M&S Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 sunshine napisał(a):Witam:D U nas było dziś cudnie:D Chłodno ale pogodnie:) Są zdjęcia ze spacerku:) Hello:) u nas dziś słońca brak, rano padało i jak dla mnie to zimno jest... Pójdę do Was zaraz:p jamnicze napisał(a):Widać że sparkowe szczylki trafiły do dobrych domków, po prostu radość i miłość bije z tych zdjęć :) Tak, masz rację:lol: NATKA napisał(a):Witanko :multi: U mnie deszczowo i burzowo ... Hello :multi: ja domagam sie słońca:mad::mad::mad:;) Quote
Błyskotka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 U mnie przez ostatnie 2 dni deszcze i burze i to dość porządne. Ja lubię słońce ale nie aż takie upały które były :(. Quote
taxelina Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Babcia isala ze rodzice do szwecji zabrali pogode bo wlasnie 12 stopni i zimno i padalo dzis w wawie.. a my mielismy calkiem fajna pogode i mily dzien z psami spedzoeny :) Quote
Asiaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jak zdrowie Szanownej Mani? Ciutkę lepięj? Pzdr. Quote
M&S Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 deer_1987 napisał(a):Babcia isala ze rodzice do szwecji zabrali pogode bo wlasnie 12 stopni i zimno i padalo dzis w wawie.. a my mielismy calkiem fajna pogode i mily dzien z psami spedzoeny :) No widzisz, słońce dotarło;) Asiaczek napisał(a):Jak zdrowie Szanownej Mani? Ciutkę lepięj? Pzdr. Zdrowie trochę lepiej, dzięki. Jedzie na egzamin. Quote
M&S Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Sparku, Malutki (17.10.2005-15.04.2010), to już dwa miesiące....bardzo nam Ciebie brakuje:-(:-(:-(:-( Quote
taxelina Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Maks i Spark napisał(a):Sparku, Malutki (17.10.2005-15.04.2010), to już dwa miesiące....bardzo nam Ciebie brakuje:-(:-(:-(:-( :( Maks i Spark napisał(a):No widzisz, słońce dotarło;) Ale dzis poszlo.. zapraszam do nas na filmiki z krolikiem :D Quote
bety Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 NATKA napisał(a):Hi hi Edel na desce z tyłu samochodu mnie rozbawił - tak samo moje wilczysko na początku jeździło w aucie ale doopka urosła i deska stała się za mała :evil_lol: To nie doopka urosła, tylko samochód się skurczył. :) Maks i Spark napisał(a):Pewnie kiedys będą, ale Maks nie lubi być fotografowany i najładniej wtedy wychodzi tylnia jego część ciała;) Tył to też jakieś zdjęcie Maksa :) moje paskudy też czasem są problematyczne do focenia. Miłego wieczoru. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 I jak tam egzaminy u Mani? Wierzę, że sobie poradzi/poradziła. Mimo kiepawego samopoczucia... Jak ten czas leci. Dla Futrzaka["] Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy Wilczusie :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Hej, jak z sobotą? A jak z piątkiem? Będziecie na Sekcji? pzdr. Quote
łamAga Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witamy w słoneczną środę i życzymy miłego dzionka :lol: Quote
jamnicze Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Pogoda już przyjemniejsza, nic tylko z psem na spaceros :) i fotki, fotki, fotki :) Quote
taxelina Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jamnicze napisał(a):Pogoda już przyjemniejsza, nic tylko z psem na spaceros :) i fotki, fotki, fotki :) u nas sa fotki :P ale i tu ym chetnie zobaczyla fotki :) Quote
M&S Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Asiaczek napisał(a):I jak tam egzaminy u Mani? Wierzę, że sobie poradzi/poradziła. Mimo kiepawego samopoczucia... Jak ten czas leci. Dla Futrzaka["] Pzdr. Jeszcze nie ma wyników, bo teraz egzaminy są w formie pisemnej.....Zdrowie duzo lepiej. Tak, czas leci:shake: Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy Wilczusie :loveu:[/FONT] Cześć Kitki:):) Błyskotka napisał(a): Miłego i pogodnego dnia życzę :). Dzieki, był nawet udany:p Asiaczek napisał(a):Hej, jak z sobotą? A jak z piątkiem? Będziecie na Sekcji? pzdr. Nie będzie nas, wyjeżdżamy w piątek i wracamy w sobotę późnym wieczorem.... dOgLoV napisał(a):Witamy w słoneczną środę i życzymy miłego dzionka :lol: dzięki, słoneczna była, ale jak dla mnie to trochę chłodnawo:roll: jamnicze napisał(a):Pogoda już przyjemniejsza, nic tylko z psem na spaceros :) i fotki, fotki, fotki :) Tak dla psów zdecydowanie milsza:lol: deer_1987 napisał(a):u nas sa fotki :P ale i tu ym chetnie zobaczyla fotki :) Może będą;) Quote
M&S Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Dzięki za info. Miłego wyjazdu... Pzdr. Dzięki, musi być miły;) Quote
M&S Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 jamnicze napisał(a):Dzień dobry :) Dzień dobry:p Quote
taxelina Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jak tam dzien mija? my bylismy w narodowym parku :) Quote
M&S Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 deer_1987 napisał(a):jak tam dzien mija? my bylismy w narodowym parku :) Dziekujemy, bardzo zabiegany i pracowity.....zakupy, gotowanie i jeszcze zrobiłyśmy nalot Asiaczkom;) Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 deer_1987 napisał(a):a jakies fotki ze spotkania beda? Powiem szczerze, że żadna z nas nawet nie pomyślała o aparacie i fotkach. To byl innego rodzaju "nalot":) Pzdr. Quote
M&S Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Powiem szczerze, że żadna z nas nawet nie pomyślała o aparacie i fotkach. To byl innego rodzaju "nalot":) Pzdr. Tak, innego rodzaju;) Quote
Recommended Posts