Mania&Dolly&MuSan Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 :laola::laola::laola: GRATULUJEMY i zdrówka życzymy:loveu: Quote
jamnicze Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 gosiaja napisał(a):jamnicze fajny ten twój faworyt i taki duży już ;) Upssss:oops:, i znowu pomieszały mi się fotki:evil_lol:, tak to jest, jak się kilka galerii na raz odwiedza ;) Quote
Asiaczek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Co tam u Desny? Wszystko w porzadku? A co u Was? Będziecie w piątek na Wigilii? Pzdr. Quote
bety Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Troszkę spóźniona jestem ale co tam. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr Quote
M&S Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='jenis']Witam Dawno mnie u was nie było a tu takie wieść.Nie złe stadko macie GRATULACJE! No to będzie co przy nich robic za jakiś czas:lol:.Pozdrawiam mizianko dla rodziców i maluszków. Dzięki za gratulacje ...na szczęście to nie my się będziemy maluchami zajmować, bo dzieli nas 1400km...ale z drugiej strony troszkę szkoda, bo chętnie wymiziałabym te kluski [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:laola::laola::laola: GRATULUJEMY i zdrówka życzymy:loveu: :D:D:D dzięki ;) [quote name='jamnicze']Upssss:oops:, i znowu pomieszały mi się fotki:evil_lol:, tak to jest, jak się kilka galerii na raz odwiedza ;) mam nadzieję, ze na takiego to one nie wyrosną :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Co tam u Desny? Wszystko w porzadku? A co u Was? Będziecie w piątek na Wigilii? Pzdr. Desna i maluchy mają się dobrze :) u nas tez wszystko ok na Wigilii? zanaczy w oddziale? może się pojawimy ;) [quote name='bety']Troszkę spóźniona jestem ale co tam. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr wybaczamy i dziękujemy :eviltong: m. Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tak, tak. Chodziło mi o Wigilię w Oddziale. Ma się rozpocząć o 17.00. A może w następny weekend znajdziecie troszkę czasu dla małych basków-bobasków? Sa coraz fajniejsze... pzdr. Quote
M&S Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Tak, tak. Chodziło mi o Wigilię w Oddziale. Ma się rozpocząć o 17.00. A może w następny weekend znajdziecie troszkę czasu dla małych basków-bobasków? Sa coraz fajniejsze... pzdr. Jest to bardzo prawdopodobne, że wpadniemy na 17.00 ;) a teraz może uda mi się wstawić foty.... Quote
M&S Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Desna i maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
QQk Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witamy się i gratulacje Śliczne te stworki :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mama z małymi glizdusiami :) http://img46.imageshack.us/img46/7466/mutterglueck.png Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Widzę, że jedne sa jaśniesze, inne - ciemniejsze. I jakby jedne miały dłuższa sierść, a drugie - krótszą. Czy mi się tylko tak wydaje...? pzdr. Quote
NATKA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Piękne - mamusia jak się patrzy a maluszki wilczkowe do zamiziania :lol::lol::lol: http://img31.imageshack.us/i/familiejpg.png/ Quote
Izabela124. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Gratuluję maluszków :multi::multi::multi: Są urocze :loveu::loveu::loveu: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cisza. pusto :crazyeye: Co się dzieje?? Takie słodkie maluszki a prawie nikt nie zagląda :roll: Tak jak do nas, a też mamy maluszki:eviltong: A. Kluseczki śliczności:lol: zdrówka dla Desny i całej gromadki życzymy. Quote
Angelika_Roser Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wspaniałych świąt, spełnienia marzeń, pachnącej choinki i gwiazki... która spełni każde życzenie :loveu:[/FONT] Quote
lolka75 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 chwilke mnie nie bylo a tu TAKIE wiesci:loveu::multi: ale sie Sarkus spisal:multi::loveu::multi: gratulacje!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I czemu M&S się nie odzywają...? Pzdr. Quote
Szybowiec Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku składają Szybowce. [/FONT] Quote
NATKA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]MOJE ŻYCZONKA DLA CIEBIE [SIZE=2]kliknij :x-mas::tree1::x-mas:[/FONT] [/FONT] Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Recommended Posts