jamnicze Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Faktycznie, jakie Twoje chłopaki były jasne w wieku kilku miesięcy, aż się wierzyć nie chce. Quote
łamAga Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O kurcze ale Edel jest mądry już w tym wieku wie że jak pada deszcz to konieczny do spaceru jest parasol :evil_lol: pozdrawiamy wieczorno - nocnie :lol: Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 bianka19 napisał(a):Śliczne te maluszki ;) TAK, tak, tak :lol: jamnicze napisał(a):Faktycznie, jakie Twoje chłopaki były jasne w wieku kilku miesięcy, aż się wierzyć nie chce. Wilcze przechodzą totalną metamorfozę i czasmi z pieknego szczeniaka wyrasta niezbyt ładny dorosły osobnik i odwrotnie.... dOgLoV napisał(a):O kurcze ale Edel jest mądry już w tym wieku wie że jak pada deszcz to konieczny do spaceru jest parasol :evil_lol: pozdrawiamy wieczorno - nocnie :lol: Bardzo mądry jest, ma to pewnie po Tatusiu;):evil_lol: Pozdrawiamy porannie:p Quote
łamAga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy sie porannie choć trochę pochmurnie :bye: Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 dOgLoV napisał(a):Witamy sie porannie choć trochę pochmurnie :bye: Hello:) u nas też chmury i padało Błyskotka napisał(a):Witam :). Miłego dnia życzę :). Dzień dobry:) Dzięki i wzajemnie A na dobry dzień EMELY :loveu::lol: Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 EMELY c.d.:):) uszy jak u nietoperza:evil_lol:;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Śliczne te zdjęcia i tak ładnie obrobione. Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne te zdjęcia i tak ładnie obrobione. Bardzo dziękuję, ale to nie jest moja zasługa..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A w jakim programie te foteczki były obrabiane? Chodzi mi głównie o ramki. są po prostu sliczne! pzdr. Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a):A w jakim programie te foteczki były obrabiane? Chodzi mi głównie o ramki. są po prostu sliczne! pzdr. Nie mam pojęcia:oops::shake: Jak sie dowiem, to oczywiście uprzejmie doniosę;) Quote
NATKA Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Maks i Spark napisał(a):...a to dla odmiany;) Hi hi dobre :D:D:D Co do programiku też jestem ciekawa bo naprawdę zdjęcia super obramowane są :p Quote
Angelika_Roser Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rameczki bardzo ładne... ale zawartość lepsza :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]gdzie więc nowe fotki?!! :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Rameczki bardzo ładne... ale zawartość lepsza :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]gdzie więc nowe fotki?!! :loveu:[/FONT] Wstawiłam dziś kilka.... Quote
Angelika_Roser Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]o ale już je widziałam :evil_lol: me oczy spragnione są... i oczekują więcej :loveu: [/FONT] Quote
M&S Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]o ale już je widziałam :evil_lol: me oczy spragnione są... i oczekują więcej :loveu: [/FONT] ale niestety nie jest to od nas zależne...musimy poczekać, aż nowa partia z Austrii zostanie przysłana :] Quote
as_kate Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witamy się czwartkowo ( i zalegle wtorkowo i środowo...) ;) Faktycznie nietoperkowate uszki :loveu: Quote
M&S Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 as_kate napisał(a):Witamy się czwartkowo ( i zalegle wtorkowo i środowo...) ;) Faktycznie nietoperkowate uszki :loveu: Hello:) my również witamy!!!! a to nowe foty EMELY:loveu::loveu::loveu: mały drapieżca:evil_lol::evil_lol:;) Quote
gosiaja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :) miłego czwartku u nas jakiś śnieg znów w nocy zaatakował Quote
M&S Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 gosiaja napisał(a)::) miłego czwartku u nas jakiś śnieg znów w nocy zaatakował Hello:) Dzięki, u nas deszczowo.... Quote
Mudik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ały drapieżca świetnyyyyyy!!! Super malutka jest. Quote
M&S Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Mudik napisał(a):ały drapieżca świetnyyyyyy!!! Super malutka jest. Niom, cuuudna uszatka:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam je wszystkie:lol::lol::lol: A to ESTELLE:loveu::loveu::loveu: , a tam już jakby wiosna:cool3: Quote
jenis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Maks i Spark napisał(a):Niom, cuuudna uszatka:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam je wszystkie:lol::lol::lol: A to ESTELLE:loveu::loveu::loveu: , a tam już jakby wiosna:cool3: Witanko Zazdroszcze ime tej juz wiosny ,u nas wczoraj śnieg nas przywitał to co stopniłao znowu dopadłąo:( Quote
Recommended Posts