M&S Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 michal_unga napisał(a):Witajcie Niemki Cześć:):):) Quote
M&S Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 deer_1987 napisał(a):Jak tam wieczor spedzacie? Właśnie wykąpałam Aika.....:cool3: Quote
taxelina Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 i podobalo mu sie? :) ja juz Valtera na gore zaprowadzilam, za jakies 30 minut czas na spacer z naszymi Quote
Tekla64 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Witaj bardzo przepraszam za tak dlugie milczenie ale mialam kiepska faze [ nadal mam ale mniejsza] to w ramach tlumaczenia. powoli nadrobie wasza galeryjke i mam nadzieje ze cos niecos napisze a nadzis sie chcialm ino przywitac i wytlumaczyc Quote
M&S Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 deer_1987 napisał(a):i podobalo mu sie? :) ja juz Valtera na gore zaprowadzilam, za jakies 30 minut czas na spacer z naszymi Chyba tak, specjalnie nie protestował;) Tekla64 napisał(a):Witaj bardzo przepraszam za tak dlugie milczenie ale mialam kiepska faze [ nadal mam ale mniejsza] to w ramach tlumaczenia. powoli nadrobie wasza galeryjke i mam nadzieje ze cos niecos napisze a nadzis sie chcialm ino przywitac i wytlumaczyc Witaj, nic nie szkodzi:), nas też nie było jakiś czas..... Quote
Asiaczek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Maks i Spark'] kończy dziś aj, aj, aj... jaka ja spóźniona z tymi życzeniami... Sto lat i samych smacznych dni! Pzdr. Quote
M&S Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='Asiaczek']aj, aj, aj... jaka ja spóźniona z tymi życzeniami... Sto lat i samych smacznych dni! Pzdr. Jest Ci wybaczone;) Dziękować, dziękować:):) Quote
taxelina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Jak tam piatek Wam mija? ja padnieta wrocilam z pracy troche odpoczelam i jade na chwile na miasto. Ale fajnie jak jest wiaterek i tylko 22 stopnie - wreszcie da sie zyc :) Quote
Angelika_Roser Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIE[/FONT][FONT=Comic Sans MS]GO DOBREGO DLA SOLENIZANTA ! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:laola:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SAMYCH PYSZNOŚCI W MISCE, C[/FONT][FONT=Comic Sans MS]UDNYCH SPACERÓW I KOCHAJĄCYCH WŁAŚCICIELI !! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:new-bday:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:BIG::tort: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT] Quote
M&S Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='deer_1987']Jak tam piatek Wam mija? ja padnieta wrocilam z pracy troche odpoczelam i jade na chwile na miasto. Ale fajnie jak jest wiaterek i tylko 22 stopnie - wreszcie da sie zyc :) Za biurkiem w upiornym pokoju....:mad::angryy: ja chcę na powietrze!!!!!!!! [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIE[/FONT][FONT=Comic Sans MS]GO DOBREGO DLA SOLENIZANTA ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:laola:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]SAMYCH PYSZNOŚCI W MISCE, C[/FONT][FONT=Comic Sans MS]UDNYCH SPACERÓW I KOCHAJĄCYCH WŁAŚCICIELI !![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:new-bday:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:BIG::tort: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG:[/FONT] DZiękujemy, dziękujemy, dziękujemy:multi::multi::lol: życzenia przekażę jubilatowi po powrocie do domu;) Quote
jonQuilla Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [FONT=Georgia]O kurcze, dopiero teraz zobaczyłam że Maksio obchodził swój wielki dzień. :oops: gapa jestem Wszystkiego dobrego, przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze :loveu: wyściskaj go mocno :)[/FONT] Quote
M&S Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]O kurcze, dopiero teraz zobaczyłam że Maksio obchodził swój wielki dzień. :oops: gapa jestem Wszystkiego dobrego, przede wszystkim dużo zdrówka bo to najważniejsze :loveu: wyściskaj go mocno :)[/FONT] Dziękujemy w imieniu jubilata:):)) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Aniu - czy odebrałaś pocztę? Napisz mi choć jedno słowo, czy jesteś zainteresowana, bo czekam i chcę zbiorcze zamówienie zrobić... Pzdr. Quote
łamAga Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 U nas całą noc lało , tak że osiedla są pozalewane :roll: ale przynajmniej chłodniej jest ;) miłego dnia ;) Quote
M&S Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Aniu - czy odebrałaś pocztę? Napisz mi choć jedno słowo, czy jesteś zainteresowana, bo czekam i chcę zbiorcze zamówienie zrobić... Pzdr. Asiu, wysłałam maila:) deer_1987 napisał(a):Milej soboty!!! Dzięki, wstałam o 5.00, byłam w pism przedszkolu i chce mi się spać;) dOgLoV napisał(a):U nas całą noc lało , tak że osiedla są pozalewane :roll: ale przynajmniej chłodniej jest ;) miłego dnia ;) U nas lało 10 min. dwa razy zagrzmiało i jest gorzej niż wczoraj..... Quote
M&S Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 deer_1987 napisał(a):o ktorej do przedszkola w sobote? Dziś na 7.00 Quote
Asiaczek Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jak samopoczucie...? Ja wstałam o 4-tej, nie mogłam spać... Teraz wietrzyk i brak słońca. Ciekawe, co będzie w nocy... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 u nas drugi dzien gdzie buro wieje i moze 15 stopni... jak ja bym troche slonca chciala :P bo inaczej nie moge testowac nowego obiektywu :( milej niedzieli! Quote
M&S Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 U nas też dziś nie ma słońca...... Dzięki:) Quote
łamAga Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 U nas dzisiaj słoneczko przebija sie przez chmury ;) więc przesyłamy wam trochę naszych promieni słonecznych i życzymy dobrego dnia ;) Quote
Recommended Posts