J.G Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dzień dobry:loveu: miłego popołudnia i wieczoru życzę. Quote
Angelika_Roser Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 pozdrawiamy wilczki piękne :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ... mimo wszystko gratuluję!;) Pzdr. Quote
M&S Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Błyskotka'] Ach co za pech :shake:. Ale dobrze że zdania o sędzinie nie zmieniłaś :). Super :multi:. Nie wstawiaj tylko zdjęć tego mojego ogryzka Fjony :evil_lol:;). ...Fakt, pech, a Fiona bardzo ładnie wyszła na zdjęciu :eviltong: [quote name='gosiaja']Witam dobrze że tylko konkurencję chciał zjeść a nie sędziego ;) GRATULUJE !! Hello, ja "malutkiemu" jeść nie dam :evil_lol:;) [quote name='deer_1987']widac konkurecja zasluzyla sobie.. ....no w zasadzie tak, bawił się z suczką, która wcześniej "podrywała" Sparka :cool3: [quote name='jenis']Gratulule:multi: Tylko szkoda że był głodny,byłoby więcej;) Dzięki ;), drań z niego :mad: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Najważniejsze, że Wy się znalazłyście :lol: Sparkuś widać nie miał nastroju :roll: niekiedy bywa niestety:roll: Dobry Nastrój prysł tuż przy ringu:angryy: [quote name='J.G']Dzień dobry:loveu: miłego popołudnia i wieczoru życzę. Witanko, dzięki i wzajemnie :) [quote name='Angelika_Roser']pozdrawiamy wilczki piękne :loveu: Bardzo dziękujemy :p [quote name='Asiaczek']... mimo wszystko gratuluję!;) Pzdr. Uduszę gada......;), dzięki A. Quote
Błyskotka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):...Fakt, pech, a Fiona bardzo ładnie wyszła na zdjęciu :eviltong: A. Pewnie :eviltong:. Wygląda jak wyciągnięta z Oświęcimia :evil_lol:. Ale przynajmniej dobrze się bawiła :cool3:. Quote
M&S Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Pewnie :eviltong:. Wygląda jak wyciągnięta z Oświęcimia :evil_lol:. Ale przynajmniej dobrze się bawiła :cool3:. Zobaczysz, że ładnie wygląda....a zabawa też jest ważna ;) A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 deer_1987 napisał(a):No a macie zdjecia? Mamy :cool3: A. Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Mamy :cool3: A. no to dawaj :D Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='jonQuilla']udanego dnia życzę :loveu: Dziękujemy :lol: [quote name='deer_1987']no to dawaj :D W pracy jestem.....:cool3: [quote name='Błyskotka']Miłego czwartku :). Dzięki i wzajemnie :) A. Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Aha no to poczekamy az wrocisz do domu na foty :D Quote
J.G Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dzień dobry:loveu: Miłego dnia i miłej pracy życzę. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Aha no to poczekamy az wrocisz do domu na foty :D jak będe wcześniej to może wstawię ;) J.G napisał(a):Dzień dobry:loveu: Miłego dnia i miłej pracy życzę. Hello, dzięki i wzajemnie :cool3: A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 deer_1987 napisał(a):i nie ma... Niedawno wróciłam i jestem padnięta..... A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej Również będę we Włocławku. Chętnie bym Cię poznała, ale nie mam pojęcia jak wyglądasz a po psach na pewno nie poznam Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej Również będę we Włocławku. Chętnie bym Cię poznała, ale nie mam pojęcia jak wyglądasz a po psach na pewno nie poznam Jak będzie padać, to nie jedziemy....po psie poznasz, jedzie tylko Spark ;) i ma nr 524 w galerii są nasze foty, moje i Marysi :) A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja bez względu na pogodę będę;) W takim razie zapamiętam nr, to do zobaczenia:p Na którym ringu będziecie? Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Ja bez względu na pogodę będę;) W takim razie zapamiętam nr, to do zobaczenia:p Na którym ringu będziecie? Ring 9 i oczywiście jesteśmy na samym końcu :cool3: A. Quote
M&S Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 bianka19 napisał(a):Heejo wam wieczornie :eviltong: Hello, witamy :lol: A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ring 9 i oczywiście jesteśmy na samym końcu :cool3: A.W takim razie na pewno zawitam do was ;) Quote
Recommended Posts