jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 lolka75 napisał(a):u nas w aucie tez ciasno jak wszyscy jedziemy:evil_lol:.... no i to jest glowny powod dla ktorego czas myslec o naprawde duuuzym autku:roll: Normalne chyba ;) Samochód kupuje się pod psiaki ;) Mamy dobrze, że kolorystycznie do białasów wszystko pasuje :diabloti: Quote
taxelina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No widzisz a nmy nie mamy ani prawka ani samochodu i mozemy miec duzo psow :P Quote
Iwa-R Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja mam i prawko i samochód i psa, tylko nie ma z kim jeździć w dłuższe trasy :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Kochani :loveu: dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi! wybaczcie, że teraz każdemu z Was nie odpowiem, ale wpadłam tylko na chwilkę, bo narazie mam troszkę kryzysową (to ostatnio take modne słowo ;)) sytuację. jak wszystko opanuję to posiedze dłuzej na dogo obiecuję pozdrawiam m. Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Kochani :loveu: dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi! wybaczcie, że teraz każdemu z Was nie odpowiem, ale wpadłam tylko na chwilkę, bo narazie mam troszkę kryzysową (to ostatnio take modne słowo ;)) sytuację. jak wszystko opanuję to posiedze dłuzej na dogo obiecuję pozdrawiam m. Wybaczamy :) Ale wróć za niedługo :) Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
lolka75 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 witaski wilcze:loveu: czekamy cierpliwie :evil_lol: Quote
J.G Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Marysiu-dopiero teraz przeczytałem e-maila od ciebie:crazyeye: dasz radę. Trzymam kciuki. Quote
tulasy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Mania trzymamy kciuki !!!!! A gdzie Ania ??? Basia Quote
M&S Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 J.G napisał(a): Marysiu-dopiero teraz przeczytałem e-maila od ciebie:crazyeye: dasz radę. Trzymam kciuki. [/qoute] pewnie...zreztą chyba nie ma innego wyjścia :roll: ciesze się, ze zobaczymy się w Lesznie!:multi: [quote name='tulasy']Mania trzymamy kciuki !!!!! A gdzie Ania ??? Basia Basiu trzymaj je za Mamę..i za moją cierpliwość hehe ;) m. Quote
M&S Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Bardzo wszystkim dziękuję, że do nas wpadacie:loveu:... wlaśnie mam wolną chwilę i jestem, żeby zobaczyc co się dzieje ;) m. ps: z nieba znowu pada to białe "gówno" :razz: Quote
M&S Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 jbk - dzięki za pączka :loveu: był pyyychaaa! deer - tak jakby wróciłyśmy ..ale narazie tylko jedna z nas, czyli ja ;) Quote
M&S Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 narazie, nie wiem jak długo, na dogo będę tylko ja...bo Mama złamała prawą nóżkę :placz::placz::placz: i to dość poważnie (trójkostkowe i kość strzałkową). Wszystko stało się we wtorek, w środę miała operację, a jak wszystko będzie to jutro przywiozę Mamę do domu, a potem 6 tyg w gipsie :-(..ale będzie dobrze!;) m. Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):narazie, nie wiem jak długo, na dogo będę tylko ja...bo Mama złamała prawą nóżkę :placz::placz::placz: i to dość poważnie (trójkostkowe i kość strzałkową). Wszystko stało się we wtorek, w środę miała operację, a jak wszystko będzie to jutro przywiozę Mamę do domu, a potem 6 tyg w gipsie :-(..ale będzie dobrze!;) m. O rany, a jak to się stało??? Quote
M&S Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 jbk napisał(a):O rany, a jak to się stało??? trudno powiedzieć...nieodgarnięty śnieg, zbity lód i o wypadek nie trudno :shake:... ale to co sie dzieje w naszych szpitalach przechodzi ludzikie pojęcie...na całą Warszawę i okolice działa jeden słownie jeden ostry dyżur! ..więc jak przyjechałyśmy tam ok 12:30 tak na oddział Mama trafiła dopiero ok 19 :-o...normalnie ręce opadają :cool1: niech żyję nasza służba zdrowia! m. Quote
Mudik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 O retyyy!!!! Szybkiego powrotu do zdrowia dla Mamy Maniu!!!:shake::-(:roll: Quote
lolka75 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zyczymy zdrowka:loveu:.... okropne to co sie stalo:shake: i Tobie Marysiu sily;) Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Oj, zdrowia!! a szpitale tu nie sa lepsze.. na ostrym dyzurze czekalam 6h na szycie reki.. chora mdlejaca.. sama Quote
Mudik Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Oj, zdrowia!! a szpitale tu nie sa lepsze.. na ostrym dyzurze czekalam 6h na szycie reki.. chora mdlejaca.. sama Cooooo? Po takim czasie jeszcze szyli, szycia sie robi jak najszybciej sie da! Zgroza! Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mudik napisał(a):Cooooo? Po takim czasie jeszcze szyli, szycia sie robi jak najszybciej sie da! Zgroza! z tego co czytalam to po 8 h nie ma sensu szyc. reke wlozylam do wysokiej szklanki 5 tyg temu i szklo mi na srodku dloni (na zewnatrz) i kolo malego palca zrobilo kuku... po 6h zszyte i dopiero jakos niedawno plaster taki specjalny moglam zdjac (szwy po 10 dniach od wypadku) i sie zaroslo - choc blizny sa i beda ale chociaz skora zlaczona. a w szwecji to normalka.. ludzie umieraja na ostrym dyzurze albo czekaja pare dni na pomoc.. Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):trudno powiedzieć...nieodgarnięty śnieg, zbity lód i o wypadek nie trudno :shake:... ale to co sie dzieje w naszych szpitalach przechodzi ludzikie pojęcie...na całą Warszawę i okolice działa jeden słownie jeden ostry dyżur! ..więc jak przyjechałyśmy tam ok 12:30 tak na oddział Mama trafiła dopiero ok 19 :-o...normalnie ręce opadają :cool1: niech żyję nasza służba zdrowia! m. Kurde, to się wymęczyła..... Uściskaj ją ode mnie i niech się goi szybciutko i zrasta :) Quote
Recommended Posts