taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker... chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D Eh nie ma wilczych szpicow tam :( chyba ze zle szukam.. Quote
gosiaja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987']Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker... chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D Eh nie ma wilczych szpicow tam :( chyba ze zle szukam.. basków też nie znalazłam :-( Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 gosiaja napisał(a):basków też nie znalazłam :-( Basenji sa, wkleilam u ciebie link! Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepraszam pomylilam sie, jest wilczy: Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker... tylko nazwe ma dziwna po szwedzku :D Quote
gosiaja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Basenji sa, wkleilam u ciebie link! widziałam dzięki Quote
M&S Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dzięki za link, keeshond, to nazwa holenderska szpiców ;) Dobrego dnia :lol: A. Quote
M&S Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Miłego dnia życzę :). Dziękuję i wzajemnie :lol::lol: A. Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Georgia]dzień dobry bo słoneczny :loveu::multi:[/FONT] Quote
M&S Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dzień dobry bo słoneczny :loveu::multi:[/FONT] Zgadzam się, dobry dzień, to słoneczny dzień ;) (ale u nas coś sennie się robi, takie leniwe chmurki się snują po niebie.....:p) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ;) Podsyłam słonko i błękitne niebo :p Jutro jadę wiec mi nie jest potrzebne :evil_lol: Miłego dnia :lol: i całego tygodnia :evil_lol: Quote
Incunabula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):Zgadzam się, dobry dzień, to słoneczny dzień ;) (ale u nas coś sennie się robi, takie leniwe chmurki się snują po niebie.....:p) A.[FONT=Tahoma] A u mnie dla odmiany mokro, szaro i w ogóle jakoś tak sennie...[/FONT] [FONT=Tahoma]Miłego wieczoru :) .[/FONT] Quote
M&S Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):;) Podsyłam słonko i błękitne niebo :p Jutro jadę wiec mi nie jest potrzebne :evil_lol: Miłego dnia :lol: i całego tygodnia :evil_lol: Dzięki za słońce, Wam też się przyda w drodze..... Dajcie czadu ;) bianka19 napisał(a):Heeejka :cool3: Hej, hej :p Asiaczek napisał(a):Powoli nadrabiam... Pzdr. Witaj Asiu :) NATKA napisał(a):Dobry Wieczorek :lol: Witam wieczorowo :p Incunabula napisał(a): [FONT=Tahoma]A u mnie dla odmiany mokro, szaro i w ogóle jakoś tak sennie...[/FONT] [FONT=Tahoma]Miłego wieczoru :) .[/FONT] Dzięki i wzajemnie :lol: A. Quote
NATKA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Może by tak jesienne zdjątka dwóch futrzatych panów :cool3: ;) (czekam z niecierpliwością) Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='NATKA']Może by tak jesienne zdjątka dwóch futrzatych panów :cool3: ;) (czekam z niecierpliwością) Gdzies czytalam ze A. nie ma cos ochoty na robienie zdjec :( Quote
NATKA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja myśle, że to żart więc poczekam jeszcze cierpliwie ;) Quote
M&S Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='NATKA']Może by tak jesienne zdjątka dwóch futrzatych panów :cool3: ;) (czekam z niecierpliwością) Fotek brak, mam jeszcze zaległe, z wystawy molosów i trochę z klubówki, do wstawienia i nie mam kiedy tego zrobić..... [quote name='deer_1987']Gdzies czytalam ze A. nie ma cos ochoty na robienie zdjec :( Nie mam specjalnie....:oops: [quote name='NATKA']A ja myśle, że to żart więc poczekam jeszcze cierpliwie ;) Niestety smutna prawda :shake: [quote name='Błyskotka']Miłego Dnia :). Cześć :) A. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Z fotkami mam podobnie. Mam sporo fotek, tylko jakoś chęci i czasu niet... Pzdr. Quote
M&S Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Z fotkami mam podobnie. Mam sporo fotek, tylko jakoś chęci i czasu niet... Pzdr. Nie dziwię Ci się, ja miałam szczere chęci wstawić foty w zeszłym tygodniu, ale "żaba" nie chciała....a teraz nie mam czasu :shake: do bani taki interes.... A. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hahaha, czyżby jakas mała chanderka lub/i depresyjka...?;) pzdr. Quote
M&S Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):hahaha, czyżby jakas mała chanderka lub/i depresyjka...?;) pzdr. Nie, ale sprawy z odszkodowaniem się przedłużają, wydałam "troszkę" pieniędzy na samochodzik...:mad::diabloti:, w zw. z tym nie pojechałam na Węgry....:angryy::-(, nie wiem kiedy przyjdzie człowiek do pieca c.o.....i żeby jeszcze było weselej musimy wyjechać na tydzień ;) (wszystko skumulowało sie w jednym czasie, za dużo jak dla mnie) A. Quote
Recommended Posts