Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ojojoj to nie ciekawie, oby na wszystko starczyło i wyjazd się udało odbyć!:p Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']A, to takie buty... Trzymam kciuci, aby wszystko miało swoją (niską!) cenę!:lol: Pzdr.[/quote] No takie....a dupki ją przecież przeglądali w lipcu i powinni powiedzieć, że trzeba wymienić :diabloti: [quote name='Mudik']Ojojoj to nie ciekawie, oby na wszystko starczyło i wyjazd się udało odbyć!:p[/quote] Bardzo bym chciała A. Quote
bianka19 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cześć Wam ;) Miłego Dnia Życzę:loveu: Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eh te paski i lancuchy.. wiem cos o tym.. Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Wam ;) Miłego Dnia Życzę:loveu:[/quote] Cześć, dzięki :) [quote name='deer_1987']Eh te paski i lancuchy.. wiem cos o tym..[/quote] Taaa, te serwisy :diabloti: A. Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 u nas w koncu dziala samochod jak pewnie czytalas, zapomnieli zaworow ustawic i na swoj koszt to zrobili - tz zaplacil tylko za dojazd 45+45 km :D Quote
M&S Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='deer_1987']u nas w koncu dziala samochod jak pewnie czytalas, zapomnieli zaworow ustawic i na swoj koszt to zrobili - tz zaplacil tylko za dojazd 45+45 km :D[/quote] Tak, czytałam. Mój jeździ, ale po 90 tyś. powinno wymienić się rozrząd, więc muszę zrobić to teraz. Bo jak łańcuch strzeli to silnik rozwali :angryy: A. Quote
andromeda Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :multi: Dobrze ze ja nie mam tego problemu. Powodzenia z autkami :lol: Quote
taxelina Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Tak, czytałam. Mój jeździ, ale po 90 tyś. powinno wymienić się rozrząd, więc muszę zrobić to teraz. Bo jak łańcuch strzeli to silnik rozwali :angryy: A.[/quote] 250 tys my mamy :D Quote
Błyskotka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Doberek :). Nasz będzie miał w przyszłym tygodniu blisko 25 tyś km. zrobione. Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]:hand: witam Futrzastych :loveu: miłego dnia życzę :razz:[/FONT] Quote
M&S Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='andromeda']:multi: Dobrze ze ja nie mam tego problemu. Powodzenia z autkami :lol: Nie wiesz co tracisz....:cool3:, mimo wszystko samchód to wygodne narzędzie jest [quote name='deer_1987']250 tys my mamy :D No trochę ma kilometrów.... [quote name='Błyskotka']Doberek :). Nasz będzie miał w przyszłym tygodniu blisko 25 tyś km. zrobione. Hello :) to sztuka nówka wasz samochodzik ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:hand: witam Futrzastych :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]miłego dnia życzę :razz:[/FONT] Cześć, dzięki :) A. Quote
jamnicze Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Miłej nocki i powodzenia z tym samochodem (żeby tylko dobrych części nie powymieniali, bo różne rzeczy słyszy się o tych serwisach :shake:) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wieczorne witanko :lol: mam nadzieję, że łańcuch, serwis tanio i pomyślnie załatwione. Jedziecie na wystawę na Węgry?? Trzeba będzie trzymać kciuki :razz: Quote
M&S Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='jamnicze']Miłej nocki i powodzenia z tym samochodem (żeby tylko dobrych części nie powymieniali, bo różne rzeczy słyszy się o tych serwisach :shake:) Na serwis nie mogę narzekać, choć mnie wkurzyli....:mad: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Wieczorne witanko :lol: mam nadzieję, że łańcuch, serwis tanio i pomyślnie załatwione. Jedziecie na wystawę na Węgry?? Trzeba będzie trzymać kciuki :razz: Samochód zrobiony, stoi w garażu, ale na Węgry już nie pojedziemy...niestety :shake:, mam nadzieje, że w przyszłym roku się uda. A. Quote
Błyskotka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Szkoda :-(. Na dodatek zmienili sędziego :mad::mad::mad:. Quote
M&S Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Błyskotka napisał(a):Szkoda :-(. Na dodatek zmienili sędziego :mad::mad::mad:. Co zrobić, tak też bywa.... Zmienili sędziego :-o, nie wiedziałam... A. Quote
M&S Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Faktycznie zmienili sędziego..... A. Quote
taxelina Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No troche ma ale to z 95 roku samochod :D Quote
M&S Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 deer_1987 napisał(a):No troche ma ale to z 95 roku samochod :D Fakt ma trochę lat ;) A. Quote
M&S Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Błyskotka napisał(a):Witam się z rana :). Hello :) gosiaja napisał(a):przesyłamy słoneczko z rana :) Dzieki, jest i świeci ;) A. Quote
andromeda Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wstyd sie przyznac, ale wstalismy jakies 30 minut temu :oops: Witamy sie pieknie :p Quote
M&S Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 andromeda napisał(a):Wstyd sie przyznac, ale wstalismy jakies 30 minut temu :oops: Witamy sie pieknie :p Eee tam żaden wstyd, jak można pospać dłużej, to czemu tego nie robić :razz: Witam równie pieknie ;):lol: A. Quote
Recommended Posts