M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']http://img20.imageshack.us/img20/9648/obraz361ls.jpg stesknilam sie za usmiechnieta mordka!! Tak Spark śmieje się całą swoją psią osobą :lol: [quote name='Asiaczek']A skąd te fotki? Bo część (rozpoznaję!) od Was z domku, a reszta...? pzdr. Fotki są z Austrii ;) Maks będzie miał dziś operację.....trzymajcie kciuki za niego proszę A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzymamy kciuki! Pisales wczesniej na co operacja? jak tak to mi umknelo.. Quote
NATKA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O jaki szczęśliwy :loveu: i ofutrzony :-o Imageshack - obraz566 mój teraz wygląda jak idź stąd i nie wracaj po stracie podszerstka, a jeszcze mu okrywowy włos zaczął wychodzić - w ogóle to mam pytania czy Twoim psiakom podczas wylińki brązowieją czarne kudły - bo ja ogólnie po tym poznaje, że mu będzie wylinka się zaczynać (szczególnie po kudełkach na karku, które się odbarwiają z czarnego na rdzawy) [FONT=Franklin Gothic Medium]ZA MAKSIA[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium] [/FONT]:thumbs::thumbs: Quote
Incunabula Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć prawie poranne :loveu: ! Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: . [quote name='Maks i Spark']Maks będzie miał dziś operację.....trzymajcie kciuki za niego proszę Trzymam z całych sił! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki! Pisales wczesniej na co operacja? jak tak to mi umknelo.. Nie nie pisałam, to wyszło dość niespodziewanie....:shake: [quote name='gosiaja']:kciuki: :kciuki: :bluepaw: :bluepaw: :loveu::loveu::lol::lol: [quote name='NATKA']O jaki szczęśliwy :loveu: i ofutrzony :-o Imageshack - obraz566 mój teraz wygląda jak idź stąd i nie wracaj po stracie podszerstka, a jeszcze mu okrywowy włos zaczął wychodzić - w ogóle to mam pytania czy Twoim psiakom podczas wylińki brązowieją czarne kudły - bo ja ogólnie po tym poznaje, że mu będzie wylinka się zaczynać (szczególnie po kudełkach na karku, które się odbarwiają z czarnego na rdzawy) [FONT=Franklin Gothic Medium]ZA MAKSIA[/FONT]:thumbs::thumbs: Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz: Dzięki za kciukasy :p [quote name='Incunabula']Cześć prawie poranne :loveu: ! Zdjęcia superowe :multi: ! Takim futrzakom nigdy nie jest zimno, nie to co moim :evil_lol: . Trzymam z całych sił! Witanko :) Fakt moim futrom nie jest zimno :p Dziekuję :lol: A. Quote
Błyskotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Również trzymam kciuki za powodzenie operacji. A co jest Maksowi :( ? Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Również trzymam kciuki za powodzenie operacji. A co jest Maksowi :( ?[/QUOTE] Dzięki :) Ma brzydką narośl na ogonie od strony grzbietu, która b. szybko urosła i trzeba ją wyciąć.....Mam nadzieje, że obudzi się z narkozy.........Bo w jego wieku narkoza jest duzym obciążeniem dla serca :-( A. Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Bądźmy dobrej myśli :).[/QUOTE] Jestem, ale ...... A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzymamy mocno kciuki! o ktorej koniec operacji? Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Trzymamy mocno kciuki! o ktorej koniec operacji?[/QUOTE] Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć... A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć... A.[/QUOTE] Aha to jeszcze, myslalam ze juz trwa. Mocno kciuki trzymamy wiadomo wiek ale trzeba byc dobrej mysli! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987'] trzeba byc dobrej mysli![/QUOTE] Tak :) A. Quote
Agniecha93 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Imageshack - obraz566 ojej dawno nie było tylu zdjęć :loveu: Quote
NATKA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Moje nie łysieją....nawet jak tracą troche podszerstka, to włosa okrywowego nie gubią. Nie wiem jak to robią :razz: Dzięki za kciukasy :p A.[/QUOTE] Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg jaki radosny pysiol :loveu: Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Agniecha93']Imageshack - obraz566 ojej dawno nie było tylu zdjęć :loveu: Ciebie też dawno nie było.....;) [quote name='NATKA']Mój traci ogromne ilości podszerstka i część okrywowych, szczególnie te przerudzone, przez co po wylince jest dużo jaśniejszy :evil_lol: Każdy futrzak inaczej gubi futro..... [quote name='deer_1987']Trzymamy!! Dziękuję :loveu: [quote name='sunshine']http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg jaki radosny pysiol :loveu: Aha ;) Maks jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy A. Quote
taxelina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wyglaszcz go pozniej jak sie obudzi i bedzie mial wiecej sily! Quote
M&S Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']Wyglaszcz go pozniej jak sie obudzi i bedzie mial wiecej sily![/QUOTE] Wygłaszczę :) [quote name='Błyskotka']No to czekamy ......[/QUOTE] Dziękuję :lol: A. Quote
bety Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Maks jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy A. Oddali Ci Maksa do domu niewybudzonego :roll::crazyeye: - ja Gabiśkę odebrałam już wybudzoną. Trzymamy kciuki dalej i czekamy... Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Co z Maksem ? Trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts