J.G Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Piorytetem trza było...:eviltong: To nic zrobisz drugą :cool3:, a ja ja osobiście odbiorę...:evil_lol: jak to pies nie gotowy....:mad: A. Zrobię drugą dobrze że nie pokasowałem materiału:diabloti: nie gotowy bo jest bez futra:-( i nic się nie da z tego co zostało zrobić. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 J.G napisał(a):Zrobię drugą dobrze że nie pokasowałem materiału:diabloti: nie gotowy bo jest bez futra:-( i nic się nie da z tego co zostało zrobić. I Twoje szczęście...:evil_lol:;) Dobrze będzie, wierzę w Was...:p:lol::lol: A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wrocilam!! Teskniliscie? mam ponad 800 zdjec :D ide ogladac i wyrzucac nieudane :P Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Wrocilam!! Teskniliscie? mam ponad 800 zdjec :D ide ogladac i wyrzucac nieudane :P Baaardzo :p oj, to dużo, oglądaj...;) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A jak tam w pracy? Masz troche spokoju? :D Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 deer_1987 napisał(a):A jak tam w pracy? Masz troche spokoju? :D Dziś lepiej, wczoraj czułam się okropnie, wróciłam do domu i padłam... Spokój jeszcze mam ;) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia... Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 deer_1987 napisał(a):wiadomo pierwszy dzien zawsze meczacy tak jak podobnie ostatnie dni przed koncem meczace :P ja tylko jutro praca bo od pon szkola a tz jeszcze jutro i caly nastepny tydzien a mowi ze juz mu ciezko dawac rade sprzatac bo juz sie nie chce jak cale wakacje wstawanie po 4 i ciagle to samo kazdego dnia... Ja uciekam robic obiad :D Dziekujemy za odwiedziny u nas :D 4 zdjecia widzialas :D Jak miłoby było żyć z procentów :evil_lol:;) Byłam, widziałam :) A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Tia :P ja teraz czekam na kase za szkole - jedna mniejsza czesc sie nalezy prawie kazdemu kto ma szkole, druga to pozyczka ale na dobrych warunkach. wyplata byla z 10 dni temu i to calkiem ladna ale juz prawie ani przyslowiowej 1 kr nie ma.. poszlo na samochod i rachunki... a jeszcze inne rachunki czekaja :P Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti: A. Quote
taxelina Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Rachunki, jak ja je lubię...:diabloti: A. Haha kazdy je lubi... :roll::roll::eviltong::eviltong: Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='deer_1987']Jak chcesz poczytac sobie cos o kasie za szkole to maja w roznych jezykach napisane: http://service.csn.se/CSNOrder/GemensammaFiler/Blanketter/4146K.pdf Dzięki, poczytam... A. Quote
M&S Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Izabela124. napisał(a):A dziś zdjęcia będą?:lol::cool3: będą po weekendzie to mogę obiecać ;) Quote
Mudik Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A kto będzie autorką?:cool3::cool3::eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):będą po weekendzie to mogę obiecać ;)Mam nadzieję, że po obecnym weekendzie:lol: Quote
andromeda Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Dogo działa to sie witamy :) Tak samo jak przed awaria........BRAK FOTEK :angryy: Milego wieczoru :) Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Mudik napisał(a):A kto będzie autorką?:cool3::cool3::eviltong::evil_lol: może będa dwie...:eviltong: deer_1987 napisał(a):No toczekamy na poweekend :D Izabela124. napisał(a):Mam nadzieję, że po obecnym weekendzie:lol: molestatorki :mad: andromeda napisał(a):Dogo działa to sie witamy :) Tak samo jak przed awaria........BRAK FOTEK :angryy: Milego wieczoru :) Cześć, nareszcie działa..... deer_1987 napisał(a):Ale juz coraz blizej do po weekendu :D Witaj, dla mnie jeszcze się nie zaczął :cool1: Zła jestem :angryy: ten mój stary futrzak nie chce dać sie wyczesać jazdy robi....:mad::mad::mad: rozumiem, że ma swoje lata, ale wkurza mnie okruutnie :diabloti::diabloti::diabloti: A. Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Błyskotka napisał(a):Dobry Wieczór :). Witam wieczorowo A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Maks i Spark napisał(a): molestatorki :mad: A.A tam od razu molestatorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Izabela124. napisał(a):A tam od razu molestatorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gorzej męczydusze....:diabloti::eviltong: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):gorzej męczydusze....:diabloti::eviltong: A. Ha ha ha nieprawda:eviltong: My tylko ładnie domagamy się o zdjęcia:razz: Quote
Recommended Posts