sunshine Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gratuluję w takim razie wszystkich sukcesów Maksia i życzę spokojnej emeryturki :loveu: Quote
M&S Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 lolka75 napisał(a):czemu ja myslalam ze 11 latek ma?:roll:... ale swietnie sie trzyma na swoj wiek. a powiedz czy cos mu juz dokucza? jak jego wzrok i sluch? piekne foteczki z wystawy widzialam:loveu: pozdroweczki serdeczne ze slonecznej holandii:multi::loveu: Hej Lolencja ;) ...a nie wiem czemu :razz: Trzyma się całkiem, całkiem. Co do słuchu, to wiesz sama czasem się zastanawiam, czy bardziej głuchy z powodu wieku, czy z przymiotu szpica :evil_lol::diabloti: Dzięki, u nas też słonecznie i cieplutko, oby jak najdłużej :) A. Quote
M&S Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 sunshine napisał(a):Gratuluję w takim razie wszystkich sukcesów Maksia i życzę spokojnej emeryturki :loveu: W imieniu Maksa serdeczne dzięki :lol: A. Quote
Agappe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):....Maks ma już 14 lat i 2 m-ce.... do takiego wydażenia przygotowywałam się mentalnie już jakiś czas i nawet na ostatniej wystawie nie ja będę z nim na ringu tylko Marysia. A. weterankowi należy się zasłuzona emerytura.. moja Niunia ma 2 razy mniej a już teraz nie ciągam jej wszędzie gdzie sama jeżdże.. a teraz panienka ma półroczną przerwę.. zobaczymy co będzie będzie w nowym roku.. :roll: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :lol: Witam, już wyzdrowiałam ;) Co do Maksa, powiem tylko - ma chłopak szczęście, że jest WASZ. I naprawdę już na żadnej wystawie go nie zobaczymy? Quote
gosiaja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ale musiała być imprezka jak jeszcze was nie ma ;) miłego poniedziałku Quote
M&S Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Agappe napisał(a):weterankowi należy się zasłuzona emerytura.. moja Niunia ma 2 razy mniej a już teraz nie ciągam jej wszędzie gdzie sama jeżdże.. a teraz panienka ma półroczną przerwę.. zobaczymy co będzie będzie w nowym roku.. :roll: tak czas najwyższy na odpoczynek..... deer_1987 napisał(a):Dobranoc!!! ;) Dzień dobry ;) deer_1987 napisał(a):juz poleniuchowaliscie? Już pracowity dzień :cool3: Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Witam, już wyzdrowiałam ;) Co do Maksa, powiem tylko - ma chłopak szczęście, że jest WASZ. I naprawdę już na żadnej wystawie go nie zobaczymy? Hello, dobrze, że zdrowie lepiej :) Dziekuję za miłe słowa, już nie, niestety....:shake::-(, trudno mi to sobie wyobrazić, ale co poradzić takie życie... gosiaja napisał(a):ale musiała być imprezka jak jeszcze was nie ma ;) miłego poniedziałku Doberek, była całkiem fajna dżampreza ;):lol: Miłego dnia A. Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzień Dobry :). Jak się podobało na klubowej, jak wyniki ? Quote
M&S Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Jak się podobało na klubowej, jak wyniki ? Hello :) Na klubowej, bez wrażenia....sędziego zmienili A Maks zakończył swoją karierę wystawową.... A. Quote
andromeda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witamy :) I jak poszło Maksowi na jego ostatniej wystawie? A moze wiesz cos o shibkach ? moze jakies foteczki :oops: Quote
M&S Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 andromeda napisał(a):Witamy :) I jak poszło Maksowi na jego ostatniej wystawie? A moze wiesz cos o shibkach ? moze jakies foteczki :oops: Maks, jak zwykle doskonały, najlepszy weteran.....:loveu: o szybalonach niestety nic nie wiem, a fot jakoś mało mamy...:oops: A. Quote
jonQuilla Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 witam przedpracowniczo :multi::multi::loveu: Quote
M&S Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 jonQuilla napisał(a):witam przedpracowniczo :multi::multi::loveu: Witam pracowniczo :lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Błyskotka napisał(a):Witam :). Miłego Dnia :). Cześć Aniu, dzięki i wzajemnie :) A. Quote
gosiaja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 nie pracujcie tyle to się już nie opłaca zaraz weekend ;) Quote
M&S Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 gosiaja napisał(a):nie pracujcie tyle to się już nie opłaca zaraz weekend ;) Masz rację, tylko 3 dni i weekend ;):evil_lol: A. Quote
bianka19 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witamy się po długiej przerwie :multi: Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witam sie po szkole i mykam robic obiadek :D Quote
M&S Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 bianka19 napisał(a):Witamy się po długiej przerwie :multi: Hello, miło Cię widzieć :) deer_1987 napisał(a):Witam sie po szkole i mykam robic obiadek :D Cześć, smacznego obiadu :p A. Quote
andromeda Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witamy :) I odrazu spadam bo małą czeka kapiel :evil_lol: a cos widze ze czuje co ja czeka bo jakos nie chce wyjsc spod krzesła :diabloti: Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Npo byl smaczny a teraz do szkoly zaraz a Ty do pracy :D Quote
Recommended Posts