Angelika_Roser Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]u nas też pada... pozdrawiamy ciepło ![/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Całą noc lało, ochłodziło się ewidentnie. Nie pozalewało Was? pzdr. Quote
M&S Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='dOgLoV']U nas dzisiaj słoneczko przebija sie przez chmury ;) więc przesyłamy wam trochę naszych promieni słonecznych i życzymy dobrego dnia ;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]u nas też pada... pozdrawiamy ciepło ![/FONT] [quote name='Izabela124.']U nas nie pada, ale chłodno jest U nas nie padało, ale było pochmurmo.... [quote name='Asiaczek']Całą noc lało, ochłodziło się ewidentnie. Nie pozalewało Was? pzdr. Tak słyszałam i leje cały czas, zimno, obrzydliwie!!!!!! Nie jeszcze nas nie zalało;) Quote
Angelika_Roser Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]wtulcie się tam w wilczusiowe futerko to zaraz będzie Wam cieplutko :loveu: pozdrawiamy ! [/FONT] Quote
M&S Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='gosiaja']miłego poniedziałku :) Dzięki:) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]wtulcie się tam w wilczusiowe futerko to zaraz będzie Wam cieplutko :loveu: pozdrawiamy ! [/FONT] To dopiero jak wrócę do domu;) [quote name='Błyskotka']Witam i miłego dnia życzę :). Hello:) dziękuję i wzajemnie Quote
taxelina Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 to chyba od nas taka pogoda bo u nas dzis slonce ale wczoraj wialo i buro.. Quote
łamAga Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 a u nas tak dziwnie , niby słoneczko świeci ale powoli sie chmurzy .... Quote
M&S Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 dOgLoV napisał(a):a u nas tak dziwnie , niby słoneczko świeci ale powoli sie chmurzy .... Szczęśliwcy..... deer_1987 napisał(a):to chyba od nas taka pogoda bo u nas dzis slonce ale wczoraj wialo i buro.. Tym razem to front zachodni;) Quote
Błyskotka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin :). No chyba że też nie obchodzisz ;). Quote
Izabela124. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 I ode mnie też wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Quote
M&S Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Błyskotka']Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin :). No chyba że też nie obchodzisz ;). [quote name='Izabela124.']I ode mnie też wszystkiego najlepszego!!!!!!!! [quote name='deer_1987']i od nas!!! Pięknie dziękuję:lol::lol::lol::lol: Ja akurat obchodzę;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ooooo, a ja znowu spóźniona... Dużo słonecznych dni, zdrowia i spełnienia marzeń:) Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]spóźnione ale z głębi serducha :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] wszystkiego dobrego[/FONT] Quote
M&S Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Asiaczek']Ooooo, a ja znowu spóźniona... Dużo słonecznych dni, zdrowia i spełnienia marzeń:) Pzdr. Dziękuję :):):) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]spóźnione ale z głębi serducha :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] wszystkiego dobrego[/FONT] Piękne, bardzo dziękuję:) Quote
M&S Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Dzięki, gdyby jeszcze trochę słońca było...... Quote
taxelina Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Maks i Spark napisał(a):Dzięki, gdyby jeszcze trochę słońca było...... u nas bylo do 13 potem lunelo... i z 30 sie 20 zrobilo Quote
gosiaja Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 u nas dziś taka ładna pogoda że po wczorajszej wycieczce do szczecina nie muszę już auta myć dużo słońca Quote
M&S Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 deer_1987 napisał(a):u nas bylo do 13 potem lunelo... i z 30 sie 20 zrobilo u nas podało cały dzień, wieczorem i w nocy lało:diabloti: Teraz też pada:shake: gosiaja napisał(a):u nas dziś taka ładna pogoda że po wczorajszej wycieczce do szczecina nie muszę już auta myć dużo słońca Dzięki:p Ja też nie muszę myć:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Maks i Spark napisał(a): Ja też nie muszę myć:evil_lol: Tylko żeby wam tak nie umyło tych samochodów jak ostatnio mojego Tż-ta mamie , że po otwarciu samochodu wylała się z niego woda i suszy sie do dziś w garażu :evil_lol: wreszcie jakies zdjęcia :multi: śliczniutkie rozrabiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts