quote
Błyskotka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nachodzi mnie pytanie: czy one jeszcze tu wrócą :( ? Quote
Izabela124. Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Błyskotka napisał(a):Nachodzi mnie pytanie: czy one jeszcze tu wrócą :( ?Być może kiedyś wrócą... Czasem trzeba odpocząć od dogo, sama często tak robię. Quote
NATKA Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 M&Ski tęskni mi się za Wami, wracajcie :lol: Quote
M&S Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Moje Drogie:) Cieszę się, że ten rok już się kończy....... Życzę Wszystkim Tylko dobrych i pięknych chwil w nadchodzącym 2011 Roku Quote
Błyskotka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Do siego Roku !!!!! Ja również mam nadzieję że następny rok będzie lepszy. Pisz szybciutko co tam u was, jak Aiko, jak żyjecie ?????? Quote
M&S Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Żyjemy ostatnio bardzo szybko..... Aiko roooośnie jest śmieszny;) MAks dostaje leki na serducho, starutki jest futrzak. Nasze Sparcze dzieci skończyły rok i są okrutnie podobne do tatusia. Ostatnio oglądałam zdjęcia i spłakałam się jak bóbr. Mam duuuuże zaległości na dogo - nie wiem kiedy nadrobię. Quote
Błyskotka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 No to czekamy na fotki :). Mam nadzieję że już nie opuścisz nas na tak długo. A czy po wystawie w Łodzi Aiko był jeszcze gdzieś wystawiany ? Jakie plany na nowy rok ? Quote
M&S Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Nie był. Jakoś nie mam napędu na wystawy.... Sama nie wiem, może pojedziemy do Austrii. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Hej, jak się cieszę, że jesteście:) A co do Austrii, to może jakąś wycieczkę np. do Wieselburga zrobimy, co? Pzdr. Quote
łamAga Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Suuuper że wróciliście do nas , mamy nadzieje ze na dobre :multi: strasznie brakuje nam waszych zdjęc :roll: Aiko na pewno już bardzo urósł :loveu: nie moge sie doczekac aż go ujrzę znowu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wspaniale, że jesteście :multi::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwego Nowego Roku :lol:[/FONT] Quote
Tekla64 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 no to jak rozumiem teraz jak i my liczycie na duzo lepszy rok? SAMEGO SZCZESCIA SPELNIEIA PLANOW WIELE CZASU DLA SIEBIE I CZEGO TYLKO WAM BRAK zyczymy wam z calego serca a teraz powoli nadrobisz wszystko i powstawiasz zdjecia na ktore tak bardzo czekamy ciesze sie ze juz jestes i mam nadzieje na czeste spotkania na dogo Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Bardzo się ciesze, że wróciłyście :loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='NATKA']Bardzo się ciesze, że wróciłyście :loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :lol: NATKA - One nie wróciły, niestety... Pzdr. Quote
Recommended Posts