Asiaczek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Melduję się. Sorki, że dopiero teraz, troszkę nadrabiałam, troszkę załatwiałam spraw... Pzdr. Quote
Agappe Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 bety napisał(a): Nie kuś, bo się jezszcze na głowę Ci zwalę - hi hi hi. Pzdr a zapraszam, zapraszm jeszcze jakbyś jakąś kitke zabrała ze sobą.. ewdentnie brakuje mi plączącego się pod nogami futerka, do którego zawsze można sie przytulić.. Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 sunshine napisał(a):Cześc Wilcze:) U nas upał nie do zniesienia... wychodzenie z domu na własne ryzyko:P Cześć:) U mnie w pracy mozna wykorkować, na dworzu jest duuużo przyjemniej:) deer_1987 napisał(a):to ja siedze w domu w polowie z wiatrakiem bo tz tez chce :D nie dziekuje na dwor o 16 musze isc z psami ale ktory bedzie chcial... Nie chwal się;) Cavy napisał(a):Witamy poniedziałkowo ;-) Jak tam żyjecie w te upały? :D Cześć wtorkowo:) ja lubię!!! lolka75 napisał(a):a ja mieszkam w ponoc zimnej Holandii i taki skwar ze zyc nie daje... bialasy leza jak skory z byka i dysza... czesc wilczki :) dawac tego malucha do wykiziania:loveu::loveu::lol: E, tam Lolcia Ty mieszkasz w depresji;) Może dam.... Agappe napisał(a):czyli, że komu za gorąco zapraszam do Anglii ;) Z przyjemnością!!! natychmiast:):) O słodka Anglio:);) bety napisał(a):A my na słońcu przy akitach. Pzdr Też dobre miejsce.... Asiaczek napisał(a):Melduję się. Sorki, że dopiero teraz, troszkę nadrabiałam, troszkę załatwiałam spraw... Pzdr. Fajnie, że wpadłaś:) bianka19 napisał(a):Witamy się ;) Hello!!!! Quote
jonQuilla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [FONT=Georgia]nie wiem jak inni ale ja lubię być tak zanudzana :loveu: witam :multi::multi:[/FONT] Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem jak inni ale ja lubię być tak zanudzana :loveu: witam :multi::multi:[/FONT] To fajnie:) to lecimy dalej... :) idę sobie.... Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 A to z wczoraj, Aiko poznał nowego kolegę Kapsla,:) 5-cio letniego spaniela mojej kumpeli.... Quote
łamAga Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nic nie zanudzasz, uwielbiamy ogladac foteczki :lol: widac że Aiko spodobał sie spanielowy kolega :cool3: oby dwoje byli w swoim żywiole :lol: Quote
jonQuilla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [FONT=Georgia]ale go baba sponiewierała :evil_lol::evil_lol: hmm w sumienie jestem pewna czy ONkowy szczenior to suczka ale chyba tak :) walki na śmierć i życie :cool3: ma racje, trzeba się szkolić w tym od dzieciństwa ;) http://img706.imageshack.us/img706/9900/1055019.jpg [/FONT] Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='dOgLoV']Nic nie zanudzasz, uwielbiamy ogladac foteczki :lol: widac że Aiko spodobał sie spanielowy kolega :cool3: oby dwoje byli w swoim żywiole :lol: Tak, przypadli sobie do gustu:) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale go baba sponiewierała :evil_lol::evil_lol: hmm w sumienie jestem pewna czy ONkowy szczenior to suczka ale chyba tak :) walki na śmierć i życie :cool3: ma racje, trzeba się szkolić w tym od dzieciństwa ;) http://img706.imageshack.us/img706/9900/1055019.jpg [/FONT] Tak baba.... Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Po nauce spotkanko na Polach z Asiaczkowymi baskami:) hej mały... wilk prawdziwy;) kąpiel na własne życzenie, nie wiedzałem, że to jest takie mokre:cool3: może przytopimy scyla;) tam są jakieś żywotne:p Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 ...lepiej pobiegam trochę;) może tak trochę wolniej:roll: hej, duzi jestem tu.... Quote
M&S Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Baski otoczyły zwierzynę.... A co tak ładnie pachnie:razz: otoczony;) ej futrzak pobiegamy...:lol: Quote
Recommended Posts