NATKA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To trzymam kciuki co by się udało :thumbs: Quote
M&S Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='NATKA']To trzymam kciuki co by się udało :thumbs: Dzięki :) A. ... parę fotek Desny :) Quote
taxelina Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Szpice maja te slodkie mordki takie usmiechniete ;) Quote
NATKA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jeju jaka ona [FONT=Comic Sans MS]PIĘKNA :iloveyou::iloveyou::iloveyou: [FONT=Arial][SIZE=2]Sunieczka z taka okazała kryza - cudo poprostu to ostatnie zdjęcie mnie oszołomiło :loveu: [/FONT] [/FONT] Quote
M&S Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='deer_1987']Szpice maja te slodkie mordki takie usmiechniete ;) Tak wilcze mają bardzo bogatą mimikę :) [quote name='NATKA']Jeju jaka ona [FONT=Comic Sans MS]PIĘKNA :iloveyou::iloveyou::iloveyou: [FONT=Arial][SIZE=2]Sunieczka z taka okazała kryza - cudo poprostu to ostatnie zdjęcie mnie oszołomiło :loveu: [/FONT] [/FONT] Zgadzam się z Tobą futro na 4 łapach, a tak na marginesie to wilcze z Hadenmrktu mają suuuper futra i są duuuuuże, takie prawdziwe wolfy A. Quote
taxelina Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tak wilcze mają bardzo bogatą mimikę :) Jamniki tez.. ale to wiesz.. Quote
M&S Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Jamniki tez.. ale to wiesz.. Pewnie, że wiem ;) A. Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witanko, nadal podziwiam sparkową panienkę :) Quote
NATKA Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tak wilcze mają bardzo bogatą mimikę :) Zgadzam się z Tobą futro na 4 łapach, a tak na marginesie to wilcze z Hadenmrktu mają suuuper futra i są duuuuuże, takie prawdziwe wolfy A. Z tą mimiką zgadzam się w 100% - wilczki mówią oczami i nie ma takiego komunikatu którego by nie potrafiły przekazać ;) :p "Prawdziwe wolfy" pisz tak dalej a już z zachwytu nie wyjdę :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Agniecha93 napisał(a):Hejo :D A Desny to kto? Desna to narzeczona Sparka. Mieszka w Austrii i jest po prostu booooska!:) Pzdr. Quote
NATKA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Odwiedziłam sobie stronkę hodowli ;) te dwa ciemne psiaki są fantastyczne :loveu: a jakie piękne zdjęcie mają Sparkusia i Desny :lol: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam Mikołajkowo :lol: Fakt, Desna i Spark to piękna para :iloveyou: Dzieci - Sparkusie będą CUDNE. Quote
Angelika_Roser Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy wilczych :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
bety Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hej, czekamy na efekty międzynarodowej randki. :cool3: Pzdr Quote
jamnicze Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 One się miały jakoś tak na dniach chyba rodzić? :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Poród jest wyznaczony na ok. 12.12.2009 r. Ale dlaczego juz wilcze tak zamilkły...? pzdr. Quote
Atrisko Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bo przeżywają...nie ma się co dziwić...jak sobie poczytałam o takiej międzynarodowej wolfowej randce to zaraz na malusią Sparkusiową dziewuszkę zachorowałam... No Aniu...gratulacje... Quote
NATKA Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Poród jest wyznaczony na ok. 12.12.2009 r. Ale dlaczego juz wilcze tak zamilkły...? pzdr.[/QUOTE] Otóż to do 12 troszku czasu jest :p mi się wydaje, że ta nieobecność to prędzej spowodowana jest "nową, super szybką dogomnią" :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Atrisko']Bo przeżywają...nie ma się co dziwić...jak sobie poczytałam o takiej międzynarodowej wolfowej randce to zaraz na malusią Sparkusiową dziewuszkę zachorowałam... No Aniu...gratulacje...[/QUOTE] O, czyżby jednak córeczka Sparkiego zawita do PL? pzdr. Quote
Atrisko Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Asiaczek']O, czyżby jednak córeczka Sparkiego zawita do PL? pzdr.[/QUOTE] Asiaczku ...marzycielko...marzycielko taka jak ja... Quote
Recommended Posts