Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunshine']Jaki bobas przerażony aparatem:D[/QUOTE]

No trochę;)

[quote name='NATKA']Psi koledzy zawsze się znajdą, w końcu nie każdy może mieć dwa psy, a jakoś psi kumple są, a w psim przedszkolu to już na pewno ich nie zabraknie ;)

Ja myślę że Aikowi będzie dużo raźniej poznawać otaczający go świat mając przy boku doświadczonęgo, mądrego Maksa, może przesiąknie spokojem i zrównoważeniem starszego towarzysza :)

ps. świetny ma kolorek, nie za jasny, nie za ciemny, jak na mój gust :lol:[/QUOTE]

Tak, Maks świetnie sprawdza się w roli przewodnika:p

[quote name='deer_1987']Jak juz sie ma te dwa to tez fajnie innych kolegow spotkac :D szkoda ze to takie rzadkie zjawisko w szwecji.... tu sa psy co nawet w strone innego popatrzec nie moga bo juz wlasciciel cmoka na niego..[/QUOTE]

U nas też jest podobnie.

[quote name='Mudik']No wreszcie4 maluch jestr super, zabierzecie go do Warszawy na wystawę w ramach socjalizacji? Pozna koleżankę Ungę i kolegów Yankeesa i Delika.[/QUOTE]

Mamy taki zamiar, niech się uczy:lol:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Gratuluję nowego nabytku :). Mały jest uroczy i to takie "lekarstwo" na smutki tak jak u nas.
Może się spotkamy w Łodzi ;).[/QUOTE]

Dziękujemy:):)
Mamy takie plany, żeby być w Łodzi.

[quote name='NATKA']Ale się czai w tych trawach :p[/QUOTE]

Taki przyczajony tygrys;):evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Ale świetny maluch! Jaki słodki z niego msiek[/QUOTE]

Niom, fajny jest:lol:

Posted

[FONT=Georgia]przyszłam pogapić się na malucha bo nim się wszyscy spostrzeżemy wyrośnie ta kuleczka w nieco większą kuleczkę, no może kulę :evil_lol:
cudny jest :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam pogapić się na malucha bo nim się wszyscy spostrzeżemy wyrośnie ta kuleczka w nieco większą kuleczkę, no może kulę :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]cudny jest :loveu:[/FONT]

Cieszę się:)

[quote name='Wanilka']Ale sobie fajnego wypierdaska sprawiłyście he he :lol: Wiedziałam ,że tak bedzie:evil_lol:

Ooooo:crazyeye: a kto do nas zawitał:multi::multi:
Jak miło Cię widzieć. tak wypierdas totalny, dzięki:lol:

[quote name='aleksandra2323']Trochę do Was nie zaglądałam, a tu taka cudnej urody niespodzianka :multi:. Cieszę się razem z Wami.

Witaj dawno niewidziana:lol::lol:

[quote name='deer_1987']Jak z jego aklimatyzacja? ciekawy swiata?

Bardzo szybko i bez problemów się zaaklimatyzował. Tak bardzo ciekawy, ale lepiej poznaje się świat w towarzystwie Maksa;):p

[quote name='Asiaczek']Aniu, piszcie o Aiku. My teraz wszyscy głodni informacji o nim:)

Pzdr.

Dobrze.

Posted

I ja witam małego Aiko w szpicowej rodzinie. Niech nam ,a raczej Wam wyrosnie prawdziwy wilczy. Jestem go bardzo ciekawa na żywo - mam nadzieje ,że już wkrótce. Tylko obchodźcie sie z nim łagodnie, żeby nie załapał "stresa"
Wyglada na spokojnego psiaka, bardziej jak Max , bo Spark był bardzo energiczny i mocno nakręcony.
Wygłąskaj futra
Basia

Posted

[quote name='deer_1987']No na pewno lepiej miec kogos blisko :D[/QUOTE]

Jasne:)

[quote name='tulasy']I ja witam małego Aiko w szpicowej rodzinie. Niech nam ,a raczej Wam wyrosnie prawdziwy wilczy. Jestem go bardzo ciekawa na żywo - mam nadzieje ,że już wkrótce. Tylko obchodźcie sie z nim łagodnie, żeby nie załapał "stresa"
Wyglada na spokojnego psiaka, bardziej jak Max , bo Spark był bardzo energiczny i mocno nakręcony.
Wygłąskaj futra
Basia[/QUOTE]

Witaj Basiu:):)

jak nie będzie w 100% wilczy:mad:, to my go...przerobimy:evil_lol:

On nie ma wyjścia, musi byc wolf.
Już niedługo się spotkamy:multi::multi::multi: bardzo się cieszę.

Tak bardzo przypomina Maksa. Spark był ( nie mogę się do tego czasu przeszłego przyzwyczaić....) bardziej dominujący, ale w stosunku do ludziów był ok., był bardziej wylewny od Maksa, potrzebował więcej kontaku, zabaw i innych wygłupów.
A zresztą nie da się porównać psów, które dzieliła różnica 10 lat życia.
Maks w młodości nie był oazą spokoju, miał swoje "za uszami";).

Zobaczymy jaki wilczy wyrośnie z małego...ale obiektywnie trzeba przyznać, że jest fajny

Posted

Aniu, a ja mam jeszcze taką prośbę.
Czy wy jutro po Sekcji jedziecie prosto do domu? Jesli tak, to czy mogłabym się z Wami zabrać do M.? Bo ja chciałabym jutro dotrzec do tej firmy, w której kupiłam aparat. Zapasowy akumulatorek mi nie działa i może mi wymienią na sprawny... A od Was mam juz tylko kilka przystanków autobusem. To by mi szybciej poszło.

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']jak tkos juz mial 2 psy to ciezko potem miec 1..[/QUOTE]

Tak, to prawda.....

[quote name='Asiaczek']Aniu, a ja mam jeszcze taką prośbę.
Czy wy jutro po Sekcji jedziecie prosto do domu? Jesli tak, to czy mogłabym się z Wami zabrać do M.? Bo ja chciałabym jutro dotrzec do tej firmy, w której kupiłam aparat. Zapasowy akumulatorek mi nie działa i może mi wymienią na sprawny... A od Was mam juz tylko kilka przystanków autobusem. To by mi szybciej poszło.

Pzdr.[/QUOTE]

Pewnie tak. Oczywiście nie ma sprawy.
Asiu, Tylko dowiedz się, czy ta firma działa do wieczora.....Żebyś nie jechała na próżno.

Posted

[quote name='sunshine']Dzieńdobry słonecznie- burzowo...diabli wiedzą w końcu jak:P głaski i drapki dla wilczych :D I buziaczki w łysiutki szczenięcy brzuchol urwisa^^[/QUOTE]

Hello, słonecznie:p

Dzięki, wydrapane, wygłaskane i ucałowane;):lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']
Pewnie tak. Oczywiście nie ma sprawy.
Asiu, Tylko dowiedz się, czy ta firma działa do wieczora.....Żebyś nie jechała na próżno.[/QUOTE]
Właśnie do nich dzwoniłam. Nie ma własciciela (jest w trasie), jest tylko pracownik. I o ile akumulatorki są, o tyle jutro ok. 20-tej nikogo nie będzie. Trudno. Trzeba jednak pojechac do nich w dzień, z samego rana, aby nie było tak gorąco... A chciałam byc taka chytra...;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Właśnie do nich dzwoniłam. Nie ma własciciela (jest w trasie), jest tylko pracownik. I o ile akumulatorki są, o tyle jutro ok. 20-tej nikogo nie będzie. Trudno. Trzeba jednak pojechac do nich w dzień, z samego rana, aby nie było tak gorąco... A chciałam byc taka chytra...;)

pzdr.[/QUOTE]

Bez sensu, uwielbiam takie firmy......
A w sobotę pracują? Bo my w sobotę rano będziemy na Polach i później wracamy na wieś;)