Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jakie wilczusie malusie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeju jeju zaraz się rozpuszczę :loveu::loveu::loveu::loveu: dajcie jednego :diabloti: [/FONT] Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS] dajcie jednego :diabloti: [/FONT] Chętnie, ale następnym razem :) A. Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hihi :loveu: wilczusie śliczniusie[/FONT] Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]hihi :loveu: wilczusie śliczniusie[/FONT] Oj tak :loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
NATKA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Do zamiziania :loveu::loveu::loveu: http://img522.imageshack.us/img522/5918/wirdreiheute.png A jak ślicznie się bawią z mamusią :lol::lol::lol: Quote
as_kate Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nic, tylko schrupać i potem wyciągłac kłaczki z zębów ^^ Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='NATKA']Do zamiziania :loveu::loveu::loveu: http://img522.imageshack.us/img522/5918/wirdreiheute.png A jak ślicznie się bawią z mamusią :lol::lol::lol: Szkoda, że są tak daleko...... [quote name='as_kate']nic, tylko schrupać i potem wyciągłac kłaczki z zębów ^^ ...byłoby duuużo wyciągania ;):evil_lol: A. Quote
jonQuilla Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Georgia]znów mam napisać że są śliczne? nie chcę się powtarzać ale muszę :loveu::loveu: wszystkie są fantastyczne ale Edel to Edel, dla niego mogłabym stracić głowę :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]znów mam napisać że są śliczne? nie chcę się powtarzać ale muszę :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]wszystkie są fantastyczne ale Edel to Edel, dla niego mogłabym stracić głowę :loveu:[/FONT] a mów do woli, że śliczne są :lol::multi: Tak, ja dla niego już straciłam głowę, ale wszystkie są cuuudne :loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czy ja też mogę się zapisać do fanklubu Edela ;););) Quote
as_kate Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Maks i Spark napisał(a): ...byłoby duuużo wyciągania ;):evil_lol: A. Tylko troszkę :evil_lol: miłość wszystko zwycięży, nawet dentystę :p Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Eeeee to ja też chcę do Funclubu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] !! Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='NATKA']Czy ja też mogę się zapisać do fanklubu Edela ;););) Oczywiście, serdecznie zapraszamy :) [quote name='as_kate']Tylko troszkę :evil_lol: miłość wszystko zwycięży, nawet dentystę :p ...dentysta naszym przyjacielem jest ;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Eeeee to ja też chcę do Funclubu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] !! Nie ma przeszkód.... A. Quote
jamnicze Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A ja bym chyba nie umiała wybrać, te puszysta kuleczki są wszystkie śliczniutkie i do zamiziania :) Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 jamnicze napisał(a):A ja bym chyba nie umiała wybrać, te puszysta kuleczki są wszystkie śliczniutkie i do zamiziania :) Zgadzam się z Tobą, wszystkie są pięęęękne, ale zazwyczaj jest taki, który Cię znajduje i Ty jego :) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 albo takie co to cie urzeknie i chocby bylo male balde i odstajace to wlasnie to chcesz!!!! w koncu trafilam no i mam nadzieje ze bede czesciej drapaj siersciaste Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Tekla64 napisał(a):albo takie co to cie urzeknie i chocby bylo male balde i odstajace to wlasnie to chcesz!!!! w koncu trafilam no i mam nadzieje ze bede czesciej drapaj siersciaste Cieszę się, że jesteś :) będę drapać Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ratunku ratunku !! Jestem jeszcze taka niesforna :loveu: łapeczki mi uciekają :loveu::loveu::loveu: [/FONT]http://www.repage3.de/memberdata/kirengeshoma/EMELYZUAHSUE.png Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Trochę archiwanych zdjęć z października ubiegłego roku :) Desna Desna i Spark Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 a to taki mix ;) http://www.repage3.de/memberdata/constanze_2/DESNASPARK2.wmv Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 I jeszcze jeden :) http://www.repage3.de/memberdata/kirengeshoma/WELPENNEU.wmv Quote
jonQuilla Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Georgia]ostatnie zdjęcie na pierwszym filmiku bardzo mi sie podoba :loveu: i ile radości daje patrzenie chociażby tylko na zdjęciach na takie maluszki :)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Uffff, wreszcie "po latach" milczenia mam co nadrabiac u Was:) A maluchy, fakt, sliczne, zadowolone pyszczki... Może w przyszłym roku replay...? Pzdr. Quote
Recommended Posts