Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
u nas w aucie tez ciasno jak wszyscy jedziemy:evil_lol:.... no i to jest glowny powod dla ktorego czas myslec o naprawde duuuzym autku:roll:

Normalne chyba ;) Samochód kupuje się pod psiaki ;) Mamy dobrze, że kolorystycznie do białasów wszystko pasuje :diabloti:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani :loveu: dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi!

wybaczcie, że teraz każdemu z Was nie odpowiem, ale wpadłam tylko na chwilkę, bo narazie mam troszkę kryzysową (to ostatnio take modne słowo ;)) sytuację.

jak wszystko opanuję to posiedze dłuzej na dogo obiecuję

pozdrawiam
m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Kochani :loveu: dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi!

wybaczcie, że teraz każdemu z Was nie odpowiem, ale wpadłam tylko na chwilkę, bo narazie mam troszkę kryzysową (to ostatnio take modne słowo ;)) sytuację.

jak wszystko opanuję to posiedze dłuzej na dogo obiecuję

pozdrawiam
m.

Wybaczamy :) Ale wróć za niedługo :)

Posted

J.G napisał(a):

Marysiu-dopiero teraz przeczytałem e-maila od ciebie:crazyeye: dasz radę.
Trzymam kciuki.
[/qoute]

pewnie...zreztą chyba nie ma innego wyjścia :roll:
ciesze się, ze zobaczymy się w Lesznie!:multi:

[quote name='tulasy']Mania trzymamy kciuki !!!!!
A gdzie Ania ???
Basia

Basiu trzymaj je za Mamę..i za moją cierpliwość hehe ;)

m.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję, że do nas wpadacie:loveu:...
wlaśnie mam wolną chwilę i jestem, żeby zobaczyc co się dzieje ;)

m.

ps: z nieba znowu pada to białe "gówno" :razz:

Posted

narazie, nie wiem jak długo, na dogo będę tylko ja...bo Mama złamała prawą nóżkę :placz::placz::placz: i to dość poważnie (trójkostkowe i kość strzałkową). Wszystko stało się we wtorek, w środę miała operację, a jak wszystko będzie to jutro przywiozę Mamę do domu, a potem 6 tyg w gipsie :-(..ale będzie dobrze!;)

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
narazie, nie wiem jak długo, na dogo będę tylko ja...bo Mama złamała prawą nóżkę :placz::placz::placz: i to dość poważnie (trójkostkowe i kość strzałkową). Wszystko stało się we wtorek, w środę miała operację, a jak wszystko będzie to jutro przywiozę Mamę do domu, a potem 6 tyg w gipsie :-(..ale będzie dobrze!;)

m.

O rany, a jak to się stało???

Posted

jbk napisał(a):
O rany, a jak to się stało???

trudno powiedzieć...nieodgarnięty śnieg, zbity lód i o wypadek nie trudno :shake:...
ale to co sie dzieje w naszych szpitalach przechodzi ludzikie pojęcie...na całą Warszawę i okolice działa jeden słownie jeden ostry dyżur! ..więc jak przyjechałyśmy tam ok 12:30 tak na oddział Mama trafiła dopiero ok 19 :-o...normalnie ręce opadają :cool1:
niech żyję nasza służba zdrowia!

m.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Oj, zdrowia!!

a szpitale tu nie sa lepsze.. na ostrym dyzurze czekalam 6h na szycie reki.. chora mdlejaca.. sama

Cooooo? Po takim czasie jeszcze szyli, szycia sie robi jak najszybciej sie da! Zgroza!

Posted

Mudik napisał(a):
Cooooo? Po takim czasie jeszcze szyli, szycia sie robi jak najszybciej sie da! Zgroza!

z tego co czytalam to po 8 h nie ma sensu szyc. reke wlozylam do wysokiej szklanki 5 tyg temu i szklo mi na srodku dloni (na zewnatrz) i kolo malego palca zrobilo kuku... po 6h zszyte i dopiero jakos niedawno plaster taki specjalny moglam zdjac (szwy po 10 dniach od wypadku) i sie zaroslo - choc blizny sa i beda ale chociaz skora zlaczona.

a w szwecji to normalka.. ludzie umieraja na ostrym dyzurze albo czekaja pare dni na pomoc..

Posted

Maks i Spark napisał(a):
trudno powiedzieć...nieodgarnięty śnieg, zbity lód i o wypadek nie trudno :shake:...
ale to co sie dzieje w naszych szpitalach przechodzi ludzikie pojęcie...na całą Warszawę i okolice działa jeden słownie jeden ostry dyżur! ..więc jak przyjechałyśmy tam ok 12:30 tak na oddział Mama trafiła dopiero ok 19 :-o...normalnie ręce opadają :cool1:
niech żyję nasza służba zdrowia!

m.

Kurde, to się wymęczyła..... Uściskaj ją ode mnie i niech się goi szybciutko i zrasta :)