bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 U nas ani nie pada, ani nie ma słońca, wręcz pogoda do dupy, tak jak wszędzie. :shake: Quote
Angelika_Roser Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hej, co u Was?!:cool3:[/FONT] Quote
M&S Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='deer_1987']Witam sie w deszczowy piatek, od rana leje.. idziemy zmoknac :) Wyglaskac psiaki potem w domu prosze! Wygłaskane;) [quote name='dOgLoV']U nas dzisiaj też niestety deszczowo :-( ale i tak wybieramy się na spacerek :multi: miłego piatku ;) Był miły:) [quote name='Asiaczek']A w Wwie - pogoda jak drut! pzdr. Była....teraz leje [quote name='bianka19']U nas ani nie pada, ani nie ma słońca, wręcz pogoda do dupy, tak jak wszędzie. :shake: Czyli pogoda do bani..... [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]hej, co u Was?!:cool3:[/FONT] Praca, dom, szkolenie....czyli normalnie:) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 A co to za różowości z tyłu...? http://img265.imageshack.us/img265/1821/1055100.jpg pzdr. Quote
M&S Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='Asiaczek']A co to za różowości z tyłu...? http://img265.imageshack.us/img265/1821/1055100.jpg pzdr. To pancia labradorki [quote name='deer_1987']i co tam sie uczycie? :) Tak:) Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 zle pytanie zadalam :D czego sie tam uczycie :) Quote
M&S Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 deer_1987 napisał(a):zle pytanie zadalam :D czego sie tam uczycie :) Dobrego zachowania;) Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 yslisz nad nowym banerem i 1 postem? zawsze lubie te galerie gdzie w pierwszym poscie aktualne info bo latwiej znalesc niz np po 500 stronach szyukac :D Quote
Angelika_Roser Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]miłego weekendu :lol:[/FONT] Quote
Błyskotka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Witam i miłego weekendu życzę :) Mój Brayanuś - Baloo który zamieszkał we Wrocławiu ma uczestniczyć w takich zajęciach organizowanych przez ZK we Wrocławiu ;). Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Super to przedszkole. :cool3: Ja myślałam, że po prostu się tam uczy podstawowych komend itp., a tu zachowania. :lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 bianka19 napisał(a):Super to przedszkole. :cool3: Ja myślałam, że po prostu się tam uczy podstawowych komend itp., a tu zachowania. :lol: Myslę, że to są naczynia połączone. Bo jak można uczyc psa zgodnego z naszymi życzeniami zachowania bez uzycia podstawowych komend...? Pzdr. Quote
M&S Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='deer_1987']yslisz nad nowym banerem i 1 postem? zawsze lubie te galerie gdzie w pierwszym poscie aktualne info bo latwiej znalesc niz np po 500 stronach szyukac :D Nie myślałam.... [quote name='dOgLoV']Wiatmy w słoneczną sobotę :multi: A ja w pochmurną niedzielę:shake: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]miłego weekendu :lol:[/FONT] Dzięki:) Sobota była zabiegana, może dziś bedzie leniwiej....;) [quote name='Błyskotka']Witam i miłego weekendu życzę :) Mój Brayanuś - Baloo który zamieszkał we Wrocławiu ma uczestniczyć w takich zajęciach organizowanych przez ZK we Wrocławiu ;). Dzięki:) To bardzo dobry pomysł, jestem za:lol: [quote name='Asiaczek']Błyskotko - pochwalam. Warto:) Pzdr. Tak!!!!! [quote name='bianka19']Super to przedszkole. :cool3: Ja myślałam, że po prostu się tam uczy podstawowych komend itp., a tu zachowania. :lol: [quote name='Asiaczek']Myslę, że to są naczynia połączone. Bo jak można uczyc psa zgodnego z naszymi życzeniami zachowania bez uzycia podstawowych komend...? Pzdr. Uczymy się wszystkiego i bawimy z innymi szczylkami:p Quote
M&S Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 trochę zdjęć ..... na razie tyle, bo "żaba" kiepsko chodzi... Quote
łamAga Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 słodziutki Aiko :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas dzisiaj bardzo słonecznie więc przesyłamy wam troszkę promieni słonecznych :cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
NATKA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witanko :multi::multi::multi: Nadrobiłam zaległości, fajna sprawa z tym psim przedszkolem :lol: ps. widzę że suczka owczarkowa dalej "smacznie pachnie" i rozkojarza szpicka hi hi ;) Quote
M&S Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Błyskotka napisał(a):No to czekamy na więcej ;). Będą.... dOgLoV napisał(a):słodziutki Aiko :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas dzisiaj bardzo słonecznie więc przesyłamy wam troszkę promieni słonecznych :cool1::cool1::cool1::cool1: :lol::lol::lol: Już świeci skubane;) NATKA napisał(a):Witanko :multi::multi::multi: Nadrobiłam zaległości, fajna sprawa z tym psim przedszkolem :lol: ps. widzę że suczka owczarkowa dalej "smacznie pachnie" i rozkojarza szpicka hi hi ;) Hello:multi: Fajne przedszkole:lol::lol: Już się przyzwyczaił:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]psie przedszkola to super sprawa ! OOoooo u was to nawet królewny przychodzą :loveu:fajna suknia [/FONT]http://img651.imageshack.us/img651/1010/1055111.jpg Quote
M&S Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='deer_1987']no to super ze bedzie wiecej! :lol::lol::lol: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]psie przedszkola to super sprawa ! OOoooo u was to nawet królewny przychodzą :loveu:fajna suknia [/FONT]http://img651.imageshack.us/img651/1010/1055111.jpg A tak;) też mi się podoba.... Quote
Recommended Posts