Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Maks i Spark']Tak egzamin zdany:lol:[/QUOTE] Nie ma to jak oficjalna informacja:) Jeszcze raz gratulacje dla Mani:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Nie ma to jak oficjalna informacja:) Jeszcze raz gratulacje dla Mani:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki w imieniu Mani:) Mania dziś pierwszy dzień w pracy!!!!! Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 O, rrrrrany! Nic wczoraj nie mówiłyście... Jaka to praca - wakacyjna? Pzdr. Quote
M&S Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Asiaczek']O, rrrrrany! Nic wczoraj nie mówiłyście... Jaka to praca - wakacyjna? Pzdr.[/QUOTE] Staż studencki, ponieważ jej rocznik jest pierwszym z licencjatem to muszą mieć praktyki drugoroczniaki....a firmy taki młodych specjalnie zatrudniać nie chcą. A ja idę na masażżżż:) papa Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Maks i Spark']Dzięki w imieniu Mani:) Mania dziś pierwszy dzień w pracy!!!!![/QUOTE] Jedno gratulacje bylo wyzej teraz drugie! Quote
NATKA Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No no to się dzieje egzaminy zdane, praca rozpoczęta, dziewczyna idzie jak burza :p, pozdrowionka przesyłam :lol: Quote
Angelika_Roser Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Wilczusie śliczniusie :loveu: miłoego dnia ![/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Maks i Spark']Staż studencki, ponieważ jej rocznik jest pierwszym z licencjatem to muszą mieć praktyki drugoroczniaki....a firmy taki młodych specjalnie zatrudniać nie chcą. A ja idę na masażżżż:) papa[/QUOTE] Jeśli to nie tajemnica, to gdzie ten staz będzie? I rozumiem, że on płatny, ten staz...? Oj, ja powinnam iść na masaż łydek, bo nadal jeszcze troche kuleję i mam ponaciągane ścięgna Achillesa... pzdr. Quote
M&S Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='deer_1987']Jedno gratulacje bylo wyzej teraz drugie! Dzięki:lol: [quote name='NATKA']No no to się dzieje egzaminy zdane, praca rozpoczęta, dziewczyna idzie jak burza :p, pozdrowionka przesyłam :lol: ...nie ma wyjścia:evil_lol:, dzięki futrzaku:p [quote name='Izabela124.']I ode mnie gratulacje! Dziękować, dziękować:lol::lol: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Cześć Wilczusie śliczniusie :loveu: miłoego dnia ![/FONT] Cześć kitko:) [quote name='Asiaczek']Jeśli to nie tajemnica, to gdzie ten staz będzie? I rozumiem, że on płatny, ten staz...? Oj, ja powinnam iść na masaż łydek, bo nadal jeszcze troche kuleję i mam ponaciągane ścięgna Achillesa... pzdr. Staż w agencji reklamowej, generalnie takie praktyki nie są płatne, ale podobno maja zapłacić.... Tak masaż jest dobrą opcją, ja polecam:p Quote
Asiaczek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dostałam SMS'a z wierszykiem... ale chyba nie ma co wstawiac na DGM, prawda? pzdr. Quote
M&S Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Dostałam SMS'a z wierszykiem... ale chyba nie ma co wstawiac na DGM, prawda? pzdr.[/QUOTE] Podoba Ci się? Może lepiej nie wstawiać...jeszcze sie ktoś poczuje dotknięty Quote
Asiaczek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No właśnie... a może nawet i po sądach będą ciągać...? Po co nam to, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 M&S - dzięki jeszcze raz za mail z załącznikiem. Nie wiem, czy nie jest lepszy niż to, co poprzednio...:) Pzdr. Quote
M&S Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='deer_1987']Witam sie wieczornie! A ja witam porannie:p [quote name='Asiaczek']M&S - dzięki jeszcze raz za mail z załącznikiem. Nie wiem, czy nie jest lepszy niż to, co poprzednio...:) Pzdr. Bardzo proszę, lubię takie "smaczki";):lol: Quote
M&S Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='deer_1987']Porannie tez jestem :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę:) Quote
M&S Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Trochę różnych fotek;) [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cavy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Nie wyświetlają mi się niestety żadne zdjęcia. :shake: Quote
M&S Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Jak wstawiałam, to wszystko było ok., a teraz nic nie widać.:mad: wtawię raz jeszcze, ale troche później.... Quote
Recommended Posts