M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='bianka19']Cześć wam. ;)[FONT=Georgia][/FONT] Cześć:) [quote name='Asiaczek']Witajcie! Ja juz wrócona z Łotwy, podziwiam cudne pluszaki:) Pzdr. Hello:p Wiem, ale dogo mnie coś nielubi.....:diabloti: chciałam wstawic foty, odpisać na posty i "zwizytować" inne galeri, ale mnie wywaliło:mad::mad::mad: [quote name='jamnicze']Maluchy rosną i chwytają za serducho, ręce same się do nich pchają, dobrze,że nie są tu blisko, bo by były całe wymiętolone :) Zaczynają się przepoczwarzać:evil_lol: Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='bety']Niki najfajniejszy. Pzdr Wszystkie fajne;):lol: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Witamy się kwieciście :loveu: miłego dnia[/FONT] Dziekujemy i wzajemnie:p [quote name='Asiaczek']M&S - nadal walczycie z kanalizacją...? pzdr. ...nie teraz z dogo :mad::diabloti::angryy: [quote name='as_kate']Witamy się :) Piękna mała :loveu: Cześć:) Dzięki :p Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 ...takie miłe klimaty http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/UNSERSTRADEGUND2.wmv Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Asiaczek']Za to dzisiaj Dogo smiga, że hej! Pzdr.[/QUOTE] ...no nie powiedziałbym:shake:, wywaliło mnie po jednej odpowiedzi:angryy::mad: Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A teraz uprzejmie donoszę, SPARK jest już oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No gratulacje :). Ja nawet nie wiem kiedy go zrobił :oops:. Quote
łamAga Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Oooooooooooooooooooooooo to GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Błyskotka']No gratulacje :). Ja nawet nie wiem kiedy go zrobił :oops:.[/QUOTE] Dziękujemy:) ..a zrobił w tak zwanym międzyczasie;) [quote name='dOgLoV']Oooooooooooooooooooooooo to GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dzieki, dzięki:):) Quote
gosiaja Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='maks i spark']a teraz uprzejmie donoszę, spark jest już oficjalnie interchampionem :multi::multi::multi::loveu::loveu: gratulujemy !!!!!!!! Quote
bety Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Maks i Spark']A teraz uprzejmie donoszę, SPARK jest już oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi::multi::loveu::loveu: Donosicielka jedna - nieładnie - hi hi hi. GRATULACJE Pzdr Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='gosiaja']gratulujemy !!!!!!!![/QUOTE] :lol::lol:DZIĘKUJEMY:lol::lol: [quote name='bety']Donosicielka jedna - nieładnie - hi hi hi. GRATULACJE Pzdr[/QUOTE] Uprzejmie dziękujemy :p:p:p Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Maks i Spark']...no nie powiedziałbym:shake:, wywaliło mnie po jednej odpowiedzi:angryy::mad: Bo może zbyt namolna byłaś...;) [quote name='Maks i Spark']A teraz uprzejmie donoszę, SPARK jest już oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi::multi::loveu::loveu: Juz gratulowałam w innym temacie, ale mogę i tu:) GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
J.G Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Maks i Spark']A teraz uprzejmie donoszę, SPARK jest już oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi::multi::loveu::loveu: Gratuluję bardzo serdecznie. Quote
M&S Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Bo może zbyt namolna byłaś...;) Juz gratulowałam w innym temacie, ale mogę i tu:) GRATULACJE!!! Pzdr. ...nie byłam:eviltong: A pewnie, miłych słów nigdy dość;)....Dziękujemy:lol: J.G napisał(a):Gratuluję bardzo serdecznie. Serdecznie dziękujemy:lol::lol: Quote
jamnicze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Maks i Spark napisał(a):A teraz uprzejmie donoszę, SPARK jest już oficjalnie INTERCHAMPIONEM :multi::multi::multi::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Super buźka dla interka i jego Pani :loveu: Quote
Recommended Posts